The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 13:52 Ο The little musician boy: #1.101 13-06-13 13:52 Νομίζω ειδικά η τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 14:55 Η Italian dream...: #1.102 13-06-13 14:55 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Α Κωστα γαματο νικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Deutsch... Lover: #1.103 13-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Click για ανάπτυξη... Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η Italian dream...: #1.104 13-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Click για ανάπτυξη... Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η Deutsch... Lover: #1.105 13-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Click για ανάπτυξη... ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η _fairygirl_: #1.106 13-06-13 15:02 Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ειδικά η τελευταία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 14:55 Η Italian dream...: #1.102 13-06-13 14:55 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Α Κωστα γαματο νικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Deutsch... Lover: #1.103 13-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Click για ανάπτυξη... Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η Italian dream...: #1.104 13-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Click για ανάπτυξη... Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η Deutsch... Lover: #1.105 13-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Click για ανάπτυξη... ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η _fairygirl_: #1.106 13-06-13 15:02 Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Α Κωστα γαματο νικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Deutsch... Lover: #1.103 13-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Click για ανάπτυξη... Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η Italian dream...: #1.104 13-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Click για ανάπτυξη... Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η Deutsch... Lover: #1.105 13-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Click για ανάπτυξη... ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η _fairygirl_: #1.106 13-06-13 15:02 Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Επεσε γερμνανικο και ελληνικό συστημα??? Ποσο παιζει να πεταξες??? Click για ανάπτυξη... Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η Italian dream...: #1.104 13-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Click για ανάπτυξη... Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η Deutsch... Lover: #1.105 13-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Click για ανάπτυξη... ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η _fairygirl_: #1.106 13-06-13 15:02 Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Επεσε 8) ια ια ια ια ια ασε ασε ρε ειδες η ξινομουριτσα μου εγραψα 1 σελιδα μονο αυτη την ασκηση και σε 2 χωρεσα τις υπολοιπες 3 Click για ανάπτυξη... Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η Deutsch... Lover: #1.105 13-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Click για ανάπτυξη... ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η _fairygirl_: #1.106 13-06-13 15:02 Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Θα το δει και θα είναι χαχαχαχ... Εγω αυριο γραφω κειμενα, γαμωτο μακαρι να ειχαμε κι εμεις την Κωσταντινα... Να εγραφα κι εγω μια σελιδα Click για ανάπτυξη... ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η _fairygirl_: #1.106 13-06-13 15:02 Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Deutsch... Lover: #1.107 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... ηταν ωραια ομως η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:03 Η Italian dream...: #1.108 13-06-13 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ναι γιατι δεν θα της βγει αυτο που ηθελε να κανει απο την αρχη της χρονιας: να με κασταστρεψει ναι αν ειχες την Κωνσταντινα θα εγραφες οτι σου ειπα Click για ανάπτυξη... Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η _fairygirl_: #1.109 13-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ηταν ωραια ομως η ερωτηση Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:05 Η Deutsch... Lover: #1.110 13-06-13 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Να σε καταστρεψει? Όχι πριν την καταστρέψεις εσύ πρώτη... Μαζι θα τις καταστρέψουμε τις κόμπρες Click για ανάπτυξη... ετσι!!!! Αλλα εμενα δεν κανει... εμαθα οτι ειναι εγκυμονουσα το πουλακι μου! Δεν εχω γραψει κατω απο 18. ΔΕΝ θα τολμησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.111 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Συγγνώμη,αν και εμείς πέρσι δε το διδαχθήκαμε αλλά λόγω περιέργειας το διάβασα και το βρήκα αδιάφορο. Click για ανάπτυξη... Το βιβλιο το εχεις διαβασει? Πολύ ωραιο βιβλίο... Σε κραταει μεχρι το τελος! Για ναρκωτικα μιλαει Το κομματι με την γερμανία μπορει να ειναι βαρετό αλλά σαν βιβλίο είναι παρα πολύ ωραιο... Εχει ενα αποσπασμα και στην γλωσσα α γυμνασιου νομιζω ή β, δεν θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Deutsch... Lover: #1.112 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... μονο και μονο απο τον τιτλο μου αρεσε θα το διαβασω. Το αποσπασμα απο την Κωνσταντινα ειναι απο το βιβλιο: Η Κωνσταντινα και οι αραχνες της και ειναι πολυ ωραιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:06 Η Italian dream...: #1.113 13-06-13 15:06 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... Θα το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:12 Η _fairygirl_: #1.114 13-06-13 15:12 Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμάς πέρυσι αυτό έπεσε. Εκείνες τις μέρες,ήμουν με ίωση και πήγαινα μόνο για να μη χάσω το μάθημα και έγραφα. Ε,μόνο αυτό είχα διαβάσει και αυτό έπεσε.Πραγματικά,όταν βγήκα από την αίθουσα γελούσα για την κωλοφαρδία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Deutsch... Lover: #1.115 13-06-13 15:13 Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:13 Η Soleado Febrero ~: #1.116 13-06-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μπλιαχ. Πραγματικά με άφησε αδιάφορη αυτό το κείμενο. Δεν ξέρω αν σας το δίδαξαν όμως αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και διάβασε του Τσέχωφ το "Ένας αριθμός". Click για ανάπτυξη... είναι φοβερό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η _fairygirl_: #1.117 13-06-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Είναι για την Κύπρο σωστά; Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: είναι φοβερό Click για ανάπτυξη... Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:15 Η Deutsch... Lover: #1.118 13-06-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είναι για την Κύπρο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ναι για την Κυπρο... Πς: η συγκεκριμενη φιλολογος εχει κολλημα με Καβαφη οποτε ημασταν αναμεσα σε 3. Θερμοπυλες, Κωνσταντινα, συρματολεγμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:19 Η Italian dream...: #1.119 13-06-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ενα επισης πολυ ομορφο κειμενο που ηταν ωραιο για εξετασεις ειναι το συρματοπλεγμα του αισχους Click για ανάπτυξη... Ιουυ.... Δεν μαρεσουν τα κειμενα που πρεπει να εχεις διαβασει για να απαντησεις! Δηλαδη αν παω αδιαβαστη και πεσει αυτο δεν θα εχω καμια ελπιδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2013 στις 15:21 Η Soleado Febrero ~: #1.120 13-06-13 15:21 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αααχ να και κάποιος που συμφωνεί! Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω στα Κείμενα απόσπασμα του Λειβαδίτη. Click για ανάπτυξη... εε ναι είναι τέλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.