Εξεταστική

Την τρίτη θα διαπρέψουμε πάλι στη Φυσική. Δεν ξέρω αν μισώ το μάθημα ή τον καθηγητή που το κάνει βασικά. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την τρίτη θα διαπρέψουμε πάλι στη Φυσική. Δεν ξέρω αν μισώ το μάθημα ή τον καθηγητή που το κάνει βασικά. :P

ελα βρε βλακειες διαβασε οσος χρονος σου μενει και ολα καλα αμαν αυτη η ηττοπαθεια σας δεν παλευεται ωρες ωρες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα διαβάζω! Αλλά δεεεεε το χω με την φυσική. Όσοι ειναι στο csd, μπορούν να καταλάβουν γιατί. :P

εγω εχω ξεκινησει ηδη να διαβαζω και στο 1 απο τα 6 που δινω εχω κοπει μονο και μονο απο την σκεψη γα....το

Το λοιπον, παω να παρω εναν διπλο freddo espresso, μια MILKA απ' τις μεγαλες, εναν καπνο γιατι μου 'χει τελειωσει και ξεκιναω διαβασμα.

Το λοιπον, παω να τον ξεπεττσιασω για 45 φορα σε αυτην την εξεταστικη

Το λοιπον, παω να παρω εναν διπλο freddo espresso, μια MILKA απ' τις μεγαλες, εναν καπνο γιατι μου 'χει τελειωσει και ξεκιναω διαβασμα.
Εγω συναδελφε εχω διπλασιασει τους φραπεδες
Απο εναν,εχω παει στους 2:P

Λογικα δίνω το πρώτο μάθημα στις 21/1. Βέβαια δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι. Οπότε δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Προς το παρόν λοιπόν διαβάζω μετά μανίας το Le rouge et le noir, του Stendhal, καθώς, ούσα βλαμμενη, το επέλεξα για την εργασία μου στην Γαλλική Λογοτεχνία, επειδή θυμόμουν ότι μ'άρεσε, και ήταν μικρό (500 σελίδες βιβλίο, παρτα ηλίθια).

Λογικα δίνω το πρώτο μάθημα στις 21/1. Βέβαια δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι. Οπότε δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Προς το παρόν λοιπόν διαβάζω μετά μανίας το Le rouge et le noir, του Stendhal, καθώς, ούσα βλαμμενη, το επέλεξα για την εργασία μου στην Γαλλική Λογοτεχνία, επειδή θυμόμουν ότι μ'άρεσε, και ήταν μικρό (500 σελίδες βιβλίο, παρτα ηλίθια).

ωραίο είναι :) :P

Διαβάζω βιολογία κυρίως και λιγο εισαγωγή στην κλινική ιατρική, την οποία δίνω την Τρίτη. :cold:

είναι απίστευτα τεράστια η ύλη:/:

Mας βάζουν 800 σελίδες ενώ ξέρουν ότι δεν βγαίνει σε 3 μέρες!

4 μαθηματα δινω...το πρωτο 24/1 και το τελευταιο 12/2...δινω 3 ουσιστικα γτ το 1 λεω να μην παω καν να τ δωσω

Ακόμη πρόγραμμα δεν έχει βγεί αλλά ντάξει.
Τα βράδια μου "διασκεδάζω" με τον φοβερό και ανεπανάληπτο Brecht και την μέρα κάτι κουτσοπροσπαθώ
να καταλάβω απο γλωσσολογία.:sick:
Όλα ωραία.

Ακόμη πρόγραμμα δεν έχει βγεί αλλά ντάξει.
Τα βράδια μου "διασκεδάζω" με τον φοβερό και ανεπανάληπτο Brecht και την μέρα κάτι κουτσοπροσπαθώ
να καταλάβω απο γλωσσολογία.:sick:
Όλα ωραία.

Ακόμα ;;;;; :eek:

Εγώ διαβάζω 6 το απόγευμα με 10 το βράδυ καθημερινά. Γράφουμε πρώτο μάθημα μικρο στις 22 και στις 23 αστικό, 29 άλγεβρα και μετά 14 φλεβάρη :P

Νομίζω ότι γκρινιάζουμε και αγχωνόμαστε για την εξεταστική μας, επειδή θέλουμε όλο τον καιρό πριν να είμαστε αραχτοί και να διαβάζουμε μόνο τις μέρες που δίνουμε μαθήματα. Συγγενής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είχε εξεταστική πριν τα χριστούγεννα και έδωσε 8 (οκτώ) μαθήματα. Όλο τον προηγούμενο καιρό από το Σεπτέμβριο, είχε υποχρεωτική παρακολούθηση, εργαστήρια και κάθε βδομάδα εξεταζόταν σε 2-3 τεστ και είχε να παραδώσει 2-3 εργασίες.

imagesqtbnANd9GcQ85KcFirZQ6302S065DCg5N6-1.jpg

Νομίζω ότι γκρινιάζουμε και αγχωνόμαστε για την εξεταστική μας, επειδή θέλουμε όλο τον καιρό πριν να είμαστε αραχτοί και να διαβάζουμε μόνο τις μέρες που δίνουμε μαθήματα. Συγγενής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είχε εξεταστική πριν τα χριστούγεννα και έδωσε 8 (οκτώ) μαθήματα. Όλο τον προηγούμενο καιρό από το Σεπτέμβριο, είχε υποχρεωτική παρακολούθηση, εργαστήρια και κάθε βδομάδα εξεταζόταν σε 2-3 τεστ και είχε να παραδώσει 2-3 εργασίες.

imagesqtbnANd9GcQ85KcFirZQ6302S065DCg5N6-1.jpg

Όντως. Ο αδερφός μου έδινε σε κάθε 6μηνο 8 μαθήματα και 2 εργασίες, όχι 10 σελίδες σα τις δικές μας σε κάθε εξάμηνο. :P
Συν ότι εκεί πρέπει να τα περάσεις τα μαθήματα αλλιώς αν χάσεις έτος σε πετάνε έξω.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια.

Dias 8 μαθηματα δεν είναι πολλά.

Δώσε 16 υποχρεωτικά μέσα σε 15 μέρες και μετά ελα να τα πούμε. :P

p.s. Εργασίες και παρακολούθηση έχουν κι εδώ σχολές.

Από τα 6 μαθήματα αν περάσω από 3 και πάνω θα είμαι ευχαριστημένη για το εξάμηνο. :/: Το ένα το έχω βγάλει όλο.
Αύριο και μεθαύριο θα βγάλω τουλάχιστον την μισή ύλη της ρώσικης γλώσσας (που δίνω την Δευτέρα πάλι καλά).
Αγγλικά το'χω. Πληροφορική το'χω.
Το μάθημα της Παρασκευής θα πάει λίγο άκλαφτο γιατί θα έχω 2-3 μέρες στη διάθεσή μου,
αλλά έχω δώσει εργασία εκεί. Κάτι θα κάνουμε. :/:

Νομίζω ότι γκρινιάζουμε και αγχωνόμαστε για την εξεταστική μας, επειδή θέλουμε όλο τον καιρό πριν να είμαστε αραχτοί και να διαβάζουμε μόνο τις μέρες που δίνουμε μαθήματα.

don't worry.αυτοι που αγχωνονται και απελπιζονται κυριως το κανουν επειδη αντιληφθηκαν το μεγαλο λαθος του να μην διαβαζουν ολον τον καιρο. καποιοι απο εμας που βρεθηκαμε σε αυτοι τη θεση θα σωφρονιστουμε;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back