LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:15 Η LiViNGtheLiFE: #421 16-06-11 16:15 Νοημα δε λες τιποτα τρια τεταρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η christina.maria: #422 16-06-11 16:16 νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:18 Η ~Melania~: #423 16-06-11 16:18 Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:20 Ο manospar έγραψε: #424 16-06-11 16:20 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #425 16-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Click για ανάπτυξη... Καλά μπορεί να λέει και fail. Πάντως πέρα από την πλάκα θα έχει και A,B,C,D,E νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #426 16-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νοημα δε λες τιποτα τρια τεταρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:16 Η christina.maria: #422 16-06-11 16:16 νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:18 Η ~Melania~: #423 16-06-11 16:18 Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:20 Ο manospar έγραψε: #424 16-06-11 16:20 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #425 16-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Click για ανάπτυξη... Καλά μπορεί να λέει και fail. Πάντως πέρα από την πλάκα θα έχει και A,B,C,D,E νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #426 16-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:18 Η ~Melania~: #423 16-06-11 16:18 Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:20 Ο manospar έγραψε: #424 16-06-11 16:20 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #425 16-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Click για ανάπτυξη... Καλά μπορεί να λέει και fail. Πάντως πέρα από την πλάκα θα έχει και A,B,C,D,E νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #426 16-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:20 Ο manospar έγραψε: #424 16-06-11 16:20 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #425 16-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Click για ανάπτυξη... Καλά μπορεί να λέει και fail. Πάντως πέρα από την πλάκα θα έχει και A,B,C,D,E νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #426 16-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #425 16-06-11 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Click για ανάπτυξη... Καλά μπορεί να λέει και fail. Πάντως πέρα από την πλάκα θα έχει και A,B,C,D,E νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #426 16-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μόνο αυτό θα λέει???? Εννοώ ένα σκέτο pass? Click για ανάπτυξη... Καλά μπορεί να λέει και fail. Πάντως πέρα από την πλάκα θα έχει και A,B,C,D,E νομίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #426 16-06-11 16:22 Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: νομίζω ότι κάποια φροντιστήρια μπαίνουν με δικό τους λογαριασμό και βλέπουν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Nαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η ~Melania~: #427 16-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλά μπορεί να λέει και fail. Click για ανάπτυξη... Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η christina.maria: #428 16-06-11 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Δηλαδή αυτοί τα μαθαίνουν πιο πριν; Αφού δεν τα έχουν ποστάρει καν στη σελίδα του british councli.. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:25 Η ~Melania~: #429 16-06-11 16:25 Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manospar: 40 λεπτα ακομη αααααααααααααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά έχετε βαλθεί να μας αγχώσετε κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:26 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #430 16-06-11 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Xαχαχαχαχα, αυτό εννοούσα! Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ελπίζω να λέει pass με ότι να'ναι Αρχική Δημοσίευση από christina.maria: δεν ξέρω , αλλά νομίζω ότι τα βλέπουν νωρίτερα... ή έστω λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα... Click για ανάπτυξη... Χμ..κρίμα για εμάς που κάνουμε ιδιαίτερα.χα. _________________________________ 35 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #431 16-06-11 16:30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η maria....: #432 16-06-11 16:30 Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:30 Η ~Melania~: #433 16-06-11 16:30 Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #434 16-06-11 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Μ'αρέσει αυτό που κάνετε να το κάνω κι εγώ????? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Αρχική Δημοσίευση από maria....: Παιδιά υπομονή!!! Σίγουρα θα έχετε περάσει και θα λέει pass!!! Να είστε σίγουροι για αυτό που έχετε γράψει και θα τα πάτε καλά!!! Ηρεμία πάνω από όλααα!!!!!! Σε 30 λεπτά βγαίνουν!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:33 Ο manospar έγραψε: #435 16-06-11 16:33 30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
30 λεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η LiViNGtheLiFE: #436 16-06-11 16:35 Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oχι οντως τα φροντιστηρια πρεπει να μπαινουν με δικο τους λογαριασμο...αλλα νομιζω οχι στο examinationservices στην αλλη σελιδα. Απ οτι θυμαμαι εχει βαθμο, οχι ποσοστο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η ~Melania~: #437 16-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Click για ανάπτυξη... Θες να πεις: Έχουμε γίνει μια παρέα αγχωμένων που έχουν φρικάρει ομαδικώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #438 16-06-11 16:40 I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I can hear our heart beating like the drums of war I can help it, i just hear my mind screaming through the crowd But know we must face... the truth behind our fate Είπα να γράψω καμιά ποιητική βλακεία που μου ήρθε τώρα..Γιατί σε λίγο θα έρθει η στιγμή της αλήθειας.. Σε 20 λεπτά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manospar Νεοφερμένο μέλος Ο manospar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Ο manospar έγραψε: #439 16-06-11 16:40 οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
οποιος εχει το ιδιο ανγχος με καποιον που εχει δωσει πανελληνιες και σηκωνεται στις 4 άυπνος φυσικα γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα βγαινουν στις 6 ( εμπειρια απο την αδερφη μου περσι)------> thumps up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 16:41 Η maria....: #440 16-06-11 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Μου αρέσει που ρωτάς. Εδώ έχουμε γίνει μια παρέα.χαχα Ναι ρε συ ευχαριστούμε αλλά...καμια φορά η αισιοδοξία βλάπτει.. εννοώ αν κάποιος είναι απαισιόδοξος και δει την αποτυχία δεν θα του κακοφανεί τόσο.. αν πάλι δει την επιτυχία τότε θα τον ακούσει όλη η γειτονιά.. Click για ανάπτυξη... Όχι, αυτό μην το λες! Αισιόδοξος πρέπει να είσαι για ΟΛΑ! Ακόμα και να μην περάσει κάποιος δεν θα πρέπει να πει ααα, δεν είμαι καλος, αλλά να βάλει στόχο και να πει ήταν μια άτυχη στιγμή και την επόμενη φορά θα περάσω!Εξάλλου, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε Να δείτε που όλοι καλά θα τα έχετε πάει!!!!!!!!!! 19 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.