_97 Νεοφερμένο μέλος Η _97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 19:53 Η _97 έγραψε: #241 25-05-12 19:53 Αρχική Δημοσίευση από lia16: παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Click για ανάπτυξη... Εκει μας δίνουν τα θέματα οπου δεν σημειώνουμε πάνω και μας δίνουν ένα χαρτί οπου έχει 3 κυκλάκια στο λισενινγκ λέει A B C και απο κάτω μουτζουρώνεις με το μολύβι(μαλακό μολύβι (#2)) το κυκλάκι με την σωστή απάντηση δηλαδή αν είναι η πρωτη εικονα το Α και απλά στο GVR είναι 4 κυκλάκια μιας και έχει A B C D και κάνεις ακριβώς το ίδιο... Και εγώ αυριο δίνω καλή επιτυχία σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2012 Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 20:06 Ο Fedde le Grand: #242 25-05-12 20:06 Καλή μας επιτυχία παιδιά όσοι δίνουμε αύριο. Άντε να τελειώνουμε να ησυχάσουμε. Πάντως, όπως μου το παρουσιάζουν φίλοι μου που έχουν δώσει το παρουσιάζουν πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:34 Η Queen of Hearts: #243 25-05-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από _97: Εκει μας δίνουν τα θέματα οπου δεν σημειώνουμε πάνω και μας δίνουν ένα χαρτί οπου έχει 3 κυκλάκια στο λιστενινγκ λέει A B C και απο κάτω μουτζουρώνεις με το μολύβι(μαλακό μολύβι (#2)) το κυκλάκι με την σωστή απάντηση δηλαδή αν είναι η πρωτη εικονα το Α και απλά στο GVR είναι 4 κυκλάκια μιας και έχει A B C D και κάνεις ακριβώς το ίδιο... Και εγώ αυριο δίνω καλή επιτυχία σε όλους!! Click για ανάπτυξη... λιστενινγκ ειναι αυτο το διαλυμα για τα δοντια....λισενινγκ διαβαζεται ελεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _97 Νεοφερμένο μέλος Η _97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η _97 έγραψε: #244 25-05-12 21:44 Ναι οκ καταλάθος ξέρω πως διαβάζετε απλά δεν το πρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Hephaestus: #245 25-05-12 22:07 παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 23:02 Η rakels έγραψε: #246 25-05-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lia16: παιδια στο ecce σου δινουν τα θεματα,σημειωνεις τις απαντησεις εκει με μολυβι(τι μολυβι?)και τις απαντησεις τις γραφουμε σε ενα χαρτι που κυκλωνεις την απαντηση??? μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο γραφω?? και να μου εξηγησει την διαδικασια λιγο γιατι μπερδευτηκα??? ειναι επειγον please Click για ανάπτυξη... Εκει μας δίνουν τα θέματα οπου δεν σημειώνουμε πάνω και μας δίνουν ένα χαρτί οπου έχει 3 κυκλάκια στο λισενινγκ λέει A B C και απο κάτω μουτζουρώνεις με το μολύβι(μαλακό μολύβι (#2)) το κυκλάκι με την σωστή απάντηση δηλαδή αν είναι η πρωτη εικονα το Α και απλά στο GVR είναι 4 κυκλάκια μιας και έχει A B C D και κάνεις ακριβώς το ίδιο... Και εγώ αυριο δίνω καλή επιτυχία σε όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 20:06 Ο Fedde le Grand: #242 25-05-12 20:06 Καλή μας επιτυχία παιδιά όσοι δίνουμε αύριο. Άντε να τελειώνουμε να ησυχάσουμε. Πάντως, όπως μου το παρουσιάζουν φίλοι μου που έχουν δώσει το παρουσιάζουν πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:34 Η Queen of Hearts: #243 25-05-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από _97: Εκει μας δίνουν τα θέματα οπου δεν σημειώνουμε πάνω και μας δίνουν ένα χαρτί οπου έχει 3 κυκλάκια στο λιστενινγκ λέει A B C και απο κάτω μουτζουρώνεις με το μολύβι(μαλακό μολύβι (#2)) το κυκλάκι με την σωστή απάντηση δηλαδή αν είναι η πρωτη εικονα το Α και απλά στο GVR είναι 4 κυκλάκια μιας και έχει A B C D και κάνεις ακριβώς το ίδιο... Και εγώ αυριο δίνω καλή επιτυχία σε όλους!! Click για ανάπτυξη... λιστενινγκ ειναι αυτο το διαλυμα για τα δοντια....