alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 24 Μαΐου 2010 στις 17:47 Ο alex2395 έγραψε: #21 24-05-10 17:47 αυριο γραφουμε Ελενη! αντε να δουμε... δεν πιστευω να πεσει ανθολογιο η ορνιθεσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dim@hotmail.com Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Μαΐου 2010 στις 13:29 Η dim@hotmail.com: #22 30-05-10 13:29 παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η Nicky13 έγραψε: #23 31-05-10 11:10 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: εμας μας εβαλε 1.1,1.2 1.3 2.4.3.1.3.2 4.2.4.3.5.1 5.2 5.3 5.4 .5.5 .5.6 Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... εκπαίδευση καποδίστρια, πρόγραμμα τρικούπη, συνθήκες κυρίως λοζανης (ΣΟΣΑΡΑ) και Σεβρών. αίτια και αποτελέσματα Α και Β παγκοσμίου... αυτα περίπου. α! και αιτήματα συνδέσμου και φιλική εταιρεία... καλη επιτυχια! αν έγραψες φυσικη πες μου τι επεσε! γραφουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουνίου 2010 STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:23 Η STELLA95 έγραψε: #24 31-05-10 11:23 Νικολετα κατι τετοιο π λες δεν νομιζω να μπει γιατι πιστετυω πως αν μπει δεν θα γραψει κανενας,,,ισως να μπει για τον νομο του κουλομπ αλλα κατι απλο...(αλλα ας μην ξεχναμε πως ο δικος μας βαζει παλουκια)αλλα γενικοτερα θα ειναι πιο απλα τα θεματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 12:13 Η Nicky13 έγραψε: #25 31-05-10 12:13 μαλλον... :/ αλλά τι να πεις, όλα να τα περιμένεις από αυτόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 16:30 Ο ~Panos~ έγραψε: #26 31-05-10 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2010 yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυριο γραφουμε Ελενη! αντε να δουμε... δεν πιστευω να πεσει ανθολογιο η ορνιθεσ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dim@hotmail.com Νεοφερμένο μέλος Η dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 30 Μαΐου 2010 στις 13:29 Η dim@hotmail.com: #22 30-05-10 13:29 παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η Nicky13 έγραψε: #23 31-05-10 11:10 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: εμας μας εβαλε 1.1,1.2 1.3 2.4.3.1.3.2 4.2.4.3.5.1 5.2 5.3 5.4 .5.5 .5.6 Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... εκπαίδευση καποδίστρια, πρόγραμμα τρικούπη, συνθήκες κυρίως λοζανης (ΣΟΣΑΡΑ) και Σεβρών. αίτια και αποτελέσματα Α και Β παγκοσμίου... αυτα περίπου. α! και αιτήματα συνδέσμου και φιλική εταιρεία... καλη επιτυχια! αν έγραψες φυσικη πες μου τι επεσε! γραφουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουνίου 2010 STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:23 Η STELLA95 έγραψε: #24 31-05-10 11:23 Νικολετα κατι τετοιο π λες δεν νομιζω να μπει γιατι πιστετυω πως αν μπει δεν θα γραψει κανενας,,,ισως να μπει για τον νομο του κουλομπ αλλα κατι απλο...(αλλα ας μην ξεχναμε πως ο δικος μας βαζει παλουκια)αλλα γενικοτερα θα ειναι πιο απλα τα θεματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 12:13 Η Nicky13 έγραψε: #25 31-05-10 12:13 μαλλον... :/ αλλά τι να πεις, όλα να τα περιμένεις από αυτόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 16:30 Ο ~Panos~ έγραψε: #26 31-05-10 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2010 yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:10 Η Nicky13 έγραψε: #23 31-05-10 11:10 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: εμας μας εβαλε 1.1,1.2 1.3 2.4.3.1.3.2 4.2.4.3.5.1 5.2 5.3 5.4 .5.5 .5.6 Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... εκπαίδευση καποδίστρια, πρόγραμμα τρικούπη, συνθήκες κυρίως λοζανης (ΣΟΣΑΡΑ) και Σεβρών. αίτια και αποτελέσματα Α και Β παγκοσμίου... αυτα περίπου. α! και αιτήματα συνδέσμου και φιλική εταιρεία... καλη επιτυχια! αν έγραψες φυσικη πες μου τι επεσε! γραφουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Ιουνίου 2010 STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:23 Η STELLA95 έγραψε: #24 31-05-10 11:23 Νικολετα κατι τετοιο π λες δεν νομιζω να μπει γιατι πιστετυω πως αν μπει δεν θα γραψει κανενας,,,ισως να μπει για τον νομο του κουλομπ αλλα κατι απλο...