keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 22:49 Ο keep walking: #101 20-08-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Έχω την εντύπωση πως κόβουν υποψήφιους για πλάκα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω ειναι γελοιοι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mdgr: :iagree::iagree::iagree:συμφωνώ. Οι τυποι είναι Λαμόγια Click για ανάπτυξη... και εσυ δινεις???????? ----------------------------------------- ----------------------------------------- καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!! και ενα αστειο για να γελασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο ssalex έγραψε: #102 20-08-09 23:31 ηρεμήστε ρε παιδιά που κόβουν για πλάκα...είπαμε είναι για τον **** αλλά όχι και έτσι... και στην τελική εμένα που η έκθεσή μου ήταν χάλια μου βάλανε low pass αρα δεν νομίζω να κόβουν για πλάκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο teol20 έγραψε: #103 20-08-09 23:51 Κοιταξτε ΟΚ κοβουν αλλα οχι και για την πλακα. Γενικα ειναι ομως ΠΑΡΑ πολυ αυστηροί. Δηλαδη δεν σου χαρίζουν μονάδα. Και τωρα τελευταια βλεπουμε κοψίματα σε προφορικα και εκθεση και με φοβίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η LiLoOkOzz: #104 23-08-09 14:18 Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο teol20 έγραψε: #105 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει. Ειναι απλα φημες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο GetOuttaMyWay: #106 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Έχω την εντύπωση πως κόβουν υποψήφιους για πλάκα... Click για ανάπτυξη... συμφωνω ειναι γελοιοι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mdgr: :iagree::iagree::iagree:συμφωνώ. Οι τυποι είναι Λαμόγια Click για ανάπτυξη... και εσυ δινεις???????? ----------------------------------------- ----------------------------------------- καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!! και ενα αστειο για να γελασουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο ssalex έγραψε: #102 20-08-09 23:31 ηρεμήστε ρε παιδιά που κόβουν για πλάκα...είπαμε είναι για τον **** αλλά όχι και έτσι... και στην τελική εμένα που η έκθεσή μου ήταν χάλια μου βάλανε low pass αρα δεν νομίζω να κόβουν για πλάκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο teol20 έγραψε: #103 20-08-09 23:51 Κοιταξτε ΟΚ κοβουν αλλα οχι και για την πλακα. Γενικα ειναι ομως ΠΑΡΑ πολυ αυστηροί. Δηλαδη δεν σου χαρίζουν μονάδα. Και τωρα τελευταια βλεπουμε κοψίματα σε προφορικα και εκθεση και με φοβίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η LiLoOkOzz: #104 23-08-09 14:18 Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο teol20 έγραψε: #105 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει. Ειναι απλα φημες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο GetOuttaMyWay: #106 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηρεμήστε ρε παιδιά που κόβουν για πλάκα...είπαμε είναι για τον **** αλλά όχι και έτσι... και στην τελική εμένα που η έκθεσή μου ήταν χάλια μου βάλανε low pass αρα δεν νομίζω να κόβουν για πλάκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Ο teol20 έγραψε: #103 20-08-09 23:51 Κοιταξτε ΟΚ κοβουν αλλα οχι και για την πλακα. Γενικα ειναι ομως ΠΑΡΑ πολυ αυστηροί. Δηλαδη δεν σου χαρίζουν μονάδα. Και τωρα τελευταια βλεπουμε κοψίματα σε προφορικα και εκθεση και με φοβίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η LiLoOkOzz: #104 23-08-09 14:18 Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο teol20 έγραψε: #105 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει. Ειναι απλα φημες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο GetOuttaMyWay: #106 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιταξτε ΟΚ κοβουν αλλα οχι και για την πλακα. Γενικα ειναι ομως ΠΑΡΑ πολυ αυστηροί. Δηλαδη δεν σου χαρίζουν μονάδα. Και τωρα τελευταια βλεπουμε κοψίματα σε προφορικα και εκθεση και με φοβίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η LiLoOkOzz: #104 23-08-09 14:18 Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο teol20 έγραψε: #105 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει. Ειναι απλα φημες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο GetOuttaMyWay: #106 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο teol20 έγραψε: #105 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει. Ειναι απλα φημες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο GetOuttaMyWay: #106 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... Oλες οι πληροφοριες που σου χρειάζονται είναι εδω:https://www.hau.gr/resources/examina...stration_information_and_application_form.pdf Αυτο για τα πιο ευκολα θεματα τον Δεκεμβριο δεν ισχύει. Ειναι απλα φημες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Ο GetOuttaMyWay: #106 23-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...1πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?2Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? 3Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... 