λισενινγκ διαβαζεται ελεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _97 Νεοφερμένο μέλος Η _97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η _97 έγραψε: #244 25-05-12 21:44 Ναι οκ καταλάθος ξέρω πως διαβάζετε απλά δεν το πρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Hephaestus: #245 25-05-12 22:07 παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 23:02 Η rakels έγραψε: #246 25-05-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή μας επιτυχία παιδιά όσοι δίνουμε αύριο. Άντε να τελειώνουμε να ησυχάσουμε. Πάντως, όπως μου το παρουσιάζουν φίλοι μου που έχουν δώσει το παρουσιάζουν πολύ εύκολο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:34 Η Queen of Hearts: #243 25-05-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από _97: Εκει μας δίνουν τα θέματα οπου δεν σημειώνουμε πάνω και μας δίνουν ένα χαρτί οπου έχει 3 κυκλάκια στο λιστενινγκ λέει A B C και απο κάτω μουτζουρώνεις με το μολύβι(μαλακό μολύβι (#2)) το κυκλάκι με την σωστή απάντηση δηλαδή αν είναι η πρωτη εικονα το Α και απλά στο GVR είναι 4 κυκλάκια μιας και έχει A B C D και κάνεις ακριβώς το ίδιο... Και εγώ αυριο δίνω καλή επιτυχία σε όλους!! Click για ανάπτυξη... λιστενινγκ ειναι αυτο το διαλυμα για τα δοντια....λισενινγκ διαβαζεται ελεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _97 Νεοφερμένο μέλος Η _97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η _97 έγραψε: #244 25-05-12 21:44 Ναι οκ καταλάθος ξέρω πως διαβάζετε απλά δεν το πρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Hephaestus: #245 25-05-12 22:07 παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 23:02 Η rakels έγραψε: #246 25-05-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _97: Εκει μας δίνουν τα θέματα οπου δεν σημειώνουμε πάνω και μας δίνουν ένα χαρτί οπου έχει 3 κυκλάκια στο λιστενινγκ λέει A B C και απο κάτω μουτζουρώνεις με το μολύβι(μαλακό μολύβι (#2)) το κυκλάκι με την σωστή απάντηση δηλαδή αν είναι η πρωτη εικονα το Α και απλά στο GVR είναι 4 κυκλάκια μιας και έχει A B C D και κάνεις ακριβώς το ίδιο... Και εγώ αυριο δίνω καλή επιτυχία σε όλους!! Click για ανάπτυξη... λιστενινγκ ειναι αυτο το διαλυμα για τα δοντια....λισενινγκ διαβαζεται ελεος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_97 Νεοφερμένο μέλος Η _97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 21:44 Η _97 έγραψε: #244 25-05-12 21:44 Ναι οκ καταλάθος ξέρω πως διαβάζετε απλά δεν το πρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Hephaestus: #245 25-05-12 22:07 παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 23:02 Η rakels έγραψε: #246 25-05-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι οκ καταλάθος ξέρω πως διαβάζετε απλά δεν το πρόσεξα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Hephaestus: #245 25-05-12 22:07 παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 23:02 Η rakels έγραψε: #246 25-05-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 23:02 Η rakels έγραψε: #246 25-05-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια αυριο δινω προφορικα ecpe... αγχος,αγχος!!!! Click για ανάπτυξη... Χαλαρά. Καλή επιτυχία (σε όλους!) κι έλα πες μας τα θέματα μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 01:21 Η marw27 έγραψε: #247 26-05-12 01:21 παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια κυριακη ecpe..νομιζω θα πεθανω απο το αγχος! μαυρο σαββατοκυριακο αυτο..αντε να τελειωνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 10:51 Η Li@Ν@ έγραψε: #248 26-05-12 10:51 και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω τα ιδια νομιζω οτι θα τα ξεχασω ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded Δραστήριο μέλος Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:52 Η socially excluded: #249 26-05-12 12:52 όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:56 Ο Kirdou έγραψε: #250 26-05-12 12:56 Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 12:57 Η marw27 έγραψε: #251 26-05-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από socially excluded: όσοι δίνετε ecpe κάνατε κάποια μέθοδο ή μόνο practice tests? και ποια? Click για ανάπτυξη... εγω εκανα practice tests "diane flanel piniaris". