alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2025 στις 14:09 Ο alexandros_isaa: #1 27-10-25 14:09 Ειμαι επιλαχων στην σχολη αστυφυλακων 18ος ωστοσο ειμαι δηλωμενος σε μια αλλη σχολη στην οποια δεν παρακολουθω τα μαθηματα γνωριζει καποιος αν επηρεαζει αυτο στο να με καλεσουν? Επισης γνωριζει καποιος σε ποια θεση εχουν φτασει οι επιλαχοντες της αστυνομιας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2025 στις 15:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-10-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Ειμαι επιλαχων στην σχολη αστυφυλακων 18ος ωστοσο ειμαι δηλωμενος σε μια αλλη σχολη στην οποια δεν παρακολουθω τα μαθηματα γνωριζει καποιος αν επηρεαζει αυτο στο να με καλεσουν? Επισης γνωριζει καποιος σε ποια θεση εχουν φτασει οι επιλαχοντες της αστυνομιας Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει κανενα κολλημα να σε καλεσουν για καταταξη..δεν ξερουν καν οτι εισαι σε αλλη σχολη. Κατα την καταταξη θα υπογραψεις ΥΔ οτι δεν εισαι γραμμενος σε αλλη τριτοβαθμια ή αν εισαι γραμμενος θα φερεις διαγραφη. Τι μπλεκουν την αστυνομια με τα πανεπιστημια δεν ξερω... ? παλια δεν το εκαναν. alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 19:20 Ο alexandros_isaa: #3 02-11-25 19:20 Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου sofs Νεοφερμένο μέλος Η sofs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:46 Η sofs έγραψε: #4 02-11-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Καλή αρχή τα παιδιά μου είναι Γρεβενά πρωτοετής κ τριτοετης Συνημμένα Screenshot_2025-11-02-20-46-03-697_imagetopdf.pdfconverter.jpgtopdf.pdfeditor-edit.jpg 346,1 KB · Εμφανίσεις: 62 alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 21:01 Ο alexandros_isaa: #5 04-11-25 21:01 αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 22:27 Η mariapanagiotou: #6 05-11-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Kate1914 donpablo giannis06 Pan10 Anna1974. fortheloveofshizaya Kafkinos iiTzArismaltor_ mariapanagiotou Mixalis! charmander alexandros_isaa Corfu kitty Libertus mathitisglykeiou psychoticwaltz deloulou nucomer Xryssa tsiobieman mpimpika Gvisbinis Angelikaaa Scandal Damaki Martheos E.Z bibliofagos Ilikntas ang12_012 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι επιλαχων στην σχολη αστυφυλακων 18ος ωστοσο ειμαι δηλωμενος σε μια αλλη σχολη στην οποια δεν παρακολουθω τα μαθηματα γνωριζει καποιος αν επηρεαζει αυτο στο να με καλεσουν? Επισης γνωριζει καποιος σε ποια θεση εχουν φτασει οι επιλαχοντες της αστυνομιας
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2025 στις 15:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 27-10-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Ειμαι επιλαχων στην σχολη αστυφυλακων 18ος ωστοσο ειμαι δηλωμενος σε μια αλλη σχολη στην οποια δεν παρακολουθω τα μαθηματα γνωριζει καποιος αν επηρεαζει αυτο στο να με καλεσουν? Επισης γνωριζει καποιος σε ποια θεση εχουν φτασει οι επιλαχοντες της αστυνομιας Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει κανενα κολλημα να σε καλεσουν για καταταξη..δεν ξερουν καν οτι εισαι σε αλλη σχολη. Κατα την καταταξη θα υπογραψεις ΥΔ οτι δεν εισαι γραμμενος σε αλλη τριτοβαθμια ή αν εισαι γραμμενος θα φερεις διαγραφη. Τι μπλεκουν την αστυνομια με τα πανεπιστημια δεν ξερω... ? παλια δεν το εκαναν. alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 19:20 Ο alexandros_isaa: #3 02-11-25 19:20 Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου sofs Νεοφερμένο μέλος Η sofs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:46 Η sofs έγραψε: #4 02-11-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Καλή αρχή τα παιδιά μου είναι Γρεβενά πρωτοετής κ τριτοετης Συνημμένα Screenshot_2025-11-02-20-46-03-697_imagetopdf.pdfconverter.jpgtopdf.pdfeditor-edit.jpg 346,1 KB · Εμφανίσεις: 62 alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 21:01 Ο alexandros_isaa: #5 04-11-25 21:01 αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 22:27 Η mariapanagiotou: #6 