Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:37 Ο Πληροφορικάριος: #61 10-02-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι βρε μλκ, γιατί προωθεί ακροδεξιές απόψεις! Το είδες το video; Κάποια στιγμή, λέει να διώξουμε τους μετανάστες γιατί μας κάνουν οικονομικά κακό και σε λίγο θα μας σκοτώνουν για να επιβιώσουν... Αυτά λέει και το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή... Click για ανάπτυξη... Εγω μλκ μου μιλάω για το πρώτο βίντεο το βίντεο στην 5 σελίδα ουτε καν το έχω δεί και τώρα λέει πως έχει αφαιρεθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από exc: Ναι βρε μλκ, γιατί προωθεί ακροδεξιές απόψεις! Το είδες το video; Κάποια στιγμή, λέει να διώξουμε τους μετανάστες γιατί μας κάνουν οικονομικά κακό και σε λίγο θα μας σκοτώνουν για να επιβιώσουν... Αυτά λέει και το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή... Click για ανάπτυξη... Εγω μλκ μου μιλάω για το πρώτο βίντεο το βίντεο στην 5 σελίδα ουτε καν το έχω δεί και τώρα λέει πως έχει αφαιρεθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.