Γενικό - Εξετάσεις Β' Γυμνασίου

:mad::mad::mad::mad::mad: θα δεις τι θα παθεις απο εμενα για τον βαθμο σου στα γερμανικα:mad::mad::mad: βοδι του ελεους:mad::mad:
δεν μιλιομαστε ρε με το Λυκειο:P:P:P:P:whistle::whistle:
Αυτη θα θεση την ερωτηση: να περιγραψετε την γλωσσα του Καβαφη
και εγω θα της πω: Εγραφε στα Ελληνικα.
Μα πως θα ζητησει να της περιγραψουμε την γλωσσα του Καβαφη αφου ΠΟΤΕ δεν την εχουμε αναλυσει;:hmm::hmm::hmm::confused:

Είμαι είμαι βόδι του έλεους :clapup:ειδικά στα γερμανικά είμαι σκέτο βόδι :whistle:
να γράψεις αυτό που είπε η Βιβή ;) από το στόμα μου το πήρε χαχα

Νεα ελληνική με ιδιοματισμούς και στοιχεία από την καθαρεύουσα λογω του ότι δεν ζούσε στην Ελλάδα :mad::mad::mad:

ακριβώς αυτό,παίζει να πέσει και σε εμάς αυτό.Πιστεύω ότι θα πέσει ή οι Θερμοπύλες ή η Ιστορία του Λαβύρινθου ή το Θέλω να 'πα στην ξενιτιά!(καθίστε να δείτε αν θα πέσει μέσα)
Ναι,ζούσε στην Αλεξάνδρεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εναι δικαιολογιες γλυκα:mad::mad::mad: ειναι η αληθεια:whistle::whistle::whistle:
δεν σε ειπα... εκανα περηφανη την φιλολογο των αρχαιων... τοσο που με επιασε στο διαδρομο και μου λεει: τα πηγατε ολοι σκατα:(

χαχαχαχαχαχαχαχ :worship::worship::rofl::worship::bleh::bleh::thumbsup::lol::lol::hehe::hehe::hehe::laugh::laugh::laugh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι είμαι βόδι του έλεους :clapup:ειδικά στα γερμανικά είμαι σκέτο βόδι :whistle:
να γράψεις αυτό που είπε η Βιβή ;) από το στόμα μου το πήρε χαχα
Χεστηκα για τον Καβαφη. Μου αρεσουν τα ποιηματα του αλλα δεν με νοιαζει η γλωσσα του.
χαχαχαχαχαχαχαχ :worship::worship::rofl::worship::bleh::bleh::thumbsup::lol::lol::hehe::hehe::hehe::laugh::laugh::laugh:
Τοσο γελοια ειμαι; :'( πωπω μαλακα την κοιτουσα ετσι: :cold::cold::cold::ermm:

Χεστηκα για τον Καβαφη. Μου αρεσουν τα ποιηματα του αλλα δεν με νοιαζει η γλωσσα του.

Τοσο γελοια ειμαι; :'( πωπω μαλακα την κοιτουσα ετσι: :cold::cold::cold::ermm:

Κι εγω ρωτησα της ιστοριας πως τα πηγα, ελεγε σε όλους πολύ καλα πολύ καλα, μόλις της μιλαω εγω, με κοιταει :mad:, εγω ημουν :whistle::whistle::whistle:, μου λεει ''χαλια τα πηγες :rtfm:), κι εγω :|:|:|, και απο μεσα μου :whatever:...

Εγω εν τω μεταξυ πρεπει να διαβασω και χημεια... :hmm::hmm::hmm:

Κι εγω ρωτησα της ιστοριας πως τα πηγα, ελεγε σε όλους πολύ καλα πολύ καλα, μόλις της μιλαω εγω, με κοιταει :mad:, εγω ημουν :whistle::whistle::whistle:, μου λεει ''χαλια τα πηγες :rtfm:), κι εγω :|:|:|, και απο μεσα μου :whatever:...