05-11-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Kate1914 donpablo giannis06 Pan10 Anna1974. fortheloveofshizaya Kafkinos iiTzArismaltor_ mariapanagiotou Mixalis! charmander alexandros_isaa Corfu kitty Libertus mathitisglykeiou psychoticwaltz deloulou nucomer Xryssa tsiobieman mpimpika Gvisbinis Angelikaaa Scandal Damaki Martheos E.Z bibliofagos Ilikntas ang12_012 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Ειμαι επιλαχων στην σχολη αστυφυλακων 18ος ωστοσο ειμαι δηλωμενος σε μια αλλη σχολη στην οποια δεν παρακολουθω τα μαθηματα γνωριζει καποιος αν επηρεαζει αυτο στο να με καλεσουν? Επισης γνωριζει καποιος σε ποια θεση εχουν φτασει οι επιλαχοντες της αστυνομιας Click για ανάπτυξη... Οχι δεν υπαρχει κανενα κολλημα να σε καλεσουν για καταταξη..δεν ξερουν καν οτι εισαι σε αλλη σχολη. Κατα την καταταξη θα υπογραψεις ΥΔ οτι δεν εισαι γραμμενος σε αλλη τριτοβαθμια ή αν εισαι γραμμενος θα φερεις διαγραφη. Τι μπλεκουν την αστυνομια με τα πανεπιστημια δεν ξερω... ? παλια δεν το εκαναν.
alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 19:20 Ο alexandros_isaa: #3 02-11-25 19:20 Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου sofs Νεοφερμένο μέλος Η sofs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:46 Η sofs έγραψε: #4 02-11-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Καλή αρχή τα παιδιά μου είναι Γρεβενά πρωτοετής κ τριτοετης Συνημμένα Screenshot_2025-11-02-20-46-03-697_imagetopdf.pdfconverter.jpgtopdf.pdfeditor-edit.jpg 346,1 KB · Εμφανίσεις: 62 alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 21:01 Ο alexandros_isaa: #5 04-11-25 21:01 αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 22:27 Η mariapanagiotou: #6 05-11-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Kate1914 donpablo giannis06 Pan10 Anna1974. fortheloveofshizaya Kafkinos iiTzArismaltor_ mariapanagiotou Mixalis! charmander alexandros_isaa Corfu kitty Libertus mathitisglykeiou psychoticwaltz deloulou nucomer Xryssa tsiobieman mpimpika Gvisbinis Angelikaaa Scandal Damaki Martheos E.Z bibliofagos Ilikntas ang12_012 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου
sofs Νεοφερμένο μέλος Η sofs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2025 στις 20:46 Η sofs έγραψε: #4 02-11-25 20:46 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Καλή αρχή τα παιδιά μου είναι Γρεβενά πρωτοετής κ τριτοετης Συνημμένα Screenshot_2025-11-02-20-46-03-697_imagetopdf.pdfconverter.jpgtopdf.pdfeditor-edit.jpg 346,1 KB · Εμφανίσεις: 62 alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 21:01 Ο alexandros_isaa: #5 04-11-25 21:01 αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 22:27 Η mariapanagiotou: #6 05-11-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Kate1914 donpablo giannis06 Pan10 Anna1974. fortheloveofshizaya Kafkinos iiTzArismaltor_ mariapanagiotou Mixalis! charmander alexandros_isaa Corfu kitty Libertus mathitisglykeiou psychoticwaltz deloulou nucomer Xryssa tsiobieman mpimpika Gvisbinis Angelikaaa Scandal Damaki Martheos E.Z bibliofagos Ilikntas ang12_012 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: Με καλεσαν ως επιλαχων ολα καλα και θα ηθελα να μαθω για την λιστα με τα απαραίτητα να εχω 1 εικονα τι να παρω μαζι μου Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2025 Καλή αρχή τα παιδιά μου είναι Γρεβενά πρωτοετής κ τριτοετης
alexandros_isaa Νεοφερμένο μέλος Ο alexandros_isaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2025 στις 21:01 Ο alexandros_isaa: #5 04-11-25 21:01 αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 22:27 Η mariapanagiotou: #6 05-11-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
mariapanagiotou Νεοφερμένο μέλος Η mariapanagiotou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 22:27 Η mariapanagiotou: #6 05-11-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα
Αρχική Δημοσίευση από alexandros_isaa: αθλητικη φορμα εννοουνε σετακι η μονο το κατω μερος? Click για ανάπτυξη... θα σου δωσει η σχολή. Όλα θα σου τα δωσει σχεδόν από ρούχα