Γεια σας,
σας γράφει ένα ερείπιο σωματικής κούρασης, έχω να κοιμηθώ σωστά κοντά 3 βδομάδες, δεν τρώω καλά, είμαι μόνιμα στο άγχος, και μέχρι σήμερα είχα να βγω από το σπίτι 10 μέρες. (Απλά άλλαζα δωμάτια για να αλλάζω λίγο παραστάσεις και να μην μπω σε παραλήρημα -
τόσο απείχα,
ΤΟΣΟ).
Τέλος πάντων σήμερα έδωσα τα γραπτά της παιδιατρικής, που btw ήταν και θα είναι το αγαπημένο μου μάθημα σε όλα τα φοιτητικά μου χρόνια, και απλά σας γράφω για να σας πω ότι από την εξέταση με τα 20 πολλαπλής, τα 3 ανάπτυξης και τα 2 περιστατικά με αιτιολόγηση, έχω κάνει λάθος μόνο 2/20 πολλαπλής και άφησα κάτι ψιλολόγια από τα ανάπτυξης που ήταν κυρίως πράγματα που αναφέρονταν ίσα για να γεμίσει ο χώρος της σελίδας.

Θα περιμένουμε και τα προφορικά την Τρίτη βέβαια για τον τελικό βαθμό αλλά νομίζω με μάθημα πρώτη φορά νιώθω τόσο ευτυχισμένη, πριν πάω να δώσω είχα χαθεί μέσα στο τεράστιο της ύλης και έλεγα πάω και ό,τι γίνει, και όταν είδα τα θέματα δεν πίστευα ότι τα ήξερα όλα, γιατί με εξαίρεση κάποια μαθήματα με μικρή ύλη ποτέ δεν μου είχε ξανατύχει τόση σιγουριά για κάτι...
Αυτά, συνεχίστε και εγώ πάω να με κεράσω παγωτό, σήμερα θα βγω βόλτα...