Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:32 Η Mar.ia έγραψε: #761 15-06-14 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπορεις να το τσεκαρεις!. Ελπιζω να βοηθησα! Για οποια απορια μπορεις να μου στειλεις σε αυτα που αναφερομαι στο μειλ! Click για ανάπτυξη... Οκ,ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #762 15-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #763 15-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Click για ανάπτυξη... Οκ,γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Deutsch... Lover: #764 15-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:53 Η Mar.ia έγραψε: #765 15-06-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Η Deutsch... Lover: #766 15-06-14 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπορεις να το τσεκαρεις!. Ελπιζω να βοηθησα! Για οποια απορια μπορεις να μου στειλεις σε αυτα που αναφερομαι στο μειλ! Click για ανάπτυξη... Οκ,ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #762 15-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #763 15-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Click για ανάπτυξη... Οκ,γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Deutsch... Lover: #764 15-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:53 Η Mar.ia έγραψε: #765 15-06-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Η Deutsch... Lover: #766 15-06-14 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,ευχαριστω πολυ! Click για ανάπτυξη... Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #763 15-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Click για ανάπτυξη... Οκ,γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Deutsch... Lover: #764 15-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:53 Η Mar.ia έγραψε: #765 15-06-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Η Deutsch... Lover: #766 15-06-14 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εισαι και πολυ τυχερη! Μολις ο μαθηματικος μου εστειλε ασκησεις για το καλοκαιρι! Και εντοπισα μερικες καλες με ομοιοτητα! Οπως και πολυ καλα θεματα εξετασεων αν εχεις την καλη διαθεση μπορεις να τα λυσεις! Click για ανάπτυξη... Οκ,γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Deutsch... Lover: #764 15-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:53 Η Mar.ia έγραψε: #765 15-06-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Η Deutsch... Lover: #766 15-06-14 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Οκ,γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:53 Η Mar.ia έγραψε: #765 15-06-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Η Deutsch... Lover: #766 15-06-14 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να μου τις στειλεις να τις διορθωσω! *ποσο μου αρεσει να παιζω την καθηγητρια θεε μου ** Οταν ειδα το μειλ λεω: για την Μαρια το εστειλε σημερα Click για ανάπτυξη... Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2014 στις 17:58 Η Deutsch... Lover: #766 15-06-14 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Χαχα οκ(αμα μπορεσω να τις λυσω βεβαια)!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα... Καποιες ειναι ευκολες... Καποιες ειναι λιιιγο δυσκολες εχει και πολυ δυσκολες... Ε αφου ειναι περιπτωσαρα ο ανθρωπος! Θα σου πω εγω ποιες θελω να κανεις μην αγχωνεσαι! Σου τις στελνω τωρα, μολις τις παρεις ΚΛΕΙΝΕΙΣ το λαπτοπ/σταθερο οτι εχεις τις λυνεις και μου τις στελνεις για διορθωση... Το καλο που θελω να γραψεις τουλαχιστον 16 αφου θα λυσεις τα θεματα του μαθηματικου μου του δικου σου θα τα βλεπεις like a game Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 11:21 Η Mar.ia έγραψε: #767 17-06-14 11:21 ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΠΑ σημερα!!Αντε αλλα δυο μαθηματα να τελειωνουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 14:26 Η Emilonop έγραψε: #768 17-06-14 14:26 Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω χθες και σημερα έσκισα καιρος ηταν βεβαια :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 16:02 Η Soleado Febrero ~: #769 17-06-14 16:02 Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:13 Η Mar.ia έγραψε: #770 17-06-14 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Έγραψε καμία Ελένη;Αν ναι τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:39 Η Soleado Febrero ~: #771 17-06-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Eγω εγραψα(δευτερο μαθημα)!Σ'εμας επεσε ενα κομματι απο τον προλογο,χαρακτηρισμος ελενης,τι ζηταει απο τον τευκρο,πλαγιοτιτλους,ενα παραλληλο κειμενο(μας ειχε δωσει τις διαφορες και τις ομοιοτητες να τις βαλουμε σε ενα πινακα,)σκηνοθετικες πληροφοριες....αυτα θυμαμαι! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:43 Η Mar.ia έγραψε: #772 17-06-14 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Ευχαριστώ πολύ 2 μέρες και μετά τέλος(δεν ξέρω τι φατσάκι ταιριάζει εδώ πέρα) Click για ανάπτυξη... Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:47 Η Soleado Febrero ~: #773 17-06-14 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Nαιιι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ!!Παλι καλα ειναι κ ευκολα τα τελευταια!!Καιι μεταα ΔΙΑΚΟΠΕΕΣΣ!! Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:50 Η Mar.ia έγραψε: #774 17-06-14 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Θα ήθελα να πω το ίδιο αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις που θα κρατήσουν ως 29 Ιουνίου άλλα ακόμα διακοπές Click για ανάπτυξη... ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2014 στις 17:52 Η Soleado Febrero ~: #775 17-06-14 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: ΚριμααΚαλα δε πειραζειι σκεψου μονο οτι λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα για διακοπες Click για ανάπτυξη... Θα έκανα τα πάντα για να ακυρωθεί η υποχρέωση για άπειρους λόγους Και οι 10 μέρες πολλές μου φαίνονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:19 Η Mar.ia έγραψε: #776 18-06-14 11:19 Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilonop Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευαγγελία Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 394 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 11:26 Η Emilonop έγραψε: #777 18-06-14 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mar.ia: Εσκισαα και χημειαα!!Παμε για...Βιολογιαα!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 13:14 Η Soleado Febrero ~: #778 18-06-14 13:14 Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:00 Η Deutsch... Lover: #779 18-06-14 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Γερμανικα ερχομαι να γραψω. ΚΠΑ και λογοτεχνια αυριο ΚΑΙ ΤΕΕΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mar.ia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:04 Η Mar.ia έγραψε: #780 18-06-14 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014
Αρχική Δημοσίευση από Soleado Febrero ~: Αύριο Πληροφορική και Γερμανικά ( )και μετά ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος και το γυμνάσιο για εμάς Πληροφορική δεν έχω ιδέα τι μπορεί να μας βάλει.Σε εσάς τι έπεσε; Click για ανάπτυξη... Σ'εμας ηταν γελοια τα θεματα!!Αλλα δε θυμαμαι τι επεσε γιατι ηταν δευτερο μαθημα! Αρχική Δημοσίευση από Emilonop: Κι εγω και δεν εχω καμια ορεξη για βιολογία Click για ανάπτυξη... Ναιι ρε συυυ δε μπορωω!!Αλλα νταξειι ευκολα ειναι αμα κατσεις και τα διαβασεις μια-δυο ωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.