Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:17 Η Soleado Febrero ~: #1.161 16-06-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω ολοι οι μαθηματικοι που ξερω ειναι ΑΣΤΕΡΙΑ!! Οντως ωραιο θεμα για εκθεση! Click για ανάπτυξη... ναι ήταν πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Italian dream...: #1.162 16-06-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: εσύ μπορεί οι υπόλοιποι μαθηματικοί που ξέρω δεν είναι Για τα παιδιά που θα είναι του χρόνου δευτέρα και ίσως ενδιαφέρονται το θέμα της έκθεσης χθες στην γλώσσα ήταν για τους κινδύνους του internet Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Και εμάς ήταν φέτος(Α γυμνασίου) πιθανό θέμα αυτό αλλά τελικά μπήκε αυτό: "Με ποιους τρόπους οι άνθρωποι μπορούν να μειώσουν τον όγκο των σκουπιδιών; Click για ανάπτυξη... Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 23:05 Η Deutsch... Lover: #1.163 16-06-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Click για ανάπτυξη... ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 00:27 Η Italian dream...: #1.164 17-06-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Click για ανάπτυξη... Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:56 Η Soleado Febrero ~: #1.165 17-06-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Click για ανάπτυξη... o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:57 Η Deutsch... Lover: #1.166 17-06-13 12:57 Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εγω ολοι οι μαθηματικοι που ξερω ειναι ΑΣΤΕΡΙΑ!! Οντως ωραιο θεμα για εκθεση! Click για ανάπτυξη... ναι ήταν πολύ ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Η Italian dream...: #1.162 16-06-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: εσύ μπορεί οι υπόλοιποι μαθηματικοί που ξέρω δεν είναι Για τα παιδιά που θα είναι του χρόνου δευτέρα και ίσως ενδιαφέρονται το θέμα της έκθεσης χθες στην γλώσσα ήταν για τους κινδύνους του internet Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Και εμάς ήταν φέτος(Α γυμνασίου) πιθανό θέμα αυτό αλλά τελικά μπήκε αυτό: "Με ποιους τρόπους οι άνθρωποι μπορούν να μειώσουν τον όγκο των σκουπιδιών; Click για ανάπτυξη... Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 23:05 Η Deutsch... Lover: #1.163 16-06-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Click για ανάπτυξη... ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 00:27 Η Italian dream...: #1.164 17-06-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Click για ανάπτυξη... Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:56 Η Soleado Febrero ~: #1.165 17-06-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Click για ανάπτυξη... o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:57 Η Deutsch... Lover: #1.166 17-06-13 12:57 Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: εσύ μπορεί οι υπόλοιποι μαθηματικοί που ξέρω δεν είναι Για τα παιδιά που θα είναι του χρόνου δευτέρα και ίσως ενδιαφέρονται το θέμα της έκθεσης χθες στην γλώσσα ήταν για τους κινδύνους του internet Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Και εμάς ήταν φέτος(Α γυμνασίου) πιθανό θέμα αυτό αλλά τελικά μπήκε αυτό: "Με ποιους τρόπους οι άνθρωποι μπορούν να μειώσουν τον όγκο των σκουπιδιών; Click για ανάπτυξη... Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 23:05 Η Deutsch... Lover: #1.163 16-06-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Click για ανάπτυξη... ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 00:27 Η Italian dream...: #1.164 17-06-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Click για ανάπτυξη... Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:56 Η Soleado Febrero ~: #1.165 17-06-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Click για ανάπτυξη... o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:57 Η Deutsch... Lover: #1.166 17-06-13 12:57 Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Γαμωτο ολοι είχατε τοσο ωραια θεματα, η αλλη ειχε για το επαγγελμα (ΛΑΤΡΕΥΩ τις εκθεσεις για το επαγγελμα ), κι εμεις ειχαμε το πιο ΞΕΝΕΡΑ θεμα που θα μπορουσε να σκεφτει φιλολογος... Ακους εκει..... Ειδικα σε αυτο με τους κινδυνους του ιντερνετ θα ειχα πολλά να γράψω Μην πω για το επαγγελμα, που θα γεμιζα 4 σελίδες... Εδω στα ιταλικα που ο μεσος όρος σειρών που γράφω σε εκθέσεις είναι 5-6, στο επάγγελμα εγραψα μία ολοκληρη σελιδα!!! Και δεν ειπα καν τα μισα απο οσα ηθελα να πω γιατι δεν εβρισκα λέξεις! Click για ανάπτυξη... ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 00:27 Η Italian dream...: #1.164 17-06-13 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Click για ανάπτυξη... Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:56 Η Soleado Febrero ~: #1.165 17-06-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Click για ανάπτυξη... o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:57 Η Deutsch... Lover: #1.166 17-06-13 12:57 Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: ελα βρε καημενουλι! σε εσας τι επεσε; πιες: η δικη μας για τα επαγγελματα ηταν γενικη οχι για εμας Click για ανάπτυξη... Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:56 Η Soleado Febrero ~: #1.165 17-06-13 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Click για ανάπτυξη... o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:57 Η Deutsch... Lover: #1.166 17-06-13 12:57 Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Σε εμας επεσε να περιγράψουμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας, στον ΠΑΠΠΟΥ μας Και παλι ηταν ενδιαφερον! Ξες ποσα θα εγραφα? Υπαρχουν πολλοί παραγοντες που διαλέγουν οι νέοι το επάγγελμά τους, εχουν αλλάξει πολύ απο παλιά και θα συνεχίζουν να αλλάζουν, καθως η ανάγκη για εργασία μεγαλώνει και οι σχολές με προοπτικές είναι λίγες. Οποτε οι νέοι παραμερίζουν το πόσο τους αρέσει μία επιστήμη και δίνουν περισσότερη βάση στην επαγγελματική αποκατάσταση, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και να μειώνεται η παραγωγικότητα και το έργο κάθε εργαζόμενου. Ειδες, μεσα σε 1 λεπτο μου ηρθαν αυτα. Σκεψου να ειχα 2 ωρες και 4 λευκες κολλες για να κατσω να τα αναλύσω... Click για ανάπτυξη... o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 12:57 Η Deutsch... Lover: #1.166 17-06-13 12:57 Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:05 Ο The little musician boy: #1.167 17-06-13 13:05 Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!Εμάς μάλλον Τρίτη στον Πίνακα ανακοινώσεων και τετάρτη ιδιαιτέρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:06 Η Italian dream...: #1.168 17-06-13 13:06 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: o παππούς σας δηλαδή δεν ξέρει τα εγγόνια του;αφού παππούς είναι έλεος το θέμα Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σε εσάς; Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα κι εγω, και επειδη ηταν επιστολη εγραψα ''αγαπημενε μου παππου, τι κανετε κλπ, σου γραφω για να σου μιλησω για τον αδερφο μου, τον εγγονο σου, που εχεις να τον δεις πανω από έναν χρόνο. Από την ημερα που τον είδες έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει ψηλώσει,τα καστανα του μαλλιά μάκριναν κλπ'' και ετσι άρχισα να τον περιγράφω. Περιέργοι είναι αυτοι οι φιλόλογοι πάντως... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Εμας Τριτη στην εισοδο και Τεταρτη τα περνουμε ια ια ια Click για ανάπτυξη... Εμας Τετάρτη στην είσοδο και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα