Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 18:54 Η Soleado Febrero ~: #521 24-05-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!! Ή δεν λέμε για τα γενέθλια;Με μπερδεψες!!!Εσύ τα διαγωνίσματα να στείλεις και άσε το γίγνομαι για μετά την Πέμπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #522 24-05-14 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!! Ή δεν λέμε για τα γενέθλια;Με μπερδεψες!!!Εσύ τα διαγωνίσματα να στείλεις και άσε το γίγνομαι για μετά την Πέμπτη Click για ανάπτυξη... Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 19:02 Η Soleado Febrero ~: #523 24-05-14 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Click για ανάπτυξη... Είσαι βόδι!Βόδι!Βόδι!Μεγάλο βόδι,βόδι,βόδι!!!! Και εγώ αλλά δεεεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 16:08 Η Soleado Febrero ~: #524 25-05-14 16:08 Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί πως γίνεται η αλλαγή του ρήματος στην παθητική σύνταξη δηλαδή από ενεργητική σε παθητική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:04 Η Italian dream...: #525 25-05-14 18:04 Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:26 Η Deutsch... Lover: #526 25-05-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Η Ερι; χαχααχαχαχαχ ναι ναι που εκανα την βλακεια με το γιγνομαι... απο μεσα μου: το γιγνομαι δεν εχει ενεργητικη φωνη... Στο διαγωνισμα: να σχηματισετε την προστακτικη β αοριστου στο β ενικο του ρηματος γιγνομαι Εγω: το κανω στην ενεργητικη 8). Ειμαι Click για ανάπτυξη... ΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!! Ή δεν λέμε για τα γενέθλια;Με μπερδεψες!!!Εσύ τα διαγωνίσματα να στείλεις και άσε το γίγνομαι για μετά την Πέμπτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 19:00 Η Deutsch... Lover: #522 24-05-14 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!! Ή δεν λέμε για τα γενέθλια;Με μπερδεψες!!!Εσύ τα διαγωνίσματα να στείλεις και άσε το γίγνομαι για μετά την Πέμπτη Click για ανάπτυξη... Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 19:02 Η Soleado Febrero ~: #523 24-05-14 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Click για ανάπτυξη... Είσαι βόδι!Βόδι!Βόδι!Μεγάλο βόδι,βόδι,βόδι!!!! Και εγώ αλλά δεεεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 16:08 Η Soleado Febrero ~: #524 25-05-14 16:08 Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί πως γίνεται η αλλαγή του ρήματος στην παθητική σύνταξη δηλαδή από ενεργητική σε παθητική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:04 Η Italian dream...: #525 25-05-14 18:04 Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:26 Η Deutsch... Lover: #526 25-05-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: ΡΕ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!! Ή δεν λέμε για τα γενέθλια;Με μπερδεψες!!!Εσύ τα διαγωνίσματα να στείλεις και άσε το γίγνομαι για μετά την Πέμπτη Click για ανάπτυξη... Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 24 Μαΐου 2014 στις 19:02 Η Soleado Febrero ~: #523 24-05-14 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Click για ανάπτυξη... Είσαι βόδι!Βόδι!Βόδι!Μεγάλο βόδι,βόδι,βόδι!!!! Και εγώ αλλά δεεεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 16:08 Η Soleado Febrero ~: #524 25-05-14 16:08 Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί πως γίνεται η αλλαγή του ρήματος στην παθητική σύνταξη δηλαδή από ενεργητική σε παθητική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:04 Η Italian dream...: #525 25-05-14 18:04 Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:26 Η Deutsch... Lover: #526 25-05-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κυριακη ρε μαλακα το ξεχασα εχει η αδεφη μου γενεθλια Πωπω πρεπει να διαβασω Click για ανάπτυξη... Είσαι βόδι!Βόδι!Βόδι!Μεγάλο βόδι,βόδι,βόδι!!!! Και εγώ αλλά δεεεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 16:08 Η Soleado Febrero ~: #524 25-05-14 16:08 Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί πως γίνεται η αλλαγή του ρήματος στην παθητική σύνταξη δηλαδή από ενεργητική σε παθητική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:04 Η Italian dream...: #525 25-05-14 18:04 Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:26 Η Deutsch... Lover: #526 25-05-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά έχω μπερδευτεί πως γίνεται η αλλαγή του ρήματος στην παθητική σύνταξη δηλαδή από ενεργητική σε παθητική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:04 