:hehe: :hehe: :hehe: :P:P:P:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::thumbsup: καλοοοο!!!!! Ειδικά του τελευταιο!!!
διαβαζε εγω παντα με ανοιχτο το σκουλ διαβαζω:whistle::whistle:
πιες: μονο η φυσικοχημικος με κοιταει με καμαρι ρε φιλε...:redface::redface:

:hehe: :hehe: :hehe: :P:P:P:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::thumbsup: καλοοοο!!!!! Ειδικά του τελευταιο!!!
διαβαζε εγω παντα με ανοιχτο το σκουλ διαβαζω:whistle::whistle:
πιες: μονο η φυσικοχημικος με κοιταει με καμαρι ρε φιλε...:redface::redface:

Σημερα η φυσικος μου με κοιταξε και μου χαμογελασε ;) Το εκανα το θαυμα μου πάλι :D:D:D
Να δουμε πώς θα με κοιταει και η χημικος αύριο... :(

Μάλιστα :hmm:

Βρε κάτσε διάβασε χημείααα αν δεν γράψεις 20 την έβαψες :whistle:
Εγώ διαβάζω κείμενα και κάνω διάλειμμα να μπω στο school λίγο και ξανά πάω μετά :worry:

Βιβη: μια χαρα θα πας!!!
Αφιέρωμα στην καλη μου... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ:
Στον ΑΓΥΡΙΣΤΟΟΟΟ
ja ja ja ja
raus bitte.
Αυτα.
πιες: ναι γυρισε σημερα.

Βρε κάτσε διάβασε χημείααα αν δεν γράψεις 20 την έβαψες :whistle:
Εγώ διαβάζω κείμενα και κάνω διάλειμμα να μπω στο school λίγο και ξανά πάω μετά :worry:

Εγω παλι εχω ανοιχτο το βιβλιο της χημειας, διαβαζω μια σειρα, απανταω στην Μαρια, απανταω στο ισκουλ, βλεπω τις καινουργιες 5 ανακοινωσεις στο facebook, διαβαζω την επομενη σειρα, και παει λεγοντας... :P

Βιβη: μια χαρα θα πας!!!
Αφιέρωμα στην καλη μου... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ:
Στον ΑΓΥΡΙΣΤΟΟΟΟ
ja ja ja ja
raus bitte.
Αυτα.
πιες: ναι γυρισε σημερα.

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ε δεν αντεξα.... να παει ρε. >.< αφου πρωτα κανονισει την πορεια της με τα θεματα που θα βαλει

Εγω παλι εχω ανοιχτο το βιβλιο της χημειας, διαβαζω μια σειρα, απανταω στην Μαρια, απανταω στο ισκουλ, βλεπω τις καινουργιες 5 ανακοινωσεις στο facebook, διαβαζω την επομενη σειρα, και παει λεγοντας... :P

βρε αν δεν πάρεις 20..αν δες πάρεις κακομοίρα μου!! :whistle::whistle::whistle:

Ε δεν αντεξα.... να παει ρε. >.< αφου πρωτα κανονισει την πορεια της με τα θεματα που θα βαλει

Στην μαθηματικό θελω να το στειλω αυτο... Να παει στο (:worry::worry:)

Αρχίσαμε πάλι τις καψούρες, Μασουκάκι; :P

Εμένα θα αφήσει η Ρέππα, όχι εσένα ο Δημητράκης. :P
Ακούγεται πιο λογικό νομίζω.

Εμένα θα αφήσει η Ρέππα, όχι εσένα ο Δημητράκης. :P
Ακούγεται πιο λογικό νομίζω.

:mad::mad::mad::mad: αν σε αφησει αυτη η ΚΑΛΗ κυρια πεθανε:mad::mad::mad::mad:
οχι βρε βοδι του ελεους 20 εγραψα δεν εννοω αυτο

Να δεις όλους θα τους περάσει, εμένα θα με αφήσει:P
Ναι το ξέρουμε οτι είσαι ερωτοχτυπημένη.. :whistle:

Να δεις όλους θα τους περάσει, εμένα θα με αφήσει:P
Ναι το ξέρουμε οτι είσαι ερωτοχτυπημένη.. :whistle:

εσενα θα σε περασει γτ εισαι καλη καρδια ρε:D:D:D
:redface::redface::redface::redface: αν φυγει θα πεθανει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back