kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Ο kos_maverik: #2.601 19-07-09 21:50 Ας αφησουμε τα περι παλια παντως τωρα και να μπουμε στην πραγματικοτητα!!!Το τοπικ αυτο εχει 2500 ποστ! Ας ειμαστε αισιοδοξοι και να διωξουμε το αγχος με ΟΠΟΙΟ τροπο πιστευουμε που μας χαλαρωνει!!! Σε μερικες μερες ερχονται τα αποτελεσματα για τις εξετασεις ECCE/ECPE Μαιου 2009 και να ευχομαστε τα ποσοστα να εχουν ανεβει στο 100%!!! Καλη επιτυχια!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Adamsdoor: #2.602 19-07-09 22:08 Αυριο για οσους θελήσουν να παρουν τηλεφωνο στη hau ετσι ωστε να μαθουν για τα αποτελεσματα επαναλαμβανω τα τηλεφωνα.Ειναι: 2103680000,2103680900,2103680090 Ειναι καλυτερο να παρετε πρωι γτ αργοτερα ειτε θα αργησουν να απαντησουν αλλα και πολυ πιθανον να μη βρειτε και κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:17 Ο kos_maverik: #2.603 19-07-09 22:17 Να παρουμε ΟΛΟΙ!...Ετσι τουλαχιστον, εκτος απο το οτι θα αλληλουποστηριζομαστε, θα συγκρινουμε και θα δουμε ποτε περιπου θα βγουν !!!Μου ειπαν ειναι ανοιχτοι απο 9 εως 5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:06 Η Georgia.16: #2.604 20-07-09 11:06 παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:28 Η tzeni16 έγραψε: #2.605 20-07-09 11:28 γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο iGiannis έγραψε: #2.606 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας αφησουμε τα περι παλια παντως τωρα και να μπουμε στην πραγματικοτητα!!!Το τοπικ αυτο εχει 2500 ποστ! Ας ειμαστε αισιοδοξοι και να διωξουμε το αγχος με ΟΠΟΙΟ τροπο πιστευουμε που μας χαλαρωνει!!! Σε μερικες μερες ερχονται τα αποτελεσματα για τις εξετασεις ECCE/ECPE Μαιου 2009 και να ευχομαστε τα ποσοστα να εχουν ανεβει στο 100%!!! Καλη επιτυχια!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:08 Η Adamsdoor: #2.602 19-07-09 22:08 Αυριο για οσους θελήσουν να παρουν τηλεφωνο στη hau ετσι ωστε να μαθουν για τα αποτελεσματα επαναλαμβανω τα τηλεφωνα.Ειναι: 2103680000,2103680900,2103680090 Ειναι καλυτερο να παρετε πρωι γτ αργοτερα ειτε θα αργησουν να απαντησουν αλλα και πολυ πιθανον να μη βρειτε και κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:17 Ο kos_maverik: #2.603 19-07-09 22:17 Να παρουμε ΟΛΟΙ!...Ετσι τουλαχιστον, εκτος απο το οτι θα αλληλουποστηριζομαστε, θα συγκρινουμε και θα δουμε ποτε περιπου θα βγουν !!!Μου ειπαν ειναι ανοιχτοι απο 9 εως 5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:06 Η Georgia.16: #2.604 20-07-09 11:06 παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:28 Η tzeni16 έγραψε: #2.605 20-07-09 11:28 γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο iGiannis έγραψε: #2.606 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυριο για οσους θελήσουν να παρουν τηλεφωνο στη hau ετσι ωστε να μαθουν για τα αποτελεσματα επαναλαμβανω τα τηλεφωνα.Ειναι: 2103680000,2103680900,2103680090 Ειναι καλυτερο να παρετε πρωι γτ αργοτερα ειτε θα αργησουν να απαντησουν αλλα και πολυ πιθανον να μη βρειτε και κανεναν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2009 στις 22:17 Ο kos_maverik: #2.603 19-07-09 22:17 Να παρουμε ΟΛΟΙ!...Ετσι τουλαχιστον, εκτος απο το οτι θα αλληλουποστηριζομαστε, θα συγκρινουμε και θα δουμε ποτε περιπου θα βγουν !!!Μου ειπαν ειναι ανοιχτοι απο 9 εως 5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:06 Η Georgia.16: #2.604 20-07-09 11:06 παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:28 Η tzeni16 έγραψε: #2.605 20-07-09 11:28 γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο iGiannis έγραψε: #2.606 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να παρουμε ΟΛΟΙ!...Ετσι τουλαχιστον, εκτος απο το οτι θα αλληλουποστηριζομαστε, θα συγκρινουμε και θα δουμε ποτε περιπου θα βγουν !!!Μου ειπαν ειναι ανοιχτοι απο 9 εως 5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:06 Η Georgia.16: #2.604 20-07-09 11:06 παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:28 Η tzeni16 έγραψε: #2.605 20-07-09 11:28 γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο iGiannis έγραψε: #2.606 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:28 Η tzeni16 έγραψε: #2.605 20-07-09 11:28 γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο iGiannis έγραψε: #2.606 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο iGiannis έγραψε: #2.606 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzeni16: γεια σας παιδια! εδωσα και εγω το ecpe τον μαιο και εχω πολυ μεγαλη αγωνια να δω τα αποτελεσματα:sποτε θα βγουν επιτελους;ακουσα οτι θα βγουν γυρω στις 20-25/7,μπηκα στο hau.gr σημερα το πρωι και ακομα μου βγαζει student not found!! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dubudeli Νεοφερμένο μέλος Ο dubudeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:36 Ο dubudeli έγραψε: #2.607 20-07-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: παιδια πηρα τηλ και μου ειπαν τελος ιουλιου για το ecce και αρχες αυγουστου το ecpe... Click για ανάπτυξη... εισαι σιγουρη....? γιατι οταν εγω εδωσα ECCE τον μαιο ολοι μου ελεγαν οτι θα βγουν τον αυγουστο......:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:41 Η tzeni16 έγραψε: #2.608 20-07-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα γι'αυτό σου λέει:"Student not found". Click για ανάπτυξη... αχ ποτε θα βγουν επιτελους..;μας εχουνε σκασει!!τουλαχιστον το british council εχει δωσει ακριβη ημερομηνια ανακοινωσης των αποτελεσματων του cpe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:43 Ο Ant95 έγραψε: #2.609 20-07-09 11:43 Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι ρε το κάνουν λες και θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Ο Ironboy έγραψε: #2.610 20-07-09 11:48 Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:49 Ο Ant95 έγραψε: #2.611 20-07-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Η Adamsdoor: #2.612 20-07-09 11:52 Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:56 Ο Ant95 έγραψε: #2.613 20-07-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Μόλις πήρα τηλ. κι εμένα μου είπαν τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου αλλά επιμένω πως θα βγουν Ιούλιο.Πρώτο πάντως θα βγει το ECCE.Πάντως τα αποτελέσματα τα μαθαίνουν τα φροντιστήρια πρώτα άρα είναι αδύνατον να τα μάθουμε από το Ιντερνετ χωρις να μας ενημερωσει πριν καποιος για αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Ο iGiannis έγραψε: #2.614 20-07-09 11:57 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ant95 έγραψε: #2.615 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από John The Greek: Πήρα κι εγώ τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν:"Τέλος Ιουλίου".Μόνο αυτό.Ούτε ημερομηνία,ούτε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι ηλίθιοι και αυτο αποδεικνυεται συνεχως!!Αποτελέσματα εδώ και τωρα μην τα παρω στο κρανιο!Άντε πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Ο Ironboy έγραψε: #2.616 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: Το οτι σας λεει student not found δε σημαινει πως δεν βγηκαν..οπως και τον νοεμβριο..ετσι και τωρα οταν βγουν θα το μαθουν πρωτα οι φροντιστηριουχοι και μετα θα μπορειτε να μπαινετε εσεις με το κωδικο για να τα δειτε.. Τωρα οσον αφορα τις αερολογιες περι αποτελεσματων ecpe των αυγουστο θα το αφησω ασχολιαστο..Απλα λενε οτι τους κατεβει εκεινη τη στιγμη..Στο cpe φιλε μου ειναι σαφως πιο οργανωμενοι και πιο πολιτισμενοι απο τη hau..Τελος παντων..μολις καποιος αλλοςκατι για τα αποτελεσματα ας ποσταρει... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzeni16 Νεοφερμένο μέλος Η tzeni16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 11:59 Η tzeni16 έγραψε: #2.617 20-07-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Πήρα τηλεφωνο και πήρα μια πολύ καλή απάντηση.Μου είπαν "Η βαθμολογηση εχει τελειωσει σχεδον όλη.Μενει μονο να περασουμε τα αποτελεσματα στο internet για να σου γνωστοποιηθουν.Να λάβεις υπόψην σου ότι κανουμε 5-10 μερες για να τα περασουμε.Σειρα προτεραιοτητας εχει το ECCE και μετά το ECPE.Βεβαια μερικές φορές μπορει πρώτα να βγει το ECPE και μετά το ECCE.Ελπιζω οτι απο τις 22-31 θα εχουν βγει τα αποτελέσματα και για τα 2(εννοουσε και ECCE&ECPE)." Αυτό μου ειπε σημερα! Click για ανάπτυξη... μακαρι!τα αποτελεσματα του cpe βγαινουν 31/7(ασχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Adamsdoor: #2.618 20-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... ισχυει..τουλαχιστον το νοεμβριο αυτο εγινε..!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Ο Ant95 έγραψε: #2.619 20-07-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Δεν ισχύει αυτό.Απλώς οι φροντιστηριούχοι βλέπουν μαζί όλα τα αποτελεσματα των παιδιων που πέρασαν(κατι σαν ομαδοποιηση σκεψου).Δεν ειναι αναγκη να βαζουν την ημερομηνια γεννησης καθε παιδιου .Αυτη ειναι η μονη διαφορα.Δεν ισχυει οτι τα μαθαινουν πιο πριν :nono: Click για ανάπτυξη... Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2009 στις 12:04 Ο Ironboy έγραψε: #2.620 20-07-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ant95: Είσαι σιγουρος γι αυτο;Γιατι το Νοεμβριο εγω τα εμαθα απο το φροντιστηριο αλλα οταν μπηκα να δω λεπτομερειες μου εβγαζε Student not found.Πέρασαν 2 μερες να τα δω στο Ιντερνετ. Click για ανάπτυξη... Ετσι μου ειπε ο διευθηντης του φροντιστηριου μου.Δεν ξέρω μπορεί να έχεις δικιο δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.