FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 22:45 Η FregMar έγραψε: #1.461 20-07-10 22:45 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: χαχα, και η κυρία μ σε κανένα απο τα 4 τηλέφωνα δεν απαντάει ...μάλλον θα μιλήσω με την κόρη της Click για ανάπτυξη... εε.. θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:08 Ο rozer56 έγραψε: #1.462 20-07-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: εε.. θα το μάθεις Click για ανάπτυξη... και αν μου ζητήσει αντάλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατα τι ώρα την πέμπτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:23 Ο Eliminated: #1.463 20-07-10 23:23 Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:43 Ο kos_maverik: #1.464 20-07-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rozer56: και αν μου ζητήσει αντάλλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατά τι ώρα την πέμπτη? Click για ανάπτυξη... Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2010 FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η FregMar έγραψε: #1.465 20-07-10 23:57 Δεν παίζει με τίποτα να βγουν αύριο τα αποτελέσματα για ecpe? ... Για μεμονωμένους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο rozer56 έγραψε: #1.466 20-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rozer56: χαχα, και η κυρία μ σε κανένα απο τα 4 τηλέφωνα δεν απαντάει ...μάλλον θα μιλήσω με την κόρη της Click για ανάπτυξη... εε.. θα το μάθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:08 Ο rozer56 έγραψε: #1.462 20-07-10 23:08 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: εε.. θα το μάθεις Click για ανάπτυξη... και αν μου ζητήσει αντάλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατα τι ώρα την πέμπτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:23 Ο Eliminated: #1.463 20-07-10 23:23 Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:43 Ο kos_maverik: #1.464 20-07-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rozer56: και αν μου ζητήσει αντάλλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατά τι ώρα την πέμπτη? Click για ανάπτυξη... Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2010 FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η FregMar έγραψε: #1.465 20-07-10 23:57 Δεν παίζει με τίποτα να βγουν αύριο τα αποτελέσματα για ecpe? ... Για μεμονωμένους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο rozer56 έγραψε: #1.466 20-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FregMar: εε.. θα το μάθεις Click για ανάπτυξη... και αν μου ζητήσει αντάλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατα τι ώρα την πέμπτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:23 Ο Eliminated: #1.463 20-07-10 23:23 Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:43 Ο kos_maverik: #1.464 20-07-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rozer56: και αν μου ζητήσει αντάλλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατά τι ώρα την πέμπτη? Click για ανάπτυξη... Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2010 FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η FregMar έγραψε: #1.465 20-07-10 23:57 Δεν παίζει με τίποτα να βγουν αύριο τα αποτελέσματα για ecpe? ... Για μεμονωμένους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο rozer56 έγραψε: #1.466 20-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:43 Ο kos_maverik: #1.464 20-07-10 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rozer56: και αν μου ζητήσει αντάλλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατά τι ώρα την πέμπτη? Click για ανάπτυξη... Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2010 FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η FregMar έγραψε: #1.465 20-07-10 23:57 Δεν παίζει με τίποτα να βγουν αύριο τα αποτελέσματα για ecpe? ... Για μεμονωμένους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο rozer56 έγραψε: #1.466 20-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Παιδιά πριν λίγες μέρες έστελνα mail στην καθηγήτρια μου και μου είπε σήμερα ότι το πέρασα, αλλά δε μου είπε βαθμό.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rozer56: και αν μου ζητήσει αντάλλαγμα τότε τι κάνουμε??? :S ...., αν δεν απαντήσει και αύριο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη, αλήθεια, γνωρίζουμε κατά τι ώρα την πέμπτη? Click για ανάπτυξη... Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Η FregMar έγραψε: #1.465 20-07-10 23:57 Δεν παίζει με τίποτα να βγουν αύριο τα αποτελέσματα για ecpe? ... Για μεμονωμένους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο rozer56 έγραψε: #1.466 20-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν παίζει με τίποτα να βγουν αύριο τα αποτελέσματα για ecpe? ... Για μεμονωμένους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο rozer56 έγραψε: #1.466 20-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Προς Eliminated: Συγχαρητήρια! Για τώρα και μόνο το καλό αυτό νέο πρέπει να σου φτάνει. Μην είσαι αχάριστος! Όταν μπορεί η γυναίκα θα σου ξαναστείλει mail με τα αναλυτικά, αλλιώς στείλε εσύ πρώτος! Προς rozer56: Λογικά το πρωί, όπως και σήμερα! Click για ανάπτυξη... προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:11 Ο Eliminated: #1.467 21-07-10 00:11 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rozer56: προς ελιμινειτεντ και μαβερικ, αφού τιν πέμπτη στον ορφέα αναλυτικά δεν τα βάζουν? η μονο περασεσ δεν πέρασεσ? Click για ανάπτυξη... Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο rozer56 έγραψε: #1.468 21-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Πέρασα αλλά δε ξέρω βαθμό. Click για ανάπτυξη... μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Η FregMar έγραψε: #1.469 21-07-10 00:14 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rozer56: μάλλον εγώ διατύπωσα λάθος την πρότασή μου..., στον ορφέα την πέμπτη θα τα λέει αναλυτικά ή θα λέει μόνο επιτυχία η αποτυχία? Click για ανάπτυξη... αναλυτικά !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:15 Ο teol20 έγραψε: #1.470 21-07-10 00:15 Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναλυτικα θα ναι!Και μαλλον την Πεμπτη θα βγει και το ecpe για τα φροντιστηρια και τους μεμονωμενους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:20 Ο rozer56 έγραψε: #1.471 21-07-10 00:20 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FregMar: αναλυτικά !!!!! Click για ανάπτυξη... οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:24 Ο Eliminated: #1.472 21-07-10 00:24 Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rozer56: οπότε eliminated Μην αγχώνεσε μπορείς να τα δεις και την πέμπτη... Click για ανάπτυξη... Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:25 Η FregMar έγραψε: #1.473 21-07-10 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις !!! Για που???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:28 Ο Eliminated: #1.474 21-07-10 00:28 Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από FregMar: Καλά να περάσεις !!! Για που???? Click για ανάπτυξη... Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FregMar Νεοφερμένο μέλος Η FregMar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 00:30 Η FregMar έγραψε: #1.475 21-07-10 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θάσο. Καλή επιτυχία στους ecpe και στους υπόλοιπους του ecce! Click για ανάπτυξη... Ωραία είναι... ! Αντε καλά να περάσεις... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:03 Ο teol20 έγραψε: #1.476 21-07-10 01:03 Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rozer56 Νεοφερμένο μέλος Ο rozer56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 01:05 Ο rozer56 έγραψε: #1.477 21-07-10 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Θα είμαι σε διακοπές Μάλλον θα ξαναρίξω κέρμα στους απαρχεωμένους υπολογιστές των internet cafe... ...Αύριο φεύγω! Click για ανάπτυξη... οκ καλά να περάσεις, πάντως αμα θές καμία εξυπηρέτηση π.χ. να σ πω αποτελέσματα σε sms κτλ πές μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntGuRu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο AntGuRu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 08:54 Ο AntGuRu έγραψε: #1.478 21-07-10 08:54 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aντε να μαθουμε και μεις καμια ωρα τα αποτελεσματα του ECPE.Εστω και καποιοι μαθανε τα αποτελεσματα του ECCE σημερα,θετικα ή αρνητικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό ρε παιδιά με την Ένωση που δεν ανακοινώνει ούτε και τελευταία στιγμή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με τρελαίνει. Δηλαδή από τον Μάιο ήδη που δώσαμε, μας είπαν ότι θα βγουν τέλη Ιουλίου. Χθες βγήκαν τα αποτελέσματα του ECCE, και δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν μια ειδησούλα στην σελίδα τους ότι θα βγουνε αύριο; Δηλαδή γιατί πρέπει να τους ταράξουμε στα τηλεφωνήματα για να μας πουνε πότε περίπου θα τα βγάλουνε; Τώρα ακούγεται για τα αποτελέσματα του ECPE ότι θα βγούνε αύριο. Αν είναι έτσι και όντως βγουνε, ε θα είναι βλακεία που δεν το είπανε. Δηλαδή μια είδηση ρε παιδιά στην σελίδα τους, δεν βλάπτει. Του ECCE την βάλανε κατ'όπιν εορτής. Πάντως το ELI-UM τα έστειλε, έτσι δεν είναι; Μην πάρουμε κανα τηλέφωνο και μας πούνε "δεν μας τα έστειλαν ακόμα" γιατί θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sheep Νεοφερμένο μέλος Ο Sheep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:14 Ο Sheep έγραψε: #1.479 21-07-10 10:14 τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τελικά τι θα γίνει; μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται, θα βγουν την Πέμπτη; σε 3 ώρες φεύγω για διακοπές!! Το edexcel και το esb βγήκαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 10:34 Ο teol20 έγραψε: #1.480 21-07-10 10:34 ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕCCE για όλους τους υποψηφιους την Πέμπτη ναι. Όσο για τα αποτελεσματα του ESB αυτα εχουν βγει.Του EDEXCEL πάλι όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.