Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 15:30 Η Alma Libre: #321 11-05-13 15:30 Εγώ τα έχω μάθει τα πιο πολλά πλέον. Αν βάλει οτι είπα, 13 στα σίγουρα. Και καμια θεωρία... Άντε 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Deutsch... Lover: #322 11-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ τα έχω μάθει τα πιο πολλά πλέον. Αν βάλει οτι είπα, 13 στα σίγουρα. Και καμια θεωρία... Άντε 16. Click για ανάπτυξη... Αφου τα ξερεις γιατι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 15:48 Η Italian dream...: #323 11-05-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: υποατομικα σωματιδια-ατομο-Ιοντα οτι καλυτερο υπαρχει στην φετινη Χημεια. Αααα και οι καταστασεις υλικων.. εμας θα βαλει 3 θεματα με Ιοντα και 2 καταστασεις υλικων! οποτε τα 5 τα εχω σιγουρα τωρα αντε να βαλει και ενα με στοιχεια μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:01 Η Deutsch... Lover: #324 11-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι!!!!!!!!!!!!! Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... τα στοιχειαααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:05 Η Italian dream...: #325 11-05-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τα στοιχειαααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το γελιο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #326 11-05-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τα έχω μάθει τα πιο πολλά πλέον. Αν βάλει οτι είπα, 13 στα σίγουρα. Και καμια θεωρία... Άντε 16. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 15:35 Η Deutsch... Lover: #322 11-05-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ τα έχω μάθει τα πιο πολλά πλέον. Αν βάλει οτι είπα, 13 στα σίγουρα. Και καμια θεωρία... Άντε 16. Click για ανάπτυξη... Αφου τα ξερεις γιατι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 15:48 Η Italian dream...: #323 11-05-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: υποατομικα σωματιδια-ατομο-Ιοντα οτι καλυτερο υπαρχει στην φετινη Χημεια. Αααα και οι καταστασεις υλικων.. εμας θα βαλει 3 θεματα με Ιοντα και 2 καταστασεις υλικων! οποτε τα 5 τα εχω σιγουρα τωρα αντε να βαλει και ενα με στοιχεια μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:01 Η Deutsch... Lover: #324 11-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι!!!!!!!!!!!!! Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... τα στοιχειαααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:05 Η Italian dream...: #325 11-05-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τα στοιχειαααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το γελιο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #326 11-05-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ τα έχω μάθει τα πιο πολλά πλέον. Αν βάλει οτι είπα, 13 στα σίγουρα. Και καμια θεωρία... Άντε 16. Click για ανάπτυξη... Αφου τα ξερεις γιατι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 15:48 Η Italian dream...: #323 11-05-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: υποατομικα σωματιδια-ατομο-Ιοντα οτι καλυτερο υπαρχει στην φετινη Χημεια. Αααα και οι καταστασεις υλικων.. εμας θα βαλει 3 θεματα με Ιοντα και 2 καταστασεις υλικων! οποτε τα 5 τα εχω σιγουρα τωρα αντε να βαλει και ενα με στοιχεια μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:01 Η Deutsch... Lover: #324 11-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι!!!!!!!!!!!!! Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... τα στοιχειαααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:05 Η Italian dream...: #325 11-05-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τα στοιχειαααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το γελιο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #326 11-05-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: υποατομικα σωματιδια-ατομο-Ιοντα οτι καλυτερο υπαρχει στην φετινη Χημεια. Αααα και οι καταστασεις υλικων.. εμας θα βαλει 3 θεματα με Ιοντα και 2 καταστασεις υλικων! οποτε τα 5 τα εχω σιγουρα τωρα αντε να βαλει και ενα με στοιχεια μια χαρα Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:01 Η Deutsch... Lover: #324 11-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι!!!!!!!!!!!!! Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... τα στοιχειαααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:05 Η Italian dream...: #325 11-05-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τα στοιχειαααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το γελιο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #326 11-05-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι!!!!!!!!!!!!! Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... τα στοιχειαααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:05 Η Italian dream...: #325 11-05-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τα στοιχειαααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το γελιο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2013 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #326 11-05-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: τα στοιχειαααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το γελιο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #326 11-05-13 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι ρε τα στοιχεια, αφου ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Με την κολλητη μου παρεα, 19,5 γραψαμε σε εκεινο το τεστ Και το αστειο ειναι οτι μετα μας σηκωσε και στον πινακα να τα γραψουμε... Click για ανάπτυξη... κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Italian dream...: #327 11-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: κι εγω 19.5 ειχα γραψει χωρις σκονακι Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Deutsch... Lover: #328 11-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι αλλα εγω ειχα μαθει απεξω ολα τα υπολοιπα (υποατομικα σωματιδια - ιοντα- ατομα), και εκανα και ιδιαιτερο στις κολλητες μου (την εχω την φημη οτι εξηγω τα παντα τελεια -χωρις πλακα), και μου πηρε και 25 λεπτα να κανω το σκονακι γιατι ηταν υπερπαραγωγη, οποτε παλι σε κερδιζω Click για ανάπτυξη... Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Italian dream...: #329 11-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κι εγω κανω ιδιαιτερα βοδι του ελεους... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:32 Η Deutsch... Lover: #330 11-05-13 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Χαχαχαχ ναι αλλα εγω καλυπτω ολη την γκαμα των μαθηματων (αρχαια, χημεια, φυσικη, ιλιαδα κλπ) Γιατι το ταλεντο μου δεν περιοριζεται μονο στην φυσικη. Βοδι του ελέους. Click για ανάπτυξη... Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 11 Μαΐου 2013 στις 16:36 Η Italian dream...: #331 11-05-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μαθηματικα, χημεια, φυσικη, βιολογια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:07 Η Italian dream...: #332 12-05-13 15:07 Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 15:41 Η Deutsch... Lover: #333 12-05-13 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Τελικα ρε παιδια ποτε αρχιζουμε? Η περιβοητη απεργια θα γινει? Click για ανάπτυξη... Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:08 Η Italian dream...: #334 12-05-13 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Θα μαθουμε αυριο. Αν και ακουστηκε οτι δεν θα γινει τελικα Click για ανάπτυξη... Και ποιος διαβαζει αρχαια τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 19:33 Η Alma Libre: #335 12-05-13 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αφου τα ξερεις γιατι 16 Click για ανάπτυξη... Γιατί εκεί στοχεύω και πέφτω. Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σκονακι τα ειχα κανει τα στοιχεια, δεν μαθαινονται με τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:20 Η Italian dream...: #336 12-05-13 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το αγαπημένο μου είναι το Po, και ας μην το είχαμε στην ύλη φέτος. Click για ανάπτυξη... Ε δεν μας λες και ποιο ειναι το Po, αφού βλέπεις τι καμαρια βγαζει το iSchool... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #337 12-05-13 20:30 Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:35 Η Italian dream...: #338 12-05-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αρχαια δεν διαβαζω απο τωρα για κανεναν λογο Click για ανάπτυξη... Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:39 Η Deutsch... Lover: #339 12-05-13 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Αχχ, εμ βεβαια, αν διαβαζεις ολη την χρονια φυσικα και δεν εχεις κανενα λογο να διαβασεις στο τελος... Εμενα με ρωτας που το βιβλιο μου ειναι σχεδον καινουργιο... Βλακα διαβαζω ΟΛΟ το πασχα, μεχρι και στο χωριο που πηγα κλεινομουν και διαβαζα αρχαια, και δεν εχω τελειωσει ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΥΛΗ!!!! Εσυ απουσιολογε μην μιλας!!! Click για ανάπτυξη... ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:45 Η Italian dream...: #340 12-05-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ποιος διαβαζε αρχαια ολοκαινουριο ειναι το βιβλιο απλα βαριεμαι να τα ανοιξω... Χαχαχα αυτο με το απουσιολογο πετυχημενο Click για ανάπτυξη... Ρε συ γραμμενα τα εχω τα αρχαια, παντα και για παντα... Αλλα μου την εχει κατασπασει η φιλολογος που ολο μου πεταει σποντες (γενικα την ειρωνια στο στομα την εχει), και θελω να της γραφω καλα για να μην της δινω δικαιωματα να λεει... Αντε κατσε διαβαζε κι εσυ τωρα να κρατησεις κανενα απουσιολογιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.