marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

marelpol
Νεοφερμένο μέλος

ναι τι ; να δώσω ή όχι ;

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Μάλλον αυτό θα κάνω ... βέβαια τώρα με το λύκειο θα είναι δύσκολα ....δεν το ειδααπαντούσα στο προηγούμενο. κοίτα κι εγλω όταν μπήκα μέσα έλεγε η εξετάστρια στον προήγουμενο "συγχαρητήρια γιατί δίνεις ένα πτυχίο που είναι περισσότερο για φοιτητές και τέτοια. 'Οπως νομίζεις εσύ. Αν έχεις χρόνο. Πάντως είναι πολύ ωραία εμπειρία! Εγώ θα σου λεγα να δώσεις
![]()

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Η πρώτη λυκείου δεν είναι ο Γολγοθάς που ίσως νομίζεις. Από τη Β' αρχίζουν να δυσκολεύουν ( ; ) τα πράγματα.Μάλλον αυτό θα κάνω ... βέβαια τώρα με το λύκειο θα είναι δύσκολα ....![]()
gregory nub
Διάσημο μέλος

Η πρώτη λυκείου δεν είναι ο Γολγοθάς που ίσως νομίζεις. Από τη Β' αρχίζουν να δυσκολεύουν ( ; ) τα πράγματα.
Μπαααα

Ίσα ίσα που πολλά μαθήματα στην Β είναι πιο εύκολα από την Α (φυσική γεν, άλγεβρα και γεωμετρία όλα τα θεωρώ πιο εύκολα από τα αντίστοιχα της Α)
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Απλα μπορει να με παρει 2 χρονια η προετοιμασια οποτε πεφτει μαζι με εξετασεις β λυκειου...Η πρώτη λυκείου δεν είναι ο Γολγοθάς που ίσως νομίζεις. Από τη Β' αρχίζουν να δυσκολεύουν ( ; ) τα πράγματα.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Γι' αυτό έβαλα το ερωτηματικό.Μπαααα
Ίσα ίσα που πολλά μαθήματα στην Β είναι πιο εύκολα από την Α (φυσική γεν, άλγεβρα και γεωμετρία όλα τα θεωρώ πιο εύκολα από τα αντίστοιχα της Α)

Δύο χρόνια; Δε νομίζω. Σιγά και τις υποχρεώσεις που θα έχεις!Απλα μπορει να με παρει 2 χρονια η προετοιμασια οποτε πεφτει μαζι με εξετασεις β λυκειου...![]()

Κατ' εμέ, ξεκίνα. Αν τα αφήσεις, θα είναι δυσκολότερο μετά.
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Ε τότε μάλλον θα ξεκινήσω . Και το πολύ πολύ αν δω ότι δεν βγαίνει σταματάωΓι' αυτό έβαλα το ερωτηματικό.Σε σχέση με την Α' μου φάνηκε πολύ πιο δύσκολη. Η πρώτη ήταν παραλία και φραπεδιά. 8)
Δύο χρόνια; Δε νομίζω. Σιγά και τις υποχρεώσεις που θα έχεις!
Κατ' εμέ, ξεκίνα. Αν τα αφήσεις, θα είναι δυσκολότερο μετά.

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

Μία φίλη μου πάντως δευτέρα λυκείου έκανε για C2. Πιτσεύω οτι εξαρτάται κι από τη κατεύθυνση θες να πας. Αν θες θετικ'η θα ναι πιο δύσκολα, γιατί λένε οτι τα μαθηματικά της Α θα σου χρειαστούν αργότερα. Πάλι όμως, θέμα προγράμματος είναι.Ε τότε μάλλον θα ξεκινήσω . Και το πολύ πολύ αν δω ότι δεν βγαίνει σταματάω![]()
Σχετικά με τα αποτελέσματα, στο facebook, στη σελίδα του ινστιτούτου λέει οτι θα ανακοινωθούν από 23 Ιουλίου :/
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Θετικη θα παω...Μία φίλη μου πάντως δευτέρα λυκείου έκανε για C2. Πιτσεύω οτι εξαρτάται κι από τη κατεύθυνση θες να πας. Αν θες θετικ'η θα ναι πιο δύσκολα, γιατί λένε οτι τα μαθηματικά της Α θα σου χρειαστούν αργότερα. Πάλι όμως, θέμα προγράμματος είναι.

Γιατί τόσο αργά;;; Πέρσι βγήκαν 1η Ιουλίου!!!Σχετικά με τα αποτελέσματα, στο facebook, στη σελίδα του ινστιτούτου λέει οτι θα ανακοινωθούν από 23 Ιουλίου :/

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

socially excluded
Δραστήριο μέλος

Σχετικά με τα αποτελέσματα, στο facebook, στη σελίδα του ινστιτούτου λέει οτι θα ανακοινωθούν από 23 Ιουλίου :/
Ποια είναι η ιστοσελίδα τους στο facebook?
marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Στην σελιδα τους αριστερα εχει τις σελιδες τους σε youtube , facebook kai twitterΠοια είναι η ιστοσελίδα τους στο facebook?

Δεν εχω καταλαβει... εδωσες c1 η c2?Κι εγώ κι όχι μόνο στο ifa αλλά και στη σελίδα τους στο facebook και στο twitter αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος όσο εσυ!

maria801
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.