Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Adamsdoor: #2.421 19-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: τελεια!!!!!!!!!!!!!κ εγω σε ποιον θα κλαφτω???????????ολοι οι φιλοι μου θα λειπουν Click για ανάπτυξη... Εγω θα εχω μαζι το pc στην ιταλια..μην ανησυχεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το προηγουμενο καλοκαιρι τα εβγαλαν 22 ιουλιου!ρε παιδια....δηλαδη σε 3 μερες??? Click για ανάπτυξη... μπορει και πιο νωρις..αλλα θυμαμαι ηταν πριν απο τς 24! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Βetty έγραψε: #2.422 19-07-09 14:50 να 'σαι καλα......θα λειπουν ολοι το αλλο Σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η xrisa έγραψε: #2.423 19-07-09 14:51 να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.424 19-07-09 14:52 το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Βetty έγραψε: #2.425 19-07-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Click για ανάπτυξη... αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Adamsdoor: #2.426 19-07-09 14:54 εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: τελεια!!!!!!!!!!!!!κ εγω σε ποιον θα κλαφτω???????????ολοι οι φιλοι μου θα λειπουν Click για ανάπτυξη... Εγω θα εχω μαζι το pc στην ιταλια..μην ανησυχεις... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το προηγουμενο καλοκαιρι τα εβγαλαν 22 ιουλιου!ρε παιδια....δηλαδη σε 3 μερες??? Click για ανάπτυξη... μπορει και πιο νωρις..αλλα θυμαμαι ηταν πριν απο τς 24! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η Βetty έγραψε: #2.422 19-07-09 14:50 να 'σαι καλα......θα λειπουν ολοι το αλλο Σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η xrisa έγραψε: #2.423 19-07-09 14:51 να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.424 19-07-09 14:52 το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Βetty έγραψε: #2.425 19-07-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Click για ανάπτυξη... αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Adamsdoor: #2.426 19-07-09 14:54 εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να 'σαι καλα......θα λειπουν ολοι το αλλο Σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η xrisa έγραψε: #2.423 19-07-09 14:51 να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.424 19-07-09 14:52 το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Βetty έγραψε: #2.425 19-07-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Click για ανάπτυξη... αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Adamsdoor: #2.426 19-07-09 14:54 εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.424 19-07-09 14:52 το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Βetty έγραψε: #2.425 19-07-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Click για ανάπτυξη... αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Adamsdoor: #2.426 19-07-09 14:54 εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Βetty έγραψε: #2.425 19-07-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Click για ανάπτυξη... αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Adamsdoor: #2.426 19-07-09 14:54 εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xrisa: να σας πω το story μου??... την μερα που βγηκαν περσυ τα αποτελεσματα... και εμα8α οτι δεν το πηρα..λυπο8υμησα και με τρεχανε στα νοσοκομια...μεγαλο δραμα εζησα.... Click για ανάπτυξη... αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:54 Η Adamsdoor: #2.426 19-07-09 14:54 εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω οταν εμαθα πως δεν το πηρα αρχισα να γελαω και να λεω πως οκ δεν εγινε τπτ και πως το ηξερα πως δε θα το παρω κτλ..ομως καθε φορα που διαβαζα για το σχολειο στο σπιτι σταματουσα και εκλαιγα και δεν μπορουσα να το πιστεψω ...αυτο συνεχιστηκε για κανα μηνα μετα το πηρα αποφαση..ομως δεν το πιστευε κανεις πως δεν το ειχα παρει ηταν βομβα!ειδηση βομβα!και μαχαιρια γερη...αλλα τι να πεις??δεν αλλαζε τπτ....αχ..εζησα πολυ δυσκολες στιγμες.αλλα αυτα περασαν τωρα..ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω πια ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: αχ κουκλα μου..λυπαμαι πολυ ελα τωρα θα το πηραμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ : ακους Χριστινα?????????????:xixi: Click για ανάπτυξη... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η xrisa έγραψε: #2.427 19-07-09 14:55 αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:56 Η Adamsdoor: #2.428 19-07-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: το οτι βγηκαν 22 ιουλιου ειναι σιγουρο! παντως μεσα σε σαββατοκυριακο δεν βγαινουν ποτε....δηλαδη οι ημερομηνιες 25 και 26 ιουλιου αποκλειονται... επισης δεν νομιζω να το τραβηξουν για μετα τις 27....οποτε πιστευω μεχρι 24 το πολυ θα ταχουμε...5 μερουλες δηλαδη το αργοτερο................... Click για ανάπτυξη... ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από xrisa: αντε να μου απαντησουν στο email που εστειλα να σιγουρευτουμε... Click για ανάπτυξη... που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:58 Η Βetty έγραψε: #2.429 19-07-09 14:58 Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 14:59 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.430 19-07-09 14:59 σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:00 Η Adamsdoor: #2.431 19-07-09 15:00 εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ερχιζω να ξεχναω βασικα πραγματα απο τα αγγλικα...καλα για τις δυσκολες και τερατωδεις λεξεις που μαθαιναμε δε το συζητω το πολυ καμια 10καρια να θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:01 Ο Ant95 έγραψε: #2.432 19-07-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: Ρε παιδια...να ηρεμησουμε εγω σκασιλα μου....αντε κ το πηρα τωρα τι εγινε??? στα 20 θα τα χω ξεχασει ολα επομενως 0 εις το πηλικο!το δινω τοτε κανω κ μια επαναληψη Click για ανάπτυξη... Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Adamsdoor: #2.433 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !GeoRge!: σημερα κυριακη μπορουν να απαντησουν?? :/ εγω που ξεκινησα απο την ιδια μερα μαθημα? και θυμαμαι που μας εγραψε νεο βιβλιο εκεινη την μερα...και με το που το δειχνει εγω εβαλα τα κλαματα! δεν ξερω γιατι...η κυρια μ εκανε οπως δν με εβλεπε βασικα...για να μν νιωσω αβολα ισως :S ηταν η χειροτερη μερα της ζωης μου...ηθελα να ανοιξει η γη κ να με καταπιει! Click για ανάπτυξη... μπα...εγω χαλαρα.. ειχα και πλ καλη καθηγητρια!αχ ρε κυρια ελενη ποσα εχεις περασει μαζι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:02 Η Βetty έγραψε: #2.434 19-07-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Σίγουρα είπαμε δεν καθορίζει τη ζωή μας ούτε μας λέει αν ξέρουμε αγγλικά αλλά αφού δώσαμε ας το περάσουμε! Click για ανάπτυξη... για το γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!(σορρυ κιολας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:03 Η Adamsdoor: #2.435 19-07-09 15:03 χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρυσα που το εστειλες το email? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:06 Η xrisa έγραψε: #2.436 19-07-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ρε george ηρεμα...μεσα στη βδομαδα θα τα εχεις!:no1: ----------------------------------------- που το εστειλες??γτ εδινε η ξαδερφη μου και θελει να μαθουμε... Click για ανάπτυξη... exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:09 Ο Ant95 έγραψε: #2.437 19-07-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrisa: exams@hau.gr, support@hau.gr,university@hau.gr... εδω μπορεις να στειλεις εγω εστειλα στ 1ο...στειλτε κ εσεις.. αυριο 8α μας απαντησουν... το ξεχασα οτι ειναι κυριακη σημερα Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:13 Η xrisa έγραψε: #2.438 19-07-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Μακάρι να σας απαντήσουν αν και μ αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν το βλέπω πιθανό να σας πουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:16 Η Βetty έγραψε: #2.439 19-07-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από xrisa: περσυ ειχε πολυ πλακα..τουσ ειχα πριξει..κα8ε μερα email τουσ εστελνα..σε μια δωσει κουραστηκαν..και δεν μου απαντουσαν Click για ανάπτυξη... +1000000000000000000000000000000000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Adamsdoor: #2.440 19-07-09 15:17 ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ασχετο:οταν εδινα τη 2η φορα μου ζητησε βοηθεια μια φιλη μου στα ακουστικα και δε μπορεσα να τη βοηθησω γτ ξερετε πως ειναι τα πραγματα στο μισιγκαν δεκα επιτηρητες σε μια αιθουσα..εσας σας συνεβη κτ τετοιο??να δωσετε η να παρετε βοηθεια??σας καταλαβαν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.