SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον ευτυχώς), είμαι λαλίστατος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Εγώ όχι, αλλά πιέζω τον εαυτό μου και λέω μπούρδες να περνά η ώρα@nub
Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον ευτυχώς), είμαι λαλίστατος!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

φέτος :/Eννοείς γενικά ή την τρέχουσα περίοδο; Εγώ έδωσα πριν από 2 χρόνια.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένο μέλος

alex-paula
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

ε; Έχω δώσει εδώ και καιρόΈχετε καμία πληροφόρηση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του DELF; Δεν πιστεύω να περιμένουμε αυτούς που θα δώσουν DALF!

alex-paula
Νεοφερμένο μέλος

Στο site του ift λέει ότι έχει προφορικές εξετάσεις 21 και 26 Ιουνίου. Στη Θεσ/νίκη τουλάχιστον.ε; Έχω δώσει εδώ και καιρό![]()
gregory nub
Διάσημο μέλος

Στο site του ift λέει ότι έχει προφορικές εξετάσεις 21 και 26 Ιουνίου. Στη Θεσ/νίκη τουλάχιστον.
Κι εγώ θεσσαλονίκη έδωσα αλλά Μαίο ήταν τα προφορικά μου.

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Μήπως εννοεί τα προφορικά των Sorbonnes;Στο site του ift λέει ότι έχει προφορικές εξετάσεις 21 και 26 Ιουνίου. Στη Θεσ/νίκη τουλάχιστον.
alex-paula
Νεοφερμένο μέλος

DALF C2 Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 (πρωΐ)
DALF C1 Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 (πρωΐ)
SORBONNE C1 + C1 Littérature + SORBONNE C2 Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 (πρωΐ)
Αυτά ακριβώς γράφει... Τέλοσπάντων! Πότε υπολογίζετε τα αποτελέσματα?
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Όπως και να 'χει, τα αποτελέσματα DELF - DALF, βγαίνουν μαζί και συνήθως νωρίτερα από αυτά του πανεπιστημίου της Σορβώννης. Γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τυχόν καθυστέρηση έκδοσής τους. Ούτως ή άλλως, η αξιολόγηση της προφορικής εξέτασης συντελείεται κατά της διάρκεια της εξέτασης, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω καθυστέρηση.Αλλαγή στις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ DALF / SORBONNE ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
DALF C2 Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 (πρωΐ)
DALF C1 Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 (πρωΐ)
SORBONNE C1 + C1 Littérature + SORBONNE C2 Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 (πρωΐ)
Αυτά ακριβώς γράφει... Τέλοσπάντων! Πότε υπολογίζετε τα αποτελέσματα?
Και μην ξεχνάς ότι τόσο το IFA, όσο το IFT, είναι συνεπή.

alex-paula
Νεοφερμένο μέλος

Όπως και να 'χει, τα αποτελέσματα DELF - DALF, βγαίνουν μαζί και συνήθως νωρίτερα από αυτά του πανεπιστημίου της Σορβώννης. Γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τυχόν καθυστέρηση έκδοσής τους. Ούτως ή άλλως, η αξιολόγηση της προφορικής εξέτασης συντελείεται κατά της διάρκεια της εξέτασης, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω καθυστέρηση.
Και μην ξεχνάς ότι τόσο το IFA, όσο το IFT, είναι συνεπή.![]()
Σωστά! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Quelle imbecile!
Περιμένουμε λοιπόν...

( τα παραπανω δεν αποτελουν επισημες ανακοινωσεις )
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Δηλαδή οι αναγραφόμενες στο site ημερομηνίες δεν είναι έγκυρες;Tα παραπανω δεν αποτελουν επισημες ανακοινωσεις.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Όπως και να 'χει, τα αποτελέσματα DELF - DALF, βγαίνουν μαζί και συνήθως νωρίτερα από αυτά του πανεπιστημίου της Σορβώννης. Γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τυχόν καθυστέρηση έκδοσής τους. Ούτως ή άλλως, η αξιολόγηση της προφορικής εξέτασης συντελείεται κατά της διάρκεια της εξέτασης, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω καθυστέρηση.
Και μην ξεχνάς ότι τόσο το IFA, όσο το IFT, είναι συνεπή.![]()
Έχω δώσει και στα δύο ινστιτούτα οπότε θα μοιραστώ τις απόψεις μου.
ΙΦΑ-ΙΦΤ:
- Έγκαιρη αποστολή της πρόσκλησης- Τελευταία στιγμή και φέτος ούτε καν
- Στα προφορικά εξετάζονταν 1 κάθε φορά- δύο δύο, οπότε αναγκαστικά μιλάς σιγά.
- Σου στέλνουν κατευθείαν από ΕΛ.ΤΑ. τα αποτελέσματα σε 2 μήνες - Ψάχνεσαι μόνος σου στο ιντερνετ, που λόγος να ξοδεύονται για να στέλνουν ένα χαρτί

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ. διαβασα μονο το τελευταιο ποστ,οποτε παιζει να ειμαι λιγο εως πολυ ακυρη!:Ρ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.