Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα από το να χρωστάς 5-6 γιατί δύσκολα τα χωράς για να τα δώσεις
Βασικά είναι και τι στόχο θα βάλεις στην αρχή του 6ου έτους. Εγώ χρωστούσα 3 και μου έλειπαν και 3 επιλεγόμενα και είπα ότι θέλω πτυχίο τον Ιούλιο. Έδωσα 1 μάθημα τον Αύγουστο και τελικά μαζεύτηκαν όλα τα υπόλοιπα για το εαρινό εξάμηνο γιατί έχω και την ιδιοτροπία να μην επιλέγω μαθήματα αν δεν μου αρέσουν, οπότε δεν πήρα επιλεγόμενα στο χειμερινό.

Και επίσης είναι για ποιον λόγο να πας Σεπτέμβρη αν πας τελικά, άλλο να πας γιατί κόπηκες Παθολογία και άλλο γιατί κάηκες και δεν πρόλαβες να δώσεις 1-2 χρωστούμενα ή κανένα επιλεγόμενο.
Διαπίστωσα μέσα στην χρονιά ότι παιδιά που πήγαιναν συνειδητοποιημένα για Σεπτέμβριο, σε κάποια φάση βάλτωσαν και τελικά μαζεύτηκαν μαθήματα αντί να μειώνονται τα χρωστούμενά τους για να μείνουν λιγότερα. Και έτσι αμφίβολο αν θα ορκιστούν Σεπτέμβρη τελικά αρκετοί από αυτούς.

Αντίθετα όσο υπήρχε το κίνητρο για ορκομωσία τον Ιούλιο, συνήθως λειτούργησε αποτελεσματικότερα...