erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Η erh έγραψε: #3.121 22-07-09 10:17 αμαν πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο Ironboy έγραψε: #3.122 22-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από lihoo: ironboy να σ πω γτ δν περνεις εσι π εχεισ γινει τακικοσ πελατης να ρωτησεις ομωσ μια και καλη!!δλδ να τουσ ρςτησεισ και να προσπατηισεισ να τουσ ωγαλεισ ακριωι ημερομηνια και ποιο τηα ωγει πρωτα fce η ecce? αυτο να ρωτισεις Click για ανάπτυξη... που να ξέρουν οι άνθρωποι για FCE Λοιπόν πάω να τους πάρω τηλέφωνο,και σας λέω.Θα ρωτήσω για: 1)Ποτε βγαινει ECCE/ECPE 2)Ποιο από τα δύο θα βγει πρώτα 3)Αμα έχει τελειώσει η επεξεργασία των τεστ 4)Αμα θα βγει αυτήν ή την επόμενη εβδομαδα. Παιρνω και σας λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο lihoo έγραψε: #3.123 22-07-09 10:20 σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Ο Ironboy έγραψε: #3.124 22-07-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από lihoo: σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Click για ανάπτυξη... Αρχικά να πουμε οτι το FCE και το ECCE ειναι 2 διαφορετικά διπλώματα. Το πρώτο του cambridge και το άλλο του Michigan.Εσυ πρέπει να έδωσες το FCE.Τα αποτελέσματα του FCE-CPE βγαινουν στις 31 αυτού του μήνα Αμα έχει δώσει κανείς KET-PET να ξέρει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.125 22-07-09 10:25 το hau το πήρα τηλ. στις 10 κ 5. ευχαριστώ που με καλοσώρισες! ρώτα με ότι θες γιατί είμαι πολύ καλά ενημερωμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Ironboy έγραψε: #3.126 22-07-09 10:31 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμαν πια...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο Ironboy έγραψε: #3.122 22-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από lihoo: ironboy να σ πω γτ δν περνεις εσι π εχεισ γινει τακικοσ πελατης να ρωτησεις ομωσ μια και καλη!!δλδ να τουσ ρςτησεισ και να προσπατηισεισ να τουσ ωγαλεισ ακριωι ημερομηνια και ποιο τηα ωγει πρωτα fce η ecce? αυτο να ρωτισεις Click για ανάπτυξη... που να ξέρουν οι άνθρωποι για FCE Λοιπόν πάω να τους πάρω τηλέφωνο,και σας λέω.Θα ρωτήσω για: 1)Ποτε βγαινει ECCE/ECPE 2)Ποιο από τα δύο θα βγει πρώτα 3)Αμα έχει τελειώσει η επεξεργασία των τεστ 4)Αμα θα βγει αυτήν ή την επόμενη εβδομαδα. Παιρνω και σας λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο lihoo έγραψε: #3.123 22-07-09 10:20 σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Ο Ironboy έγραψε: #3.124 22-07-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από lihoo: σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Click για ανάπτυξη... Αρχικά να πουμε οτι το FCE και το ECCE ειναι 2 διαφορετικά διπλώματα. Το πρώτο του cambridge και το άλλο του Michigan.Εσυ πρέπει να έδωσες το FCE.Τα αποτελέσματα του FCE-CPE βγαινουν στις 31 αυτού του μήνα Αμα έχει δώσει κανείς KET-PET να ξέρει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.125 22-07-09 10:25 το hau το πήρα τηλ. στις 10 κ 5. ευχαριστώ που με καλοσώρισες! ρώτα με ότι θες γιατί είμαι πολύ καλά ενημερωμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Ironboy έγραψε: #3.126 22-07-09 10:31 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lihoo: ironboy να σ πω γτ δν περνεις εσι π εχεισ γινει τακικοσ πελατης να ρωτησεις ομωσ μια και καλη!!δλδ να τουσ ρςτησεισ και να προσπατηισεισ να τουσ ωγαλεισ ακριωι ημερομηνια και ποιο τηα ωγει πρωτα fce η ecce? αυτο να ρωτισεις Click για ανάπτυξη... που να ξέρουν οι άνθρωποι για FCE Λοιπόν πάω να τους πάρω τηλέφωνο,και σας λέω.Θα ρωτήσω για: 1)Ποτε βγαινει ECCE/ECPE 2)Ποιο από τα δύο θα βγει πρώτα 3)Αμα έχει τελειώσει η επεξεργασία των τεστ 4)Αμα θα βγει αυτήν ή την επόμενη εβδομαδα. Παιρνω και σας λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:20 Ο lihoo έγραψε: #3.123 22-07-09 10:20 σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Ο Ironboy έγραψε: #3.124 22-07-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από lihoo: σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Click για ανάπτυξη... Αρχικά να πουμε οτι το FCE και το ECCE ειναι 2 διαφορετικά διπλώματα. Το πρώτο του cambridge και το άλλο του Michigan.Εσυ πρέπει να έδωσες το FCE.Τα αποτελέσματα του FCE-CPE βγαινουν στις 31 αυτού του μήνα Αμα έχει δώσει κανείς KET-PET να ξέρει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.125 22-07-09 10:25 το hau το πήρα τηλ. στις 10 κ 5. ευχαριστώ που με καλοσώρισες! ρώτα με ότι θες γιατί είμαι πολύ καλά ενημερωμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Ironboy έγραψε: #3.126 22-07-09 10:31 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Ο Ironboy έγραψε: #3.124 22-07-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από lihoo: σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Click για ανάπτυξη... Αρχικά να πουμε οτι το FCE και το ECCE ειναι 2 διαφορετικά διπλώματα. Το πρώτο του cambridge και το άλλο του Michigan.Εσυ πρέπει να έδωσες το FCE.