daenerystargary
Νεοφερμένο μέλος

1. Γίνεται να κάνω τατουάζ πριν μπω στο πανεπιστημιο; Θα δημιουργησει προβλημα με τα πειραματα φυσικης;
2. Μπορω να βρω δουλεια αμα εχω τατουαζ, αν ναι που;
3. Αν εχω αρκετα τατουαζ, πρεπει να τα κρυβω με ρουχα;
Θα ηταν πολυ χρησιμο αν μου απαντουσατε και γνωριζατε σιγουρα, ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Υ.Γ. Το γεγονός ότι απαρνείσαι τη μέση εκπαίδευση ως πιθανό εργασιακό περιβάλλον, είναι τετριμμένο για μαθητή ή για το πολύ φοιτητή 1ου-2ου έτους. Κράτα μικρό καλάθι. Έτσι είπαν πολλοί...δεν ήθελαν, αλλά αναγκάστηκαν να θέλουν. Πικρό αλλά αληθινό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Εξορκισμός. Τώρα!Αν γίνεις σαν κι αυτήν τότε μάλλον θα έχεις πρόβλημα.
![]()
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντα υπήρχε το ταμπού των τατουάζ. Ειμαι κοπελα και θέλω να σπουδάσω Φυσική στο ΑΠΘ και δεν έχω σκοπό να δουλέψω στην εκπαίδευση.
1. Γίνεται να κάνω τατουάζ πριν μπω στο πανεπιστημιο; Θα δημιουργησει προβλημα με τα πειραματα φυσικης;
2. Μπορω να βρω δουλεια αμα εχω τατουαζ, αν ναι που;
3. Αν εχω αρκετα τατουαζ, πρεπει να τα κρυβω με ρουχα;
Θα ηταν πολυ χρησιμο αν μου απαντουσατε και γνωριζατε σιγουρα, ευχαριστω πολυ!
Κοιτα, στο σωμα σου μπορεις να κανεις ο,τι θελεις κι οπως το θελεις, δεν εχει κανεις δικαιωμα να σου απαγορεψει το οτιδηποτε. Τωρα στο θεμα της δουλειας, ειναι αναλογα σε τι εργοδοτη θα πεσεις και τι αυτος θεωρει προκλητικο. Προβλημα θα ειχες πιθανοτατα αν το τατουαζ ηταν προσβλητικο προς ορισμενες ομαδες, π.χ εθνικιστικα συμβολα, θρησκευτικος φανατισμος κι οτιδηποτε γενικα ειναι ακραιο και προωθει το μισος. Σε γενικες γραμμες δεν θα εχεις θεμα στη δουλεια.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

daenerystargary
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.