Σ εμάς η εξεταστική ξεκινά 1 Φλεβάρη, οπότε, αν τυχόν κολλήσει κανείς στη διάρκεια των μαθημάτων, μέχρι την εξεταστική θα έχει αναρρώσει.
Αν πάλι κάποιος κολλήσει στη διάρκεια της εξεταστικής, αφενός θα κάτσει καραντίνα απλώς 5 μέρες, οπότε στη χειρότερη νοητή περίπτωση να χάσει πόσα; 2 μαθήματα; Που δε θα τα χάσει, είμαι βέβαιος θα υπάρξει και σ εσάς πρόβλεψη να εξεταστούν εξ αποστάσεως, όπως γίνεται και σ εμάς. Αυτό επιτάσσει το φεκ εξάλλου, γράψτε μια επιστολή στον κοσμήτορα.
Η υβριδική εξεταστική δεν είναι κάτι δύσκολο, απλώς ένα απόγευμα θα εξετάσουν προφορικά διαδικτυακά οι καθηγητές τους ευάλωτους και αυτούς που έχουν κολλήσει.
Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά αλλά θέλει λίγη προσπάθεια για να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα.
Πάντως αν φοράς μάσκα ffp2 σωστά, δε θα πάθεις τίποτα. Δύο χρόνια μπαίνω βγαίνω στα μέσα της Αθήνας και δεν εχω κολλήσει. Μπορεί να ναι τυχαίο, αλλά απ τη στιγμή που όσους ξέρω ότι έχουν κολλήσει είχαν επαφή με κρούσμα χωρίς μάσκα, την εστίαση και τις επαφές με φίλους να φοβάσαι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2022
Στέλνεις στον καθηγητή και ρωτάς. Σ εμάς πάντως σ εξετάζουν προφορικά διαδικτυακά αν τους στείλεις τη βεβαίωση νόσησης.