(αλλα ας μην ξεχναμε πως ο δικος μας βαζει παλουκια)αλλα γενικοτερα θα ειναι πιο απλα τα θεματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 12:13 Η Nicky13 έγραψε: #25 31-05-10 12:13 μαλλον... :/ αλλά τι να πεις, όλα να τα περιμένεις από αυτόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 16:30 Ο ~Panos~ έγραψε: #26 31-05-10 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2010 yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: εμας μας εβαλε 1.1,1.2 1.3 2.4.3.1.3.2 4.2.4.3.5.1 5.2 5.3 5.4 .5.5 .5.6 Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... εκπαίδευση καποδίστρια, πρόγραμμα τρικούπη, συνθήκες κυρίως λοζανης (ΣΟΣΑΡΑ) και Σεβρών. αίτια και αποτελέσματα Α και Β παγκοσμίου... αυτα περίπου. α! και αιτήματα συνδέσμου και φιλική εταιρεία... καλη επιτυχια! αν έγραψες φυσικη πες μου τι επεσε! γραφουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 11:23 Η STELLA95 έγραψε: #24 31-05-10 11:23 Νικολετα κατι τετοιο π λες δεν νομιζω να μπει γιατι πιστετυω πως αν μπει δεν θα γραψει κανενας,,,ισως να μπει για τον νομο του κουλομπ αλλα κατι απλο...(αλλα ας μην ξεχναμε πως ο δικος μας βαζει παλουκια)αλλα γενικοτερα θα ειναι πιο απλα τα θεματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 12:13 Η Nicky13 έγραψε: #25 31-05-10 12:13 μαλλον... :/ αλλά τι να πεις, όλα να τα περιμένεις από αυτόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 16:30 Ο ~Panos~ έγραψε: #26 31-05-10 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2010 yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα κατι τετοιο π λες δεν νομιζω να μπει γιατι πιστετυω πως αν μπει δεν θα γραψει κανενας,,,ισως να μπει για τον νομο του κουλομπ αλλα κατι απλο...(αλλα ας μην ξεχναμε πως ο δικος μας βαζει παλουκια)αλλα γενικοτερα θα ειναι πιο απλα τα θεματα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicky13 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 12:13 Η Nicky13 έγραψε: #25 31-05-10 12:13 μαλλον... :/ αλλά τι να πεις, όλα να τα περιμένεις από αυτόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 16:30 Ο ~Panos~ έγραψε: #26 31-05-10 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2010 yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον... :/ αλλά τι να πεις, όλα να τα περιμένεις από αυτόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Μαΐου 2010 στις 16:30 Ο ~Panos~ έγραψε: #26 31-05-10 16:30 Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2010 yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dim@hotmail.com: παιδια γραφω ιστορια τι σας επεσε? Click για ανάπτυξη... Σε εμας εβαλαν την σταση της εκκλησιας στην ελληνικη επανασταση , σε ποια μερη της Ελλαδας εκδηλωθηκαν επαναστασεις και που τελικα εδραιωθηκε η επανασταση , να γραψουμε τι συνεβει στην συνθηκη λοζανης-βουκουρεστιου κλπ , τα οικονομικα μετρα που επεβαλε ο Καποδιστριας , αυτοχθονες-ετεροχθονες , τους μεταναστες στην Ελλαδα , απο φαινοταν οτι ο λαος υποστηριζε τη δραση του Συνδεσμου....(τις αλλες δεν τις θυμαμαι) Αρχική Δημοσίευση από Nicky13: να ρωτησω κατι ρε στελλα μου (και τους υπολοιπους εννοειται). Ο νόμος του Κουλόμπ ισχύει για φορτισμένα σώματα. Αν όμως το ένα από τα δύο σώματα είναι αφόρτιστο, πώς βρίσκουμε την δύναμη που του ασκεί το άλλο? ή δεν πρόκειται να πέσει τέτοια ερώτηση? Click για ανάπτυξη... Δεν ισχυει αν ειναι το ενα φορτισμενο και το αλλο αφορτιστο..Δεν εχει νοημα γιατι δεν ασκειται καμια δυναμη που ελκει η απωθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiota Νεοφερμένο μέλος Η yiota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 16:45 Η yiota έγραψε: #27 01-06-10 16:45 Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 ~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Panos~ Νεοφερμένο μέλος Ο ~Panos~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:43 Ο ~Panos~ έγραψε: #28 01-06-10 20:43 Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2010 Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiota: Γεια σας παιδιά! Εγώ αύριο Τετάρτη δίνω Βιολογία και θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε επιλογή... Νομίζω ότι έχουμε 6 από τις 9, αλλά δεν είμαι σίγουρη Σας παρακαλώ να απαντήσετε! Ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Ναι εχεις επιλογη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2010 στις 20:48 Η Magusta έγραψε: #29 01-06-10 20:48 Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και βέβαια έχουμε.Αυτό έλειπε!Διαβάζουμε που διαβάζουμε τόση θεωρία,να μην είχαμε και επιλογή;Άδικο!Εγώ γράφω την Παρασκευή Βιολογία.Μήπως έγραψε ήδη κανείς και μπορεί να μου πει τα θέματα ή ακόμη και τα sos;Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soypia Νεοφερμένο μέλος Ο Soypia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Ιουνίου 2010 στις 21:36 Ο Soypia έγραψε: #30 01-06-10 21:36 Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, στην Logo, η δύναμη πως ειναι;; Δείξε δύναμη, απο όσο ξέρω, αλλά μετά; Δείξε δύναμη 2 α;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickolackis Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 16:41 Ο nickolackis: #31 06-06-10 16:41 εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις γλωσσα τριτη και εχω αγχωθει!! η εκθεση ισως ειναι δισκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:10 Η STELLA95 έγραψε: #32 06-06-10 18:10 εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις αυριο γραφουμε γλωσσα στισ ενοτητες 2.3.4.5. εχει γραψει κανεις? τι σας επεσε??? κυριως το θεμα εκθεσης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 18:27 Η blue_butterfly: #33 06-06-10 18:27 θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θεμα εκθεσης σε μας επεσε ο εθελοντισμος αλλα αν θυμαμαι καλα εσεις λογικα δεν τον εχετε κανει οποτε για σας στην εκθεση μαλλον θα πεσει ή ρατσισμος ή ειρηνη-πολεμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2010 στις 23:24 Ο panos13 έγραψε: #34 06-06-10 23:24 Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε εμας επεσε <<Γιατι η ειρηνη ειναι το μεγαλυτερο αγαθο>>....Αλλα και ο ρατσισμος ειναι πολυ σημαντικος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2010 στις 20:54 Ο Guest 045911: #35 19-06-10 20:54 μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορείτε να συνεχίσετε εδώ αφού από βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 18:36 Η blue_butterfly: #36 11-05-11 18:36 Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι εξετάσεις πλησιάζουν το θέμα ανοίγει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleniav Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαΐου 2011 στις 19:03 Η eleniav έγραψε: #37 11-05-11 19:03 ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Prokopis22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Prokopis22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 122 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 20:56 Ο Prokopis22: #38 12-05-11 20:56 Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Gior_kir Konstantinos_3 Fanimaid123 Lia 2006 the purge Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eleniav: ρε παιδια τι λετε?2 μαθηματα μαζι και τελειωνετε και αργοτερα? εμεις δεν γραφουμε διπλα..γραφουμε 2-3 στην σειρα και τελειωνουμε 10.06..! Click για ανάπτυξη... Και εμεις γραφουμε μερικα στην σειρα και τελειωνουμε 10.6!Αυριο Βιολογια.Μηπως εγραψε κανεις να πει εντυπωσεις και θεματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #39 12-05-11 21:14 Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 12 Μαΐου 2011 στις 21:18 Ο ~LoVeR BoY~: #40 12-05-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κλεοπάτρα^^: Και εμείς έχουμε τις 2 τελευταίες εβδομάδες συνεχόμενα μαθήματα.. Αύριο γράφουμε πρώτο μάθημα Θρησκευτικά^^ Click για ανάπτυξη... Πάτε καλά ρε; Τόσες μέρες για τα Θρησκευτικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.