Γενικό - Εξετάσεις Β' Γυμνασίου

Αχουυ :inlove:
Να σου πω φευγω τωρα θα τα πουμε το βραδυ :)
Καλο κλαμα... :redface:

χεσου. Δεν εχει αγκαλια τωρα για να κλαψω το πρωι ειχε. :P να πας να πας να πας:D τα λεμε κοριτσαρα φιλουρες :*

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εσυ καλα να παθεις :P:P:P Και θελω και μια φωτο με την σημαια, μην σε πω οτι θα σε βαλω να την βαλεις αβαταρ :P:P:P

Εμ, κι εγω τα λεω, αλλα που! Ετσι ειανι οι απουσιολογοι παιδι μου, αχαριστια... Παιρνουν ενα 18 και ερχεται η συντελεια του κοσμου... :mad::mad: Αν δεν ειανι μια μερα ενας απουσιολογος στην τουαλετα του σχολειου να κλαιει για ενα 17 η 18 που πηρε, ανησυχουμε :worry:

Ενταξει, δεν εμεινε αυτη, εμειναν ομως αλλοι... Ενας σε 6 μαθηματα, αλλος σε 5, αλλοι σε 4... Οι περισσοτεροι ηταν ιστορια. Δεν υπηρχε παιδι στην β που να μην εμεινε ιστορια. Θα την σκοτωσω αυτην... :ropalo:

άβαταρ άβαταρ ακούς Μαρία; :whistle:
Οι δικοί μας δεν κλαίνε-στο σχολείο τουλάχιστον-είναι αχάριστοι :worry:
ΜΗΝ μου πεις πως έμεινες ιστορία????? :eek::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άβαταρ άβαταρ ακούς Μαρία; :whistle:
Οι δικοί μας δεν κλαίνε-στο σχολείο τουλάχιστον-είναι αχάριστοι :worry:
ΜΗΝ μου πεις πως έμεινες ιστορία????? :eek::mad:

αν σου πω τωρα τιποτα :pfff: αβαταρ με σημαια δεν βαζω ουτε που να το σκεφτεσαι:mad::mad::mad:

Καταρχην η Μαρια δεν θα έβαζε ποτε αβαταρ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια. Που να χτυπιομασταν :P Αν ειναι να βαλει μια σημαια, θα ειναι η ιταλική :mad: Σωστα Μαρια????? :ropalo::ropalo::ropalo:

Ελενα οχι εγω ευτυχως δεν εμεινα στην ιστορια (οριακά περασα)... Με συμπαθει εμενα :redface: Ασχετα που της κανω την ζωη δυσκολη και δεν εχω ανοιξει το ββλιο της ιστοριας ουτε 2 φορες :devil::devil::devil:
Εμειναν ομως πολλοί... Ακομα και καλοι μαθητες :worry:

Θα εβαζα μονο με ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ καλο μου.
Ρε :'( την αδικια μου μεσα.

Τι εγινε???

το βλεπω εγω... απο του χρονου που το 19 στην φυσικη και το 20 στην χημεια με αχρηστη καθηγητρια που;;; μου περνουν το καμαρι μου :cry_x:

το βλεπω εγω... απο του χρονου που το 19 στην φυσικη και το 20 στην χημεια με αχρηστη καθηγητρια που;;; μου περνουν το καμαρι μου :cry_x:

Κατι μου λεει οτι θα ξανανοιξει το τοπικ-σαπουνοπερα... :hmm::hmm::hmm:

Κατι μου λεει οτι θα ξανανοιξει το τοπικ-σαπουνοπερα... :hmm::hmm::hmm:

Αν εγω ζησω μετα απο τετοιες αποχωρησεις.... Να λετε παλι καλα.

Αν εγω ζησω μετα απο τετοιες αποχωρησεις.... Να λετε παλι καλα.

Eλα βρε... :console: Σκεψου οτι πας φροντιστηριο μαθηματικα οποτε δεν προκειται να (σε αφησουν να) τα παρατησεις, και φυσικη εχεις εμενα οποτε επισης δεν προκειται να (σε αφησω εγω :mad::mad::mad:) να την παρατησεις!!! ;)

Eλα βρε... :console: Σκεψου οτι πας φροντιστηριο μαθηματικα οποτε δεν προκειται να (σε αφησουν να) τα παρατησεις, και φυσικη εχεις εμενα οποτε επισης δεν προκειται να (σε αφησω εγω :mad::mad::mad:) να την παρατησεις!!! ;)

Ποναει ρε φιλε ποναει. Στα μαθηματικα εχω ναι την θεια μου και την αδερφη μου δοξα τω θεω. Στην φυσικη τωρα με την φυσικο που εχω θα δειξει!!

Καλα δεν πας φροντιστηριο στα μαθηματικα??

Καλα δεν πας φροντιστηριο στα μαθηματικα??

στην φυσικη;:confused::confused: οχι. Στα μαθηματικα εκανα μονο ενα μαθημα για τις εξετασεις;)

στην φυσικη;:confused::confused: οχι. Στα μαθηματικα εκανα μονο ενα μαθημα για τις εξετασεις;)

Καλα δεν μου ελεγες οτι πας φροντ και μαλιστα κανεις 2 ωρες επειδη εσυ το ζητησες? Και μια μερα που ησουν αρρωστη ου ελεγες οτι εχεις να διαβασεις μαθηματικα για το φροντιστηριο... :confused::confused::confused:

Καλα δεν μου ελεγες οτι πας φροντ και μαλιστα κανεις 2 ωρες επειδη εσυ το ζητησες? Και μια μερα που ησουν αρρωστη ου ελεγες οτι εχεις να διαβασεις μαθηματικα για το φροντιστηριο... :confused::confused::confused:

η θεια μου σαν φροντηστηριο... Λεμε τωρα:P ναι 2 ωρες ζητησα ειναι η αληθεια:redface: αφου τα λατρευω

η θεια μου σαν φροντηστηριο... Λεμε τωρα:P ναι 2 ωρες ζητησα ειναι η αληθεια:redface: αφου τα λατρευω

Δεν καταλαβα... Κανεις ιδιαιτερα με την θεια σου?? :confused::confused::confused:

γιατι αυτο τι ειναι ρε;:confused:

Μην μου αντιμιλας εμενα :mad::mad::mad::mad::mad:
Στα εχω που στα εχω μαζεμενα... :ropalo::ropalo::ropalo:

Eγω τουλαχιστον θα τους παρω μονη μου τους βαθμους :D Παρασκευη μερα η μανα μου δεν αφηνει την δουλεια της που να χτυπιουνται... Οχι οτι αλλιως θα ερχοτανε. Την φοβαται την μαθηματικο μας :worry: Δεν θελει να την βλεπει :P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back