Dwraaa
Νεοφερμένο μέλος
Περάσατε? Αν ναι με πόσο? Αν όχι πού κοπήκατε? Τι σας δυσκόλεψε? Περιμένατε καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα??
:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφορικα : HP (πραγματικα δν το περιμενα!!! ημουν σιγουρος για LP και μου ερχεται αυτο!!!
. Και το πιο παραλογο ειναι οτι ακουω οτι επεσε μαχαιρι. ΑΚΥΡΟ???!!! η ημουν φαρδος)gcvr: HP ( μου εφυγε ο χρονος ωστοσο ημουν παρα πολυ καλαπροετοιμασμενος)
listening: P( σχερικα με τα practice test που ειχα κανει τα part 1,2 ηταν πιο ευκολα ενω το part 3 παρα πολυ πιο δυσκολο)
writing: P( δν ξερω που μου εκοψε αλλα το κατανοω Proficiency ειναι!!! Δν θα αντιμετωπισεις προβλημα αμα εχεις κανει προετοιμασια εκτος και να ειναι κουλο το θεμα)
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
είχα:
LIST:bf
WRIT:lp
GVR:bf
ORAL:lp
στο ECCE!
Αλλά αυτή τη χρονιά θα δώσω ALCE και θα προετοιμαστώ καλύτερα γιατί B2 πήρα έτσι κ αλλιώς!!!!!
Το οτι δεν πέρασα οφείλεται στο οτι δεν διάβαζα
Έτσι κ αλλιώς έχω το Pet Cambridge (B1)
και το Edexcel level 3 (London Test Of English)-(B2)
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφορικα:high pass
εκθεση:pass
γραπτα:bfaild
-----------------------------------------
πηρα ομως το edexcel!

Dwraaa
Νεοφερμένο μέλος
Εγω εδωσα ECPE και περασα με:
προφορικα : HP (πραγματικα δν το περιμενα!!! ημουν σιγουρος για LP και μου ερχεται αυτο!!!. Και το πιο παραλογο ειναι οτι ακουω οτι επεσε μαχαιρι. ΑΚΥΡΟ???!!! η ημουν φαρδος)
gcvr: HP ( μου εφυγε ο χρονος ωστοσο ημουν παρα πολυ καλαπροετοιμασμενος)
listening: P( σχερικα με τα practice test που ειχα κανει τα part 1,2 ηταν πιο ευκολα ενω το part 3 παρα πολυ πιο δυσκολο)
writing: P( δν ξερω που μου εκοψε αλλα το κατανοω Proficiency ειναι!!! Δν θα αντιμετωπισεις προβλημα αμα εχεις κανει προετοιμασια εκτος και να ειναι κουλο το θεμα)
βασικά κ εγώ έδωσα τ ecpe κ τ πήρα με pass

είχα hp σε gcvr κ listening, p στ speaking κ lp στ writing
ήμουν σίγουρη πως στ listening είχα lp, τ πολύ p αλλά τελικά είχα hp φαντάσου

το τρίτο μέρος του ήταν όντως παλούκι κ δν μπορούσα ν συγκεντρωθώ
έδινα στις 9 τ πρωί
μάλλον ν φανταστώ δίναμε το ίδιο... χαρτί
ένας φίλος μου π έδινε στη 1 κ μισή είχε καλό listening αλλά δύσκολη έκθεση
άλλοι φίλοι μου (πιο πολλοι) π δίναν ecce δν είχαν κάποιο πρόβλημα, σχεδόν όλοι πέρασαν

Ιδου:
Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: LP
GVR: LP
WRI: P
Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος...

gpetrakis
Νεοφερμένο μέλος

Τα αποτελέσματα:
Final: F
P/F: Fail
ORAL: HP
LST: F
GCRV: HP
WRI: HP
Έδινα κι εγώ το Μάιο ECPE και κόπηκα.
Τα αποτελέσματα:
Πωπω!

Τι βαθμολογια ειναι αυτη ρε συ.
Πολυ κριμα ρε συ ειναι πολυ μεγαλη ατυχια.
Θα ξαναδωσεις τον Νοεμβρη;
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έδινα κι εγώ το Μάιο ECPE και κόπηκα.
Τα αποτελέσματα:
Κανονικά εσύ δεν έπρεπε να σε περάσουν??:iagree:
TopTop
Νεοφερμένο μέλος
Final: P
P/F: Pass
ORAL: P
LST: P
WRI: LP
Και περασα και το CPE με C.
Κανονικά εσύ δεν έπρεπε να σε περάσουν??:iagree:
Oχι καθως ειχε F.
Αν ειχε BF θα περνούσε.

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
ORAL-High Pass
GVR -High Pass
Listening-High Pass
Writing- Low Pass
All in all είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. επίσης στο fce πήρα A!

Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται.
3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι.
Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ.
Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1:
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερώτηση, πότε μπορούμε να ζητήσουμε τα χαρτιά πιστοποίησης (τα πτυχία δηλαδή!);
Τα πιστοποιητικα θα τα παραλαβει η HAU στις 15/09 περιπου αρα απο τελη Σεπτεμβρη θα μπορεσεις να το παραλαβεις απο τα γραφεια της ή να στο στείλουν!

antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά είσαι κορυφή! Να το κοιτάξεις πάντως γιατί φαίνεται πως έχεις πολύ μεγάλη κλίση..!!Συγχαρητηρια.
Τα πιστοποιητικα θα τα παραλαβει η HAU στις 15/09 περιπου αρα απο τελη Σεπτεμβρη θα μπορεσεις να το παραλαβεις απο τα γραφεια της ή να στο στείλουν!![]()
Ααα και κάτι σχετικοασχετο.
Το Cambridge στο FCE φετος στη Ελλαδα ειχε ποσοστο επιτυχιας 65.1%!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!:no1:
Ααα και κάτι σχετικοασχετο.
Το Cambridge στο FCE φετος στη Ελλαδα ειχε ποσοστο επιτυχιας 65.1%!
Παιδιά ο Τεο τραβάει τα μαλλιά του απο την στιγμή που το άκουσε...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki