{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:49 Η {~*1rèNe*~}: #2.681 20-07-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Ναι..δυστυχως εχω δικιο.. Εχω δωσει 2 φορες michigan και παντα οταν μας λεει ο επιτηρητης πως 8α βγουν τοτε τοτε βγαινουν..εδινε η ξαδερφη μου τωρα και μου ειπε πως τους ειπε ο επιτηρητης πως θα βγουν αρχες αυγουστου..επισης περα απο τη πλακα αυτη στη hau οταν λενε αυγουστο το εννοουν..επιπλεον η καθηγητρια μου εει χρονια εμπειρια με το michigan και τους ξερει πολυ καλα...παντα ο επιτηρητης στη αιθουσα εχει δικιο..οποτε δυστυχως αρχες αυγουστου παιδια Click για ανάπτυξη... Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EVA11 Νεοφερμένο μέλος Η EVA11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η EVA11 έγραψε: #2.682 20-07-09 13:52 εμας παλι μας ειπε πως θα βγουν τελη Ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Adamsdoor: #2.683 20-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};445845: Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω..δλδ ολους σας σας καταλαβαινω αλλα δε μπορουμε να κανουμε κτ..απλα υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Ο Ant95 έγραψε: #2.684 20-07-09 13:53 Ε οχι και 20 Αυγουστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η {~*1rèNe*~}: #2.685 20-07-09 13:56 Απ 'ότι καταλαβαίνω, σε κάθε εξεταστικό κέντρο έλεγαν και άλλη ημερομηνία... Αρχές Αυγούστου, τέλη Ιουλίου, τέλη Αυγούστου... Άρα ούτε σ' αυτό μπορούμε να βασιστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Ο IronMaiden: #2.686 20-07-09 14:01 Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Ναι..δυστυχως εχω δικιο.. Εχω δωσει 2 φορες michigan και παντα οταν μας λεει ο επιτηρητης πως 8α βγουν τοτε τοτε βγαινουν..εδινε η ξαδερφη μου τωρα και μου ειπε πως τους ειπε ο επιτηρητης πως θα βγουν αρχες αυγουστου..επισης περα απο τη πλακα αυτη στη hau οταν λενε αυγουστο το εννοουν..επιπλεον η καθηγητρια μου εει χρονια εμπειρια με το michigan και τους ξερει πολυ καλα...παντα ο επιτηρητης στη αιθουσα εχει δικιο..οποτε δυστυχως αρχες αυγουστου παιδια Click για ανάπτυξη... Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EVA11 Νεοφερμένο μέλος Η EVA11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:52 Η EVA11 έγραψε: #2.682 20-07-09 13:52 εμας παλι μας ειπε πως θα βγουν τελη Ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Adamsdoor: #2.683 20-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};445845: Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω..δλδ ολους σας σας καταλαβαινω αλλα δε μπορουμε να κανουμε κτ..απλα υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Ο Ant95 έγραψε: #2.684 20-07-09 13:53 Ε οχι και 20 Αυγουστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η {~*1rèNe*~}: #2.685 20-07-09 13:56 Απ 'ότι καταλαβαίνω, σε κάθε εξεταστικό κέντρο έλεγαν και άλλη ημερομηνία... Αρχές Αυγούστου, τέλη Ιουλίου, τέλη Αυγούστου... Άρα ούτε σ' αυτό μπορούμε να βασιστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Ο IronMaiden: #2.686 20-07-09 14:01 Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμας παλι μας ειπε πως θα βγουν τελη Ιουλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η Adamsdoor: #2.683 20-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};445845: Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω..δλδ ολους σας σας καταλαβαινω αλλα δε μπορουμε να κανουμε κτ..απλα υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Ο Ant95 έγραψε: #2.684 20-07-09 13:53 Ε οχι και 20 Αυγουστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η {~*1rèNe*~}: #2.685 20-07-09 13:56 Απ 'ότι καταλαβαίνω, σε κάθε εξεταστικό κέντρο έλεγαν και άλλη ημερομηνία... Αρχές Αυγούστου, τέλη Ιουλίου, τέλη Αυγούστου... Άρα ούτε σ' αυτό μπορούμε να βασιστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Ο IronMaiden: #2.686 20-07-09 14:01 Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};445845: Ααα, οκ. Όμως σε μας η επιτηρήτρια μας είπε Αύγουστο και σε μια φίλη μου που έδινε αλλού τους είπαν μετά τις 20 Αυγούστου!!! Αποκλείεται να βγουν μετά τις 20 Αυγούστου!!!! Ας ελπίζουμε να τα βγάλουν όσο πιο νωρίς γίνεται... Δεν μπορώ να περιμένω άλλο! Μ' έχει φάει η αγωνία! Click για ανάπτυξη... σε καταλαβαινω..δλδ ολους σας σας καταλαβαινω αλλα δε μπορουμε να κανουμε κτ..απλα υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Ο Ant95 έγραψε: #2.684 20-07-09 13:53 Ε οχι και 20 Αυγουστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η {~*1rèNe*~}: #2.685 20-07-09 13:56 Απ 'ότι καταλαβαίνω, σε κάθε εξεταστικό κέντρο έλεγαν και άλλη ημερομηνία... Αρχές Αυγούστου, τέλη Ιουλίου, τέλη Αυγούστου... Άρα ούτε σ' αυτό μπορούμε να βασιστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Ο IronMaiden: #2.686 20-07-09 14:01 Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε οχι και 20 Αυγουστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 13:56 Η {~*1rèNe*~}: #2.685 20-07-09 13:56 Απ 'ότι καταλαβαίνω, σε κάθε εξεταστικό κέντρο έλεγαν και άλλη ημερομηνία... Αρχές Αυγούστου, τέλη Ιουλίου, τέλη Αυγούστου... Άρα ούτε σ' αυτό μπορούμε να βασιστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Ο IronMaiden: #2.686 20-07-09 14:01 Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ 'ότι καταλαβαίνω, σε κάθε εξεταστικό κέντρο έλεγαν και άλλη ημερομηνία... Αρχές Αυγούστου, τέλη Ιουλίου, τέλη Αυγούστου... Άρα ούτε σ' αυτό μπορούμε να βασιστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:01 Ο IronMaiden: #2.686 20-07-09 14:01 Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:03 Η Adamsdoor: #2.687 20-07-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: Καλησπέρα σε όλους...μήπως ξέρει κανείς πότε βγένουν τα αποτελέσματα του ΑLCE??? Click για ανάπτυξη... ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
voula_ Νεοφερμένο μέλος Η voula_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:06 Η voula_ έγραψε: #2.688 20-07-09 14:06 Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Adamsdoor: #2.689 20-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από voula_: Όντως πλησιάζουν οι μέρες για τα αποτελέσματα.....Μια χαρά το χα ξεχάσει ρε παιδιά τι μου το θυμίζετε.?? Click για ανάπτυξη... βασικα οσο καθεσαι εδω συνεχεια γιαυτο θα ακους γτ οπως το λεει και ο τιτλος συζηταμε για τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IronMaiden Νεοφερμένο μέλος Ο IronMaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Ο IronMaiden: #2.690 20-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ε?εγω προσωπικα οχι...αλλα μπορεις να κοιταξεις στο φορουμ..ποτε εδωσες? Click για ανάπτυξη... 20 ιουνίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η Adamsdoor: #2.691 20-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από IronMaiden: 20 ιουνίου Click για ανάπτυξη... αρχες σεπτεμβριου τοτε να περιμενεις αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η Marilia έγραψε: #2.692 20-07-09 14:14 Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η Adamsdoor: #2.693 20-07-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... You never know with the Americans Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Ο Ant95 έγραψε: #2.694 20-07-09 14:18 Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολοι θα περασουμε!Σκεφτειτε θετικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η Βetty έγραψε: #2.695 20-07-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marilia: Έχω την εντύπωση οτι θα βγούν 21 με 22 Ιουλίου,ίσως δηλαδή και αύριο...Πάντως αυτή τη βδομάδα σίγουρα..Για Αυγουστο με τίποτα...Άλλωστε ο επιτηρητής σε εμάς είπε προς τα τέλη Ιουλίου σιγουρα θα εχουν βγεί. Για να πώ την αλήθεια,δεν θέλω καν να ακούσω το αποτέλεσμα..Ειμαι σίγουρη οτι δεν πέρασα...:nono: Και δε νομίζω να δουλέψει η τύχη μου. Click για ανάπτυξη... τι εδωσες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Ο kos_maverik: #2.696 20-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: κ ειχα την ελπιδα πως οταν θα μου τηλεφωνουσε η καθηγητρια μου θα τα ηξερα ηδη τα αποτελεσματα....κριμα Click για ανάπτυξη... Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Adamsdoor: #2.697 20-07-09 14:22 Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Ο kos_maverik: #2.698 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Παιδια πως γινεται να αλλαξω username ξερετε?offtopic-sorry:zilia: Click για ανάπτυξη... Λογικα δεν γινεται!Μη ζητας σορρυ για ενα οφ αν δεις οι μισες σελιδες ετσι ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Βetty έγραψε: #2.699 20-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 133 134 135 136 137 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 135 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Μα μολις τωρα δεν το ειπα;;!Μαζι με τους καθηγητες θα τα μαθετε!!! Ποτε να μην ειστε σιγουροι για το χειροτερο!Βαλτε ολες σας τις δυναμεις για να ειστε αισιοδοξοι και να περασετε!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια νομιζω οτι θα με παρει τηλεφωνο η καθηγητρια μου κ ακομη κ αν μου πει οτι περασα δεν θα την πιστευω κ θα λεω οτι κοπηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Ο kos_maverik: #2.700 20-07-09 14:25 Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ετσι μπραβο ακους τις εντολες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.