Επαρκής κάλυψη ύλης αγγλικών πανελληνίων

xakounaamatata

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
Καλησπέρα. όπως φαίνεται και από τον τίτλο θέλω την βοήθεια σας για την ύλη των πανελληνίων στα αγγλικά. Έχω δώσει στην δευτέρα γυμνασίου c2 michigan και έχω μια αρκετά καλή επαφή με τα αγγλικά (θα μπορούσα να πω και almost fluent). Μπορώ να διαβάσω τα βιβλία του γ2 που έχω+ κάποια βιβλία με ασκήσεις( παρακαλώ να προτείνει κάποιος κάτι) ή πρέπει να κάνω μαθήματα οπωσδήποτε;
 

Panos_02

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Αν όντως είναι ετσί όπως τα λές, προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να διαβάσεις τπτ. Ίσως μόνο να δεις λίγο πως είναι η δομή από προηγούμενα θέματα
 

xakounaamatata

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 340 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,692 μηνύματα.
Εγώ θα έλεγα να τυπώσεις θέματα προηγούμενων ετών (Αγγλικά), να τα λύσεις κρατώντας χρόνο (3 ώρες) και μετά να τσεκάρεις τις απαντήσεις και να δεις αν σε ικανοποιεί η απόδοσή σου. Δεν χάνεις κάτι και είναι καλή εξάσκηση ώστε να καταλάβεις και τη δομή και για να εξαλείψεις κάθε άγχος / αμφιβολία όταν θα πας να εξεταστείς φέτος. ;)
 

bubblebee

Δραστήριο μέλος

Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 563 μηνύματα.
Σε αντίστοιχη φάση είχα πάει να δώσω αγγλικά στις πανελλήνιες αδιάβαστη 3 χρονιά αφού είχα σταματήσει το φροντιστήριο και είχα πάρει το C2 Michigan και πήρα 15 </3 Ένιωσα άσχημα γιατί πήγαινα για παραπάνω αλλά ντάξει :')
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top