Επίπεδο δυσκολίας του Proficiency Αγγλικών Cambridge CPE

Angie15

Νεοφερμένος

Η Angie15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα, Θα ήθελα πολύ να κάνω προετοιμασία για το proficiency Cambridge CPE αλλά με δυο καθηγήτριες που μίλησα για ιδιαίτερα , μου ανέφεραν ότι είναι υπερβολικά δύσκολο και δεν το προτείνουν. Έχει δώσει κάποιος από εσάς με ιδιαίτερα και είχε θετικό αποτέλεσμα; Θα ήθελα πολύ την άποψη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Mammy Nun

Δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 760 μηνύματα.
Εμένα και τα δύο παιδιά μου πήραν το Cambridge first certificate και Cambridge Proficiency με την πρώτη. Διάβασαν όντως πολύ, αλλά άξιζε τον κόπο γιατί είναι μακράν το καλύτερο πτυχίο.
Απλά να ξέρεις ότι λίγοι είναι οι καθηγητές που γνωρίζουν από Cambridge. Οι περισσότεροι προτιμούν τα πιο εύκολα πτυχία. Αν όμως βρεις καθηγητή που έχει εμπειρία στο Cambridge δεν θα δυσκολευτείς όσο νομίζεις.
 

Angie15

Νεοφερμένος

Η Angie15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Έχετε δίκιο, πρέπει να βρω κάποιον καθηγητή με εμπειρία στο Cambridge. Επι τη ευκαιρία, θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος γνωρίζει κάποιον καθηγητή που έχει εμπειρία στο proficiency του Cambridge και μου έστελνε προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία του.
 

Asha

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Asha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Εγώ είχα επιλέξει να δώσω μόνο το Cambridge και πέρασα αλλά η καθηγήτριά μου με είχε προειδοποιήσει εξαρχής πως εάν ήθελα Cambridge θα χρειαζόταν να κάνω προετοιμασία 6 μήνες παραπάνω από ότι αν έδινα Michigan. Δεν ξέρω τι χρόνο έχεις στην διάθεσή σου αλλά νομίζω πως είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψη. Δεν ξέρω αν και άλλοι καθηγητές θα σου συστήσουν να κάνεις 6 μήνες παραπάνω όπως σε εμένα αλλά σίγουρα η δυσκολία είναι μεγαλύτερη και θα πρέπει να σκεφτείς αν όντως αξίζει και τι θα κερδίσεις με αυτό γιατί και το Michigan π.χ. μια χαρά αναγνωρισμένο πτυχίο είναι.
 

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,405 μηνύματα.
Για ποιον λόγο θες να δώσεις συγκεκριμένα το Cambridge, ενώ όλα τα πτυχία αναγνωρίζονται το ίδιο, είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό τομέα;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top