Επάγγελμα και χαρακτήρας: όταν ο κόσμος σχολιάζει την επιλογή επαγγέλματος κι αυτό σε επηρεάζει

helloworlddd1223

Νεοφερμένο μέλος

Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
εγω απο την τριτη γυμνασιου που πηγαινα ελεγα και ηθελα πως θελω να γινω δικηγορος(χωρις να γνωριζω τα μορια που θελει καθως και την δυσκολια μεχρι να φτασεις εκει).Στην ουσια μου αρεζε η ιδεα της νομικης.Το ειχα πει στους γονεις μου καθως και σε οσους με ρωτουσαν τι θελω να περασω.Το ειχα πει επισης και στην γιαγια μου.Η γιαγια μου φυσικα γνωριζοντας πως ειμαι κλειστος χαρακτηρας και δεν πολυ μιλαω,σχολιασε την επιλογη πως θελω να ασχοληθω με τα νομικα.Στην αρχη εγω δεν το εδωσα σημασια.Μετα το περασμα των χρονων οταν εφτασα β λυκειου και παραλληλα πηγαινα και στην προπονηση (βολευ)εκει με ειχαν ρωτησει οι προπονητες μου τι θελω να περασω.Εγω τους ειπα αυτο που ελεγα σε ολους γτ φυσικα αυτο ηθελα να περασω.Αυτοι μολις το ακουσαν γελασανε και κανανε αστεια πανω σε αυτο,διοτι ως χαρακτηρας,οπως προαναφερα, ειμαι πιο εσωστρεφης.Μετα απο αυτο εγω πληγωθηκα και προβληματιστηκα καθως και επεισα τον εαυτο μου πως δεν θα ξανα πω τι πραγματικα θελω στους αλλους.Ειχα απποφασισει να λεω πως θλω να περασω ψυχολογια.Παλι καθως περνουσε ο καιρος(εφτασα γ λυκειου) μου ειχε κολλησει πια η ιδεα της ψυχολογια και σταματησα να σκευτομαι για την νομικη.Και τωρα το λεω με σιγουρια πως θελω να περασω ψυχολογια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back