Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Υποθετικοι ειναι με το αν;
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
^^ Βλακα βλεπω τις ερωτησεις σου και λεω: ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ;
Υποθετικοι ειναι με το αν;
Με το ει,7 είδη υποθετικών είναι.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Με το ει,7 είδη υποθετικών είναι.

προτασεις;
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
προτασεις;
![]()
Τι προτάσεις;Αναγνώριση;Ναι!!Πραγματικό,μη πραγματικό,απλή σκέψη,προσδοκώμενο,αόριστη επανάληψη στο παρελθόν,αόριστη επανάληψη στο παρόν και στο μέλλον και ένα ακόμα που μου διαφεύγει
*και σηκώνουμε κανένα τηλέφωνο
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Τι προτάσεις;Αναγνώριση;Ναι!!Πραγματικό,μη πραγματικό,απλή σκέψη,προσδοκώμενο,αόριστη επανάληψη στο παρελθόν,αόριστη επανάληψη στο παρόν και στο μέλλον και ένα ακόμα που μου διαφεύγει
*και σηκώνουμε κανένα τηλέφωνο
https://www.slideshare.net/ssuserdc7311/ss-27387001 παρε...
Α και ενα δωρο : [SPOILER]Πως νομίζουν οι άλλοι ότι είναι οι μεταφράσεις που έχουμε στα Αρχαία: Ο Κριτιας θέλει να σκοτωσει τον Θηραμενη.
Πως είναι πραγματικά:
Ο Κριτιας λοιπόν, αφού, όμως, δηλαδή, θέλει, βέβαια, εξίσου, όπως ακριβώς, ω Αθηναίοι,να σκοτωσει τον Θηραμενη..[/SPOILER]
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.slideshare.net/ssuserdc7311/ss-27387001 παρε...
Α και ενα δωρο : [SPOILER]Πως νομίζουν οι άλλοι ότι είναι οι μεταφράσεις που έχουμε στα Αρχαία: Ο Κριτιας θέλει να σκοτωσει τον Θηραμενη.
Πως είναι πραγματικά:
Ο Κριτιας λοιπόν, αφού, όμως, δηλαδή, θέλει, βέβαια, εξίσου, όπως ακριβώς, ω Αθηναίοι,να σκοτωσει τον Θηραμενη..[/SPOILER]
6 είναι τελικά όχι 7

Καλόοοο

Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ιστορια: 17, 18, 19, 20
Φυσικη: Ταλαντωσεις + κεφαλαιο 1
Γαλλικα: Την μιση υλη
Τι εκανα χτες:
Ιστορια: 17 (μισό)
Φυσικη: --
Γαλλικά: --
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ηθελα να κανω χτες:
Ιστορια: 17, 18, 19, 20
Φυσικη: Ταλαντωσεις + κεφαλαιο 1
Γαλλικα: Την μιση υλη
Τι εκανα χτες:
Ιστορια: 17 (μισό)
Φυσικη: --
Γαλλικά: --
Ιστορία γιατί διαβάζεις από τώρα καμάρι μου;
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Ιστορία γιατί διαβάζεις από τώρα καμάρι μου;
Γιατι γράφουμε την Τριτη, καμάρι μου, και γιατί η ύλη είναι γιγαντιαία, καμάρι μου..

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι γράφουμε την Τριτη, καμάρι μου, και γιατί η ύλη είναι γιγαντιαία, καμάρι μου..![]()
Και εμείς την Τρίτη γράφουμε και το Σάββατο δίνω αγγλικά!!Τι ωραία θα περάσουμε

Ύλη πόσες ενότητες έχετε;Εμείς 23.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Και εμείς την Τρίτη γράφουμε και το Σάββατο δίνω αγγλικά!!Τι ωραία θα περάσουμε
Ύλη πόσες ενότητες έχετε;Εμείς 23.
Εμεις 27 αλλα δεν ξερω τιποτα ρε πρεπει να τα μαθω ολα απο την αρχη.. Καλη επιτυχιαα!!!!!!!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεις 27 αλλα δεν ξερω τιποτα ρε πρεπει να τα μαθω ολα απο την αρχη.. Καλη επιτυχιαα!!!!!!!![]()
Κάτσε στρώσου Βιβή,κάτι έλεγες για τα φιλολογικά
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Κάτσε στρώσου Βιβή,κάτι έλεγες για τα φιλολογικά

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki