baffy
Νεοφερμένο μέλος
Η baffy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας Ιωαννίνων. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
04-12-25
12:00
Γεια σας αγαπητοί μου, βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μια δυσκολη κατάσταση, όμως όσο και να υπολειτουργω πρέπει να δώσω κάποια μαθήματα αυτο το εξάμηνο, μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να μου πει κάποια SOS από το μάθημα αρχαία ελληνική φιλοσοφία I , και από το μάθημα παιδαγωγική ψυχολογία I. Μου είναι πολύ σημαντική η βοήθεια σας καθώς είμαι 45 χρόνων με πολλές υποχρεώσεις κ με πολύ δύσκολα πρόβλημτα υγείας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.440 μηνύματα.
05-12-25
02:11
Πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία με τους συμφοιτητές σου , να σε βάλουν στις ομαδικές του αντίστοιχου έτους όπου εκεί συνήθως διακινούνται θέματα , σημειώσεις , σος ( αν υπάρχουν )Γεια σας αγαπητοί μου, βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μια δυσκολη κατάσταση, όμως όσο και να υπολειτουργω πρέπει να δώσω κάποια μαθήματα αυτο το εξάμηνο, μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να μου πει κάποια SOS από το μάθημα αρχαία ελληνική φιλοσοφία I , και από το μάθημα παιδαγωγική ψυχολογία I. Μου είναι πολύ σημαντική η βοήθεια σας καθώς είμαι 45 χρόνων με πολλές υποχρεώσεις κ με πολύ δύσκολα πρόβλημτα υγείας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
baffy
Νεοφερμένο μέλος
Η baffy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας Ιωαννίνων. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
05-12-25
08:21
Αχ τέλεια αλλά πως να το κάνω αυτό δεν έχω ιδέα.
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
05-12-25
10:38
Κάθε έτος έχει ομαδική στο Instagram τουλάχιστον σε εμάς έτσι γίνεται. Επίσης στο e-course του Πανεπιστημίου ο κάθε καθηγητής έχει ανεβάσει σημειώσεις, ασκήσεις και παλιά θέματα.Αχ τέλεια αλλά πως να το κάνω αυτό δεν έχω ιδέα.
baffy
Νεοφερμένο μέλος
05-12-25
11:36
Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά, αλλά δεν ξέρω τι εννοείς e-course.συγνωμη αλλά κάποια στιγμή θα πάρω μπροστάΚάθε έτος έχει ομαδική στο Instagram τουλάχιστον σε εμάς έτσι γίνεται. Επίσης στο e-course του Πανεπιστημίου ο κάθε καθηγητής έχει ανεβάσει σημειώσεις, ασκήσεις και παλιά θέματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τελικά το βρήκα ευχαριστώ πολύ, απλά δεν έχει τίποτα ανεβασμένο ο πετσιος που ψάχνωΣε ευχαριστώ πολύ πραγματικά, αλλά δεν ξέρω τι εννοείς e-course.συγνωμη αλλά κάποια στιγμή θα πάρω μπροστά![]()
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
05-12-25
13:15
Τίποτα! Έχει για όλα τα μαθήματα και πρέπει να συνδεθείτε με τον ακαδημαϊκό λογαριασμό. Τώρα ίσως να πρέπει έρθετε σε επαφή με τον καθηγητή και να τον ρωτησε ή να βρείτε κάποιο βιβλίο από την βιβλιοθήκη.Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά, αλλά δεν ξέρω τι εννοείς e-course.συγνωμη αλλά κάποια στιγμή θα πάρω μπροστά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τελικά το βρήκα ευχαριστώ πολύ, απλά δεν έχει τίποτα ανεβασμένο ο πετσιος που ψάχνω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- m.b.
- mel123soc
- Drscientist
- Xryssa
- Corfu kitty
- E.Z
- fortheloveofshizaya
- Marseaux23
- Peratsis
- AggelikiGr
- panosT436
- Libertus