Η Italian dream...: #525 25-05-14 18:04 Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:26 Η Deutsch... Lover: #526 25-05-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:26 Η Deutsch... Lover: #526 25-05-14 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Μαντέψτε ποιά ήρθε 8)8)8) Click για ανάπτυξη... Μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:29 Η Italian dream...: #527 25-05-14 18:29 Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:32 Η Deutsch... Lover: #528 25-05-14 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2014 Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αργησα λιγο να κανω την εμφανιση μου αλλααααααααα επανηλθα δριμύτερη!!! Τι θα κανατε ρε χωρίς εμενα 8) Click για ανάπτυξη... Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια *** πατησα το ποδι μου σε φιλολογικη γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:38 Η Italian dream...: #529 25-05-14 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ακομα αναρωτιεμαι τι θα εκανα * Βιβη. Τωρα που ηρθες μην μας βγαλουν ολα τα μηνυματα οφφ ** Για να δεις ποσο σε αγαπω: κοιτα τι κανω για να σε βοηθησω να στρωθεις στην ιστορια Click για ανάπτυξη... Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:40 Η Deutsch... Lover: #530 25-05-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ετσι αναρωτήσου κι αλλο... Ε τι να κανουμε, ας μας τα βγαλουν, haters gonna hate.. 8) ον λοιπον: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΝΑ ΩΡΑ. Θα πεθανω πανω απο το βιβλίο και θα γράψω σε ενα σημειωμα "Οι φιλικοί και ο Υψηλάντης μόλις σκότωσαν μια 15χρονη ψυχη".. Click για ανάπτυξη... Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:47 Η Italian dream...: #531 25-05-14 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ηρεμισε καμαρι μου μην σε τρεχουμε. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. Πανε εκει και γραψε το ονομα σου, το μαθημα, την ημερομηνια, την εισηγητρια και τους επιτηρητές. Ετσι να τους δειξεις οτι εισαι αλλου επιπεδου * και μετα ο στοχος σου να γραψεις καλα στα φιλολογικα Click για ανάπτυξη... οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 18:51 Η Deutsch... Lover: #532 25-05-14 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: οοοοχι δεν καταλαβες, εγω θα γραψω, οχι που θα μου πει αυτη εμενα οτι ειμαι ασυνεπης (αν και ειμαι) ΣΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. Για την ιστορια εχω αμφιβολιες.. Click για ανάπτυξη... Γιατι η ιστορια τι ειναι θετικοτεχνολογικο μαθημα; Καλλιτεχνικο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 21:42 Η Soleado Febrero ~: #533 25-05-14 21:42 Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήρθε η Ιταλιαν!!!!Ήρθε η Ιταλιαν!!!! Ιστορία γράφουμε δεύτερο μάθημα ωχ παναγία μου!!! Αρχαία δεν πρόκειται να γράψω με τίποτα,χημεία θέλω 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:18 Η Deutsch... Lover: #534 25-05-14 22:18 Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:37 Η Soleado Febrero ~: #535 25-05-14 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δευτερο μαθημα αρχαια good bye my lover... Click για ανάπτυξη... 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:56 Η Deutsch... Lover: #536 25-05-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: 4 μέρες για να διαβάσουμε και στις 1 δίνω,που θα τα προλάβω; Click για ανάπτυξη... Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:57 Η Soleado Febrero ~: #537 25-05-14 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ο Θεος να βαλει το χερι του μολις δωσω βιολογια και φυσικη θα ξυπναω και θα κοιμαμαι στην εκκλησια Click για ανάπτυξη... για να ακούς αρχαία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 22:59 Η Deutsch... Lover: #538 25-05-14 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: για να ακούς αρχαία; Click για ανάπτυξη... Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:08 Η Soleado Febrero ~: #539 25-05-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Για να γραψω το πατερ ημων με σωστους τονους να μου βαλει 20 η Μ. 8) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 25 Μαΐου 2014 στις 23:12 Η Deutsch... Lover: #540 25-05-14 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ακριβώς!!!Αλλά η Κ. θα βάλει 20 τότε Click για ανάπτυξη... Αυτη πολλα 20αρια βαζει και δεν μου αρεσει * πλακα κανω μου αρεσει και μου παραρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.