tanoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

(γραφω απο το προφιλ της αδερφης μου που μου πρωτηνε το foroum.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπερα παιδια μολις πηρα βαθμους! Μικρη ημουν παρα πολυ καλη μαθητρια! Αλλα ξαφνικα επεσα δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω εβγαλα 14.7/13 εχω προβλημα με το διαβασμα δεν μπορω να πολυ συγκεντρωθω! Η μαμα μου στεναχωριεται και δεν θελω πειτε μου τι να κανω...!
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ ο λογαριασμός του καθενός είναι αυστηρά πρσωπικός και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από άλλον.
Να φτιάξεις κι εσύ δικό σου λογαριασμό και να μην χρησιμοποιείς της αδερφής σου! Έτσι θα μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ κανονικά εδώ στο φόρουμ

Φιλικά,
Jenny
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος

Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι όχι άγχος, όχι απελπισία και ότι κάνεις στο σχολείο να ξέρεις ότι το κάνεις για σένα, για κανέναν άλλο.
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Και 'γω πέρυσι είχα πρώτο τρίμηνο 18 10/12 αλλά μετά με διάβασμα πήγα 19 1/12 και όλο ανέβενα.
Διάβαζε για 'σενα.
sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Καλησπερα παιδια μολις πηρα βαθμους! Μικρη ημουν παρα πολυ καλη μαθητρια! Αλλα ξαφνικα επεσα δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω εβγαλα 14.7/13 εχω προβλημα με το διαβασμα δεν μπορω να πολυ συγκεντρωθω! Η μαμα μου στεναχωριεται και δεν θελω πειτε μου τι να κανω...!
Πόσα 9 είχες σε όλα τα τρίμηνα της έκτης δημοτικού και σε ποια μαθήματα τα είχες?
tanoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

Περσυ πηρα 9 στα εξης: 2τριμηνα στα μαθηματικα και στοτελευταιο 10 αυτο μονο στα αλλα 10!@
Anarki
Διάσημο μέλος

Το ανέφερε και η Jenny αλλά μάλλον την αγνόησες.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που προσπαθώ να σου πώ είναι ότι δεν υπάρχει διαβάθμιση. Έτσι μόλις έρχεσαι στο γυμνάσιο οι καθηγητές βάζουν αυτό που πραγματικά αξίζεις για το διάβασμα που κάνεις. Θα σου πρότεινα να μην αποσπάς την προσοχή σου όταν διαβάζεις και να προσέχεις ιδιαίτερα στο μάθημα έτσι ώστε να παίρνεις ότι μπορείς από το σχολείο.{Που σημαίνει λιγότερο διάβασμα στο σπίτι!

Ααα και κάτι άλλο!Φτιάξε έναν δικό σου λογαριασμό έτσι ώστε να είσαι και εσύ μέλος!Πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις(Εγώ τουλάχιστον δεν το μετάνοιωσα!)

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Και για να προλάβω μερικούς, ούτε το "όλα δέκα" αρκεί. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω.
miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίταξε στο γυμνάσιο ΄τα πράγματα είναι πιο αντικειμενικά.Προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν και όλας τους μαθητές π θ μείνουν. Όμως σίγουρα είναι σοκ για τα "10αρια" του δημοτικού! όσο για το λύκειο από ότι ξέρω οι βαθμοί είναι αυστηροί στην πρώτη και στην 2α όπως είπες ενώ στην 3η βάζουν από 16 και πάνω συνήθως!Καλά, ας μη σχολιάσω τους βαθμους του Γυμνασίου, αλλά τέλος πάντων. Κι αυτοί πλασματικοί ειναι. Μόνο στις Α,Β λυκείου οι βαθμοί τείνουν στην πραγματικότητα. Ακόμη και στη Γ' Λυκειου τους βαζουν ετσι για να ανεβαζουν τα προφορικα και να βοηθανε
miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίταξε στο γυμνάσιο ΄τα πράγματα είναι πιο αντικειμενικά.Προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν και όλας τους μαθητές π θ μείνουν. Όμως σίγουρα είναι σοκ για τα "10αρια" του δημοτικού! όσο για το λύκειο από ότι ξέρω οι βαθμοί είναι αυστηροί στην πρώτη και στην 2α όπως είπες ενώ στην 3η βάζουν από 16 και πάνω συνήθως!
Κοίτα, σίγουρα προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το ποιοί θα περάσουν και ποιοί όχι, μα μην ξεχνάς πως η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, πράγμα που σημαίνει πως, κακήν κακώς, όλοι πρέπει να τη βγάλουν. Αυτό ακριβώς είναι κι αυτό που σκέφτονται οι καθηγητές, οπότε κοιτάνε να τους περάσουν έστω και οριακά. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι αντικειμενικοί. Μία άλλη απόδειξη είναι το γεγονός ότι πλέον, τα περισσότερα παιδιά στο Γυμνάσιο βγάζουν άριστους, εξωπραγματικούς βαθμούς. Τα 20άρια πέφτουν βροχή από το πρώτο τρίμηνο! Ε, εντάξει είπαμε.. Το μέρος όπου μένω είναι απ'τους πρώτους νομούς σε αριστεύσαντες μαθητές, ενώ παράλληλα από τους τελευταίους σε επιτυχίες στις Πανελλαδικές. Πώς συμβαίνει αυτό άραγε?
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα είναι πιο αντικειμενικοί από το δημοτικό.Αυτό εννοώ. Ποιος το αξίζει το "20"?Σιγά τους αντικειμενικούς...Η αντικειμενικότητα η πολλή θα τους φάει τους καθηγητές του Γυμνασίου.
Απλά τώρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν μπορείς να βάλεις 12 σε κάποιον π σου έγραψε 2 και να μην βάλεις 20 σε αυτόν π σ έγραψε για 19 ή και 18.Θα ήταν μεγάλη αδικία.
Κοίτα, σίγουρα προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το ποιοί θα περάσουν και ποιοί όχι, μα μην ξεχνάς πως η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι υποχρεωτική, πράγμα που σημαίνει πως, κακήν κακώς, όλοι πρέπει να τη βγάλουν. Αυτό ακριβώς είναι κι αυτό που σκέφτονται οι καθηγητές, οπότε κοιτάνε να τους περάσουν έστω και οριακά. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι αντικειμενικοί. Μία άλλη απόδειξη είναι το γεγονός ότι πλέον, τα περισσότερα παιδιά στο Γυμνάσιο βγάζουν άριστους, εξωπραγματικούς βαθμούς. Τα 20άρια πέφτουν βροχή από το πρώτο τρίμηνο! Ε, εντάξει είπαμε.. Το μέρος όπου μένω είναι απ'τους πρώτους νομούς σε αριστεύσαντες μαθητές, ενώ παράλληλα από τους τελευταίους σε επιτυχίες στις Πανελλαδικές. Πώς συμβαίνει αυτό άραγε?
Κοίτα μπορεί να είναι το γυμνάσιο υποχρεωτικό όμως ποιος υπακούει ακριβώς τους νόμους? Όλοι ξέρουμε ότι σχετικό μεγάλο ποσοστό δεν τελειώνει το γυμνάσιο.
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.