fytoplagton
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george27
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristiana2000
Νεοφερμένο μέλος
evanescence-fan
Νεοφερμένο μέλος
Leseverstehen: 60 Punkte
Hörverstehen: 42,5 Punkte
Schriftlicher Ausdruck: 36 Punkte
Sprachbausteine: 27 Punkte
Mündlich: 75 Punkte
Gesamtpunktzahl: 240,5 Punkte
Note: gut
Όπως παρατηρείτε, έχω κοπεί στα ακουστικά και γι' αυτό έχω τους ενδοιασμούς μου για το εάν το έχω περάσει τελικά.
Μπορείτε να μου πείτε εάν όντως το έχω πάρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
evanescence-fan
Νεοφερμένο μέλος
Ας ελπίσουμε. Ευχαριστώ πολύΑφού ο βαθμός είναι gut έχεις περάσει.

manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki