Scandal
Διαχειριστής

Δεν έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου με web cam μέσω Skype και θέλώ να βοηθήσω μια φίλη που κάνει ιδιαίτερα εν όψει του κορωνοϊου.
Προτείνετε:
Α) Μια web cam με ενσωματωμένο μικρόφωνο + 2 απλά ηχεία ή
Β) Μια web cam κι ένα απλό headset ακουστικά με μικρόφωνο;
Λογικά δεν θα πρέπει να ακούει ο δάσκαλος τον εαυτό του; Γι αυτό τείνω προς το Α αλλά δεν έχω εμπειρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαγγέλης Κομνής
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης η webcam μπορεί να μην είναι απαραίτητη αν γίνει "κοινή χρήση οθόνης" έτσι ώστε να βλέπει η κοπέλα κάποιο υλικό για να κατανοήσει καλύτερα το μάθημα.Οπότε, αν και λίγο δύσκολο, καλό θα ήταν να ετοιμάσεις κάποιο υλικό για να της δείξεις. Ακόμα καλύτερο θα ήταν αν συνδίαζες webcam με "κοινή χρήση οθόνης".
Κάποια από αυτά που είπα να ήταν άσχετα με αυτό που ρώτησες αλλά νομίζω ότι θα βοηθήσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Επομένως, ακόμα και με χαμηλού κόστους εξοπλισμό, μπορείς να ανεβάσεις το μάθημα σε επίπεδο αν απλά χρησιμοποιήσεις και τη δύναμη της εικόνας. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές π.χ. για handwritten notes που σου κάνουν τη ζωή πολύ εύκολη σε αυτό - με input από πληκτρολόγιο, πενάκι ή ποντίκι - όπως το Xournal++.
Οπότε, εγώ θα πρότεινα ό,τι σε βολεύει, αλλά οπωσδήποτε να βρεις μία καλή εφαρμογή για να γράφεις όσο μιλάς.
fockos
Επιφανές μέλος

Μικρόφωνο

fifino
ακουστικά ασύρματα bluetooth

και κάμερα canon g7x
Συνημμένα
Guest 454371
Επισκέπτης

fockos
Επιφανές μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ήθελα να ρωτήσω τι εξοπλισμό προτείνετε για μαθήματα (αγγλικών) μέσω Skype.
Δεν έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου με web cam μέσω Skype και θέλώ να βοηθήσω μια φίλη που κάνει ιδιαίτερα εν όψει του κορωνοϊου.
Προτείνετε:
Α) Μια web cam με ενσωματωμένο μικρόφωνο + 2 απλά ηχεία ή
Β) Μια web cam κι ένα απλό headset ακουστικά με μικρόφωνο;
Λογικά δεν θα πρέπει να ακούει ο δάσκαλος τον εαυτό του; Γι αυτό τείνω προς το Α αλλά δεν έχω εμπειρία.
webcam και headset είναι υπεραρκετά Πέτρο , θα είστε κομπλέ.
fockos
Επιφανές μέλος

Wacom Intuos S Γραφίδα Σχεδίασης χωρίς Οθόνη 7"

επίσης και μια γραφίδα είναι αρκετά βοηθητική για να προσομοιάσει τον πίνακα... και να είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό.
Εναλλακτικά μπορείτε μέσω της webcam δείχνετε τον εαυτό σας, και μέσω της καλής κάμερας να δείχνετε έναν κλασικό πίνακα ώστε οι μαθητές να έχουν άμεση επαφή με τον πίνακα
Είναι καλά για αρχή η λύση του headset αλλά δεν ειναι κακό κάποιος να επενδύση λίγα λεφτά και για την μετά κορονοιο εποχή.
Ο λόγος που προτεινα τα bluetooth ακουστικά ψιρες ειναι για υπάρχει ελευθερία κινήσεων και να είναι καλύτερο στο μάτι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς εύκολα να στήσεις ενα μικρό στουντιο με έναν πίνακα και να κάνεις όρθιος το μάθημα σου...
Scandal
Διαχειριστής

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω ότι πλέον οι low end κάμερες δεν βρίσκονται σε μεγάλα αποθέματα, αφού οι περισσότεροι δουλεύουμε με αυτές των laptop.Παιδιά πήγα χθες Public, Cosmodata, Κοτσώβολο και Media Markt κι έχουν έλλειψη σε web cameras λόγω κορωνιούΜόνο οι ακριβές των 100 ευρώ+ τους έχουν μείνει κι αν
Άλλο ένα προϊον που παρατηρείται σε έλλειψη λόγω της κατάστασης!
Σε άλλα νέα, εγώ το μάθημα το έκανα μέσω Skype. Το headset που έχω είναι οκ. Το δύσκολο είναι ότι δεν έχω digital pad ακόμη, οπότε ετοίμασα επιπρόσθετο υλικό σε διαφάνειες εκ των προτέρων για να είναι πιο οργανωμένο το μάθημα.
akikos
Επιφανές μέλος

Μην χρησιμοποιείτε Skype αλλά premium εργαλεία όπως αυτό που δείξανε στο Μητσοτάκη. https://www.webex.com/pricing/index.html
Με μόλις 12.5 ευρώ το μήνα βάζετε τις διαλέξεις σας σε ημερολόγιο και οι μαθητές σας απλώς μπαίνουν πατώντας ένα join χωρίς να σας ενοχλούν και χωρίς την επίπονη διαδικασία της ομαδικής κλήσης του Skype. Κάνει την είκονα σας πολύ πιο επαγγελματική από ότι στο Skype.
Unicorn30
Νεοφερμένο μέλος

Είδα κάτι βιντεακια στο YouTube, έκανα ο,τι έδειχναν, ακόμα και στις εφαρμογές ενεργοποίησα τη χρήση της web camera στο Skype, αλλά και πάλι τίποτα. Σημειώνεται ότι χρησιμοποιώ Windows 8, αν παίζει κάποιο ρόλο.
Αν γνωρίζει κάποιος μακάρι να με βοηθήσει, το χρειάζομαι για δουλειά και έχω αγχωθεί!!!
fockos
Επιφανές μέλος

είναι λάθος λογισμικού κατά πάσα πιθανότητα.Αν γνωρίζει κάποιος μακάρι να με βοηθήσει, το χρειάζομαι για δουλειά και έχω αγχωθεί!!!
εκτός από την εφαρμογή skype το exe υπάρχει και στο windows store για δοκίμασε αυτή να δεις αν παίζει;
πρώτα δοκίμασε εδώ
αυτή την εφαρμογή. Να δεις αν παίζει η κάμερα.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

οι μεγάλοι κατά βάση είναι πιο πλούσιοι και θα πληρώσουν ένα τεχνικό πληροφορικής να του στήσουν το σύστημα.Να δω τους μεγάλους καθηγητές σε ηλικία να κάνουν skype
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Εδώ δε ξέρουν να χειρίζονται το pc όχι να σκεφτούν και αυτόοι μεγάλοι κατά βάση είναι πιο πλούσιοι και θα πληρώσουν ένα τεχνικό πληροφορικής να του στήσουν το σύστημα.
Unicorn30
Νεοφερμένο μέλος

Τα δοκίμασα όλα. Η κάμερα λειτουργεί από μόνη της, μόνο με το skype εχει θέμα. Ακόμα και οι ρυθμίσεις του skype είναι οκ, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί.... Πρέπει να το φτιάξω οπωσδηποτε!είναι λάθος λογισμικού κατά πάσα πιθανότητα.
εκτός από την εφαρμογή skype το exe υπάρχει και στο windows store για δοκίμασε αυτή να δεις αν παίζει;
πρώτα δοκίμασε εδώ View attachment 68600
αυτή την εφαρμογή. Να δεις αν παίζει η κάμερα.
View attachment 68601
fockos
Επιφανές μέλος

κατέβασες την έκδοση skype από το windows store;Τα δοκίμασα όλα. Η κάμερα λειτουργεί από μόνη της, μόνο με το skype εχει θέμα. Ακόμα και οι ρυθμίσεις του skype είναι οκ, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί.... Πρέπει να το φτιάξω οπωσδηποτε!
Yπάρχει η εκδοση .exe και μια στο windows store. Tώρα έχεις την exe κατέβασε την άλλη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.