Τα αποτελέσματα του FCE-CPE βγαινουν στις 31 αυτού του μήνα Αμα έχει δώσει κανείς KET-PET να ξέρει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.125 22-07-09 10:25 το hau το πήρα τηλ. στις 10 κ 5. ευχαριστώ που με καλοσώρισες! ρώτα με ότι θες γιατί είμαι πολύ καλά ενημερωμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Ironboy έγραψε: #3.126 22-07-09 10:31 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lihoo: σηγνομη ωρε πεδια απλα εχω ανχοσ και δν εχς καταλαβει ακομα πιο 8α βγει πρωτα και πιο μετα .και δν εχς καταλαβει και οτε περιπου σε πια εωδομαδα βγενουν.παρακαλς απαντιστε :thanks: ----------------------------------------- οκ ιρον εισαι τελιος απλα περιμενε το fce δν ειναι μεσα στο ecce? Click για ανάπτυξη... Αρχικά να πουμε οτι το FCE και το ECCE ειναι 2 διαφορετικά διπλώματα. Το πρώτο του cambridge και το άλλο του Michigan.Εσυ πρέπει να έδωσες το FCE.Τα αποτελέσματα του FCE-CPE βγαινουν στις 31 αυτού του μήνα Αμα έχει δώσει κανείς KET-PET να ξέρει ότι βγήκαν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.125 22-07-09 10:25 το hau το πήρα τηλ. στις 10 κ 5. ευχαριστώ που με καλοσώρισες! ρώτα με ότι θες γιατί είμαι πολύ καλά ενημερωμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Ironboy έγραψε: #3.126 22-07-09 10:31 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το hau το πήρα τηλ. στις 10 κ 5. ευχαριστώ που με καλοσώρισες! ρώτα με ότι θες γιατί είμαι πολύ καλά ενημερωμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:31 Ο Ironboy έγραψε: #3.126 22-07-09 10:31 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,και τα επεξεργάζονται τα τεστ.Να μην τα περιμενουμε τώρα κοντα,και επίσης μου είπαν οτι δεν ξερουν πιο θα βγει πρώτο,πιο δευτερο ή αν θα τα βγάλουν μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.127 22-07-09 10:37 βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βάζω στοίχημα ότι θα βγουν την ίδια μέρα, μην πω ότι θα είναι συννενοημένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lihoo Νεοφερμένο μέλος Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:37 Ο lihoo έγραψε: #3.128 22-07-09 10:37 οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ ευχαριστουμε πλ ιρον ..οχι εγω εχς δωσει μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:40 Ο cardoso έγραψε: #3.129 22-07-09 10:40 μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.130 22-07-09 10:43 συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνώ απόλυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:46 Ο Ironboy έγραψε: #3.131 22-07-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cardoso: μηνυση στην χαου τωρα για ψυχικη οδυνη και ψυχολογικο πολεμο!!!!απορω ποσα πληρωνετε το μηνα στο τηλεφωνο τοσες φορες που εχετε παρει την χαου τηλεφωνο!!!!!μεσα στην επομενη βδομαδα θα ξερουμε πιστευω....οντως το προγραμμα στα προφορικα ειχε αλλαξει κατοπιν διαμαρτυριας πολλων υποψηφιων...και εγω ηταν να δωσω 10 μαιου και εδωσε αρχες ιουνιου.... Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:53 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.132 22-07-09 10:53 :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 10:55 Ο Ironboy έγραψε: #3.133 22-07-09 10:55 wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:00 Ο Ant95 έγραψε: #3.134 22-07-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:01 Ο Ironboy έγραψε: #3.135 22-07-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Περιεργο εμενα μου εβγαλε student not found,oπως παντα τωρα. Click για ανάπτυξη... και εμενα.Μια φορά μου το έβγαλε/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:04 Ο Ant95 έγραψε: #3.136 22-07-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: :!:πιστεύει κανείς ότι δεν πέρασε; Click για ανάπτυξη... Μπες στην ψηφοφορια πανω και θα δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dIm@kIs14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔΗΜΟς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:08 Ο dIm@kIs14: #3.137 22-07-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: wtf?Πήγα να βάλω το κωδικό μου στον ορφέα και μου έβγαλε: "Server is Busy,try later" αντί student not found.Μια φορά μου το έκανε.τι σημαίνει αυτό; Click για ανάπτυξη... λες να τα βάζουν τώρα?!!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:10 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.138 22-07-09 11:10 προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσωπικά πιστεύω ότι έβαλαν βατά. άλλο που η βάση LP είναι μεγάληγια τους αδύναμους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:17 Η erh έγραψε: #3.139 22-07-09 11:17 και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και μενα τωρα μου εβγαλε το σπαστικο student not found Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2009 στις 11:25 Ο Σοφιστής έγραψε: #3.140 22-07-09 11:25 ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε παιδιά αυτό σημαίνει ότι δεν βγήκαν τα αποτελέσματα!μην εκνευρίζεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.