BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

11-07-19

10:33
Παιδιά καλήμερα αύριο δίνω βιοστατιστική και αντιμετώπιζω μεγάλη δυσκολία στη κατανόηση των κατανομών ( Poisson , Bernoulli , διωνυμική , student)
Υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να με βοηθήσει με τις κατανομές; Η έστω να μου στείλει ένα λινκ η e-book που να τα εξηγεί αναλυτικά;
Υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να με βοηθήσει με τις κατανομές; Η έστω να μου στείλει ένα λινκ η e-book που να τα εξηγεί αναλυτικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the purge
Νεοφερμένο μέλος
Ο the purge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 105 μηνύματα.

11-07-19

10:45
Παιδιά καλήμερα αύριο δίνω βιοστατιστική και αντιμετώπιζω μεγάλη δυσκολία στη κατανόηση των κατανομών ( Poisson , Bernoulli , διωνυμική , student)
Επειδή έδωσα και εγώ σαυτο το εξάμηνο πιθανοτητες - στατιστική, πάρε το βιβλίο που σας έδωσαν και λύσε ασκήσεις. Η μπερνουλι από μόνη της δεν αξιοποιήτε, Η διονυνικη βγάζει μάτι όταν είναι να τη χρησιμοποιήσεις καθώς έχεις ένα ν και μια πιθανότητα, και η ποισσον συνδέει ένα γεγονός με χρονικό διάστημα (κάθε έτος π.χ) βγάζει ματι και αυτό, αν θες έχω κάποια θέματα, πες μου αν τ α θες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

11-07-19

10:48
Δυστυχώς το βιβλίο που έχω δε εχει υλικό πάνω στη επαγωγική στατιστικήΕπειδή έδωσα και εγώ σαυτο το εξάμηνο πιθανοτητες - στατιστική, πάρε το βιβλίο που σας έδωσαν και λύσε ασκήσεις. Η μπερνουλι από μόνη της δεν αξιοποιήτε, Η διονυνικη βγάζει μάτι όταν είναι να τη χρησιμοποιήσεις καθώς έχεις ένα ν και μια πιθανότητα, και η ποισσον συνδέει ένα γεγονός με χρονικό διάστημα (κάθε έτος π.χ) βγάζει ματι και αυτό, αν θες έχω κάποια θέματα, πες μου αν τ α θες.

Άμα είναι εύκολο να μου τα στείλεις θα με βοηθουσε ιδιαίτερα.

the purge
Νεοφερμένο μέλος
Ο the purge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 105 μηνύματα.

11-07-19

10:58
Δυστυχώς το βιβλίο που έχω δε εχει υλικό πάνω στη επαγωγική στατιστική.
Άμα είναι εύκολο να μου τα στείλεις θα με βοηθουσε ιδιαίτερα.
![]()

9/2018 6/2017 9/2013 με το μήκος συρματων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...