1 www.hau.gr 2 www.hau.gr 3 οχι κατι τετοιο δεν ισχυει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:16 Ο Mr strange: #107 24-08-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiLoOkOzz: Teo εγώ θα δώσω μόνη μου(χωρίς άλλους δικούς μου συμμαθητές) αφού και μόνη μου (χωρίς καθηγητή)διαβάζω...πως θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις?Τα εξέταστρα είναι 150 euro ,ε? Έχει ακουστεί να έχει η φουρνιά του Νοεμβρίου πιο εύκολα θέματα απο αυτά του Μαίου? Click για ανάπτυξη... και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #108 24-08-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: και εγω λιλη μου αυτο ειχα ακουσει..!οτι οι χειμερινες εξετασεις ειναι (λιγο) ευκολοτερες απο τις θερινες...αλλα εδω οι φιλοι μας λενε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...who knows??....:what: Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PaNaGiOtIS. Νεοφερμένο μέλος Ο PaNaGiOtIS. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:19 Ο PaNaGiOtIS.: #109 24-08-09 10:19 Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:31 Ο teol20 έγραψε: #110 24-08-09 10:31 Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oχι βρε συ γιατί να ναι ριψοκίνδυνο! Μια χαρα θα τα πάς. Αφου εχεις κανει πολύ καλη προετοιμασία!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 10:44 Ο GetOuttaMyWay: #111 24-08-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PaNaGiOtIS.: Εγω δίνω proficiency τον Νοέμβριο!! Αλλά συνολικά θα έχω κανει 1,5 χρόνο μαθηματα... Λέτε να είναι ριψοκύνδυνο;; Click για ανάπτυξη... εξαρταται ποσο σκληρα διαβασες... αλλα σου προτεινω να δωσεις οταν θα εισαι ετοιμος να πεις "Παω και θα το παρω! ΤΕΛΟΣ!" ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Ο Mr strange: #112 24-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Δεν ειναι και αποδεδειγμενο οτι ειναι καποια εξεταστικη πιο ευκολη απο την άλλη.Αλλωστε γιατί να κανουν κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... απλες φημες τεο..!αυτο ακουσα αυτο σας ειπα..ουτως ή αλλως εδω ειμαστε για να συζηταμε και να λυνουμε τις αποριες των αλλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Ο teol20 έγραψε: #113 24-08-09 11:22 Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange Δραστήριο μέλος Ο Mr strange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Ο Mr strange: #114 24-08-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι βρε Mr strange. Ετσι και αλλιώς δεν βασιζεται καπου αυτη η φημη. Μπορει να εχει δημιουργηθει και απο τα ιδια τα φροντιστηρια για τα παιδια που κοπηκαν στις εξετασεις του Μαιου και θα επιχειρησουν να δωσουν τον Δεκεμβρη. Οσο για το χρονο προετοιμασιας σου φιλε μια χαρα ειναι. Κρατα γερα και go on. Δεν εχεις να χασεις τίποτα!:no1: Click για ανάπτυξη... ναι αυτο δεν το ειχα σκεφτει teo !!μπορει να το εχουν διαδωσει και τα φροντηστηρια...!!!θα δειξει..ελπιζω να το παρουν ολοι αυτοι που θα δωσουν..!(ΑΠΙΘΑΝΟ αλλα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:40 Ο teol20 έγραψε: #115 24-08-09 12:40 Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαθε χρόνο υπάρχει μια σταθερη ροη επιτυχοντων υποψηφιων στο ECCE γυρω στο 55-60%.Το πως το πετυχαινουν αυτο αγνωστο. Αφηστε που το Μισιγκαν εχει τα πιο ασταθη ποσοστα επιτυχίας. Απο 33 με 62% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrispis Νεοφερμένο μέλος Ο nikos(raper)xrispis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βελεστίνο (Μαγνησία). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:44 Ο xrispis έγραψε: #116 24-08-09 12:44 Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερουμε ακριβη ημερομηνια για το ecce τον νοεμβρη και για το delf b1 στα γαλλικα>?????γιατι θα τα δώσω μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:45 Ο teol20 έγραψε: #117 24-08-09 12:45 Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για το ECCE 12/12/09. Για τα Γαλλικα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 14:25 Ο !GeoRge! έγραψε: #118 24-08-09 14:25 τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: petrosln Fanimaid ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τεολ σορρυ για την ακυρη ερωτηση...αλλα τα πιστοποιητικα ecpe ποτε θα πανε στους φροντηστηριουχους? θελω να το δωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:29 Ο teol20 έγραψε: #119 24-08-09 16:29 Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα πιστοποιητικά θα τα παραλαβει η HAU αρχες με μεσα Σεπτεμβριου. Κατα πασα πιθανοτητα τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη θα τα παραλαβουν ολοι οι ενδιαφερομενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο teol20 έγραψε: #120 02-09-09 13:13 Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eξέταση Ημερομηνία Εξέταστρα Περίοδος Εγγραφών ECPE 28 Νοεμβρίου 2009 ? 175 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 ECCE 12 Δεκεμβρίου 2009 ? 150 Από 1 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, 2009 Περισσοτερες πληροφορίες:https://www.hau.gr/?i=examinations.el.individual-registration#michigan Kαλη επιτυχια στα παιδια που δινουν!!! Καλη δυναμη και καλο κουραγιο παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.