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ch3m Νεοφερμένο μέλος Ο ch3m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:01 Ο ch3m έγραψε: #252 26-05-12 15:01 παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:11 Ο Nikosagt έγραψε: #253 26-05-12 15:11 γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια... εγώ δίνω alce 23 ιουλίου και έχω αγχωθεί με τα listening στα δοκιμαστικά περνάω τσιμα τσίμα ... μήπως ξέρετε κάποια site για εξάσκηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marw27 Νεοφερμένο μέλος Η marw27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:45 Η marw27 έγραψε: #254 26-05-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Μαΐου 2012 soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ch3m: παιδιά να ρωτήσω κάτι..για το ECPE.. ξέρετε αν αφήνουν να σημειώνετε πάνω στα θέματα? να κυκλώνετε απαντήσεις ή να υπογραμμίζετε στα κέιμενα εννοώ. γιατί με βολέυει στο reading ας πούμε ενώ διαβάζω να υπογραμμίζω τα σημαντικά. Ρωτάω γιατί η αγγλικού μου δεν ξέρει μου πε μπορεί να μην αφήνουν για να μην θεωρηθεί σημειωμένο το γραπτό και ξεχωρίζει...αύριο δίνω γραπτά btw (και η έκθεση στο μισάωρο απλά δεν βγαααααααααααααααίνει) Click για ανάπτυξη... νομιζω πως δεν επιτρεπεται αλλα μπορεις να ρωτησεις αυριο για να ξερεις σιγουρα.. παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soter Εκκολαπτόμενο μέλος Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:46 Ο soter έγραψε: #255 26-05-12 15:46 παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά έδωσα εγώ προφορικά ecpe πριν δυο βδομάδες. οι εξεταστές ήταν πολύ φιλικοί και σε βοηθάνε πολύ να νιώσεις άνετα. το θέμα που μου έπεσε ήταν να διαλέψω ένα μαθητή που εχει ανακαλύψει μια εφευρεση για να τον βραβεύσω. ένας ειχε βρει κατι κορδόνια που δένονταν μόνα τους, ένας άλλος ένα τηγάνι που δεν θυμάμαι τι το τρομερό έκανε και ο τρίτος ο μακρύτερος ένα οικολογικό τηλέφωνο για το ντους ο τέταρτος δεν θυμάμαι τι είχε. γενικότερα στο part που παρουσιάζεις τις πληροφορίες που έχεις δυσκολεύτηκα γιατί οι λέξεις ήταν πολύ συγκεκριμένες και δύσκολο να παραφραστούν . τεσπα καλή επιτυχία σε όλους μας για αύριο. δεν χρειάζεται αγχος, ό,τι ξέρουμε ξέρουμε! εξάλλου υπάρχει και το BF. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 15:52 Η Li@Ν@ έγραψε: #256 26-05-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loo: παιδια,στην εκθεση πεφτει παντα σχολιασμος ή υπαρχει περιπτωση να πεσει γραμμα,ομιλια κλπ; Click για ανάπτυξη... οχι μονο essay πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia16 Νεοφερμένο μέλος Η lia16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:21 Η lia16 έγραψε: #257 26-05-12 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Ξέρει κάποιος πόσο καιρό κάνουν να βγούν τα αποτέλέσματα για ecce; Click για ανάπτυξη... τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:33 Ο Kirdou έγραψε: #258 26-05-12 16:33 Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: aslanidou. Miranda32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lia16: τον αυγουστο βγαινουν καλη μας επιτυχια λοιπον!!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά;Τρείς ολόκληρους μήνες κάνουν;Θυμάμαι του Δεκεμβρίου είχαν βγεί σε ενάμιση μήνα....Καλάα αποτέλεσματα να έχουμε!Μήπως έδωσες σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Li@Ν@ Νεοφερμένο μέλος Η Li@Ν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:38 Η Li@Ν@ έγραψε: #259 26-05-12 16:38 ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ε τωρα ειναι καλοκαιρι,πρεπει να κανουν διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 26 Μαΐου 2012 στις 16:53 Ο Fedde le Grand: #260 26-05-12 16:53 Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχές αυγούστου αποτελέσματα ecce Παιδιά να ρωτήσω. Έγραψα πολύ καλά και Writing & GVR. Το χάλασα στο Listening, στο παρτ 2 όπου μπερδεύτηκα και έχασα αρκετά. Με τι βάση κόβουν στο listening? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.