stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα το 2 που ειπες ισχυει αλλα μωρε πλεον τα πανεπιστημια και ενα β2 το δεχονται!αλλα το γ1 εχει να προσφερει πολλα!Φυσικά και αξίζει να το δώσεις γιατί με το Γ1 μπορείς να πας να σπουδάσεις στα ανώτερα πανεπιστημια της Γαλλίας και το Γ1 σου πιστοποιει οτι εχεις προχωρημενο επιπεδο γνωσεων γαλλικων.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

καλη επιτυχια!Θα δωσω για δευτερη φορα το Β1 το οποιο το εχασα για 7-8 μοναδες, τον περασμενο Μαη.:/
artemaki
Διάσημο μέλος

Bonne chance à tous les autres.

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Και γω θα το κανω!

Peach(L)Mario
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά, φοβάμαι για το προφορικό, επειδή είμαι κάπως ντροπαλή και φοβάμαι μην κάνω κανένα λάθος.
Και για το ακουστικό φοβάμαι πολύ. Εντάξει και για τα κείμενα, επειδή η γαλλικού μου είπε ότι τον Μάιο ήταν δύσκολα,αλλά φοβάμαι και για την έκθεση.
Εντάξει, είμαι τραγική -.- φοβάμαι για όλα.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

το ακουστικο ειναι λιγο παλουκι αλλα να μην αγχωνεσαι !Δίνω τον Δεκέμβρη Β2 του Delf και έχω αγχωθεί πάρα πολύ.
Βασικά, φοβάμαι για το προφορικό, επειδή είμαι κάπως ντροπαλή και φοβάμαι μην κάνω κανένα λάθος.
Και για το ακουστικό φοβάμαι πολύ. Εντάξει και για τα κείμενα, επειδή η γαλλικού μου είπε ότι τον Μάιο ήταν δύσκολα,αλλά φοβάμαι και για την έκθεση.
Εντάξει, είμαι τραγική -.- φοβάμαι για όλα.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.