Εξετάσεις Γαλλικού Ινστιτούτου Δεκέμβριος 2012

Είχε γίνει εκτενής συζήτηση πάνω στο θέμα της ισοτιμίας των δύο πτυχίων. Αν τη βρω, θα την παραθέσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και βγήκαμε λίγο off, νομίζω φέτος τo ξεφτίλισαν λίγο στο Sorbonne C1 Litterature. Είχε περίπου 97% επιτυχία. Το SC1 είχε 81% και το DALF C1 64%!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και βγήκαμε λίγο off, νομίζω φέτος τo ξεφτίλισαν λίγο στο Sorbonne C1 Litterature. Είχε περίπου 97% επιτυχία. Το SC1 είχε 81% και το DALF C1 64%!!!!!
Τα SC1 L. έχουν πάντα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, για δύο λόγους:
1. Είναι περιορισμένος ο αριθμός ατόμων που το δίνουν (απαραίτητη προϋπόθεση το SB2).
2. Το 50% είναι ο βαθμός του Β2.

Εξ ου και το γεγονός ότι έκανα μόνο 1.5 ώρα την εβδομάδα για τρεις μήνες. :)

Τα κανονικά C1 αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά. Όπως και τα C2.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τα SC1 L. έχουν πάντα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, για δύο λόγους:
1. Είναι περιορισμένος ο αριθμός ατόμων που το δίνουν (απαραίτητη προϋπόθεση το SB2).
2. Το 50% είναι ο βαθμός του Β2.

Εξ ου και το γεγονός ότι έκανα μόνο 1.5 ώρα την εβδομάδα για τρεις μήνες. :)

Ναι... Δεν έχω δώσω προς το παρόν κάποιο sorbonne, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. :P

On topic: Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν τον Δεκέμβρη!! :D :P

Ναι... Δεν έχω δώσω προς το παρόν κάποιο sorbonne, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. :P
Έδωσες το Delf B2;
(δεν είναι off αυτά :P)

Έδωσες το Delf B2;
(δεν είναι off αυτά :P)

Ναι τον Μάιο, το έδωσα. Τώρα θα προετοιμαστώ για Dalf C1 για να δώσω τον Μάιο πάλι. :D
(Ααα οκ. :P)

Ναι τον Μάιο, το έδωσα. Τώρα θα προετοιμαστώ για Dalf C1 για να δώσω τον Μάιο πάλι. :D
(Ααα οκ. :P)
Ε, αφού δεν έχεις SB2, μη σκέφτεσαι το Sorbonne! :P

Bonne chance. :)

Θα δώσουμε το παρών στο DALF C2 :D

λεω να δωσω c2 τον δεκεμβρη!το σκεφτομαι!για να δουμε....θα δειξει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back