Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.417 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.112 μηνύματα σε 105.908 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 403 άτομα.
Έχω πει πολλάκις πως όσο λιγότερο χρόνο περνάνε τα παιδιά στα δημόσια σχολεία τόσο το καλύτερο. Καθόλου το βέλτιστο.
Και το να μπορώ να είμαι ρατσιστής είναι μέρος της ελευθερίας του λόγου. Η απαγόρευση της ρατσιστικής ρητορικής δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολιτικό όπλο της αριστεράς. Γιατί όπως βλέπουμε δεν ισχύει για όλους. Αν για παράδειγμα η ρατσιστική ρητορική σου έχει ως στόχο την γνωστή κοινωνική ομάδα "λευκός άντρας" τότε έχεις το ελεύθερο να πεις οτιδήποτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ναι, οι εκπαιδευτικοί φταίνε για τα θρησκευτικά.
Την πρόταση αύξησης της σχολικής διαρροής που είναι το ευαγγέλιο σας εσάς των νεοφιλελέδων ξέχασες να την σχολιάσεις. Καλό πράγμα να διώξουμε τα παιδιά απο το σχολείο ε ?
Επίσης σε κάθε πολιτισμένη χώρα υπάρχουν πράγματα που απαγορέυται να τα λες, είναι παράνομη πχ, στα χαρτιά έστω, η ρατσιστική ρητορική, δεν είναι ανάγκη να πεις κάτι ονομαστικό για να είναι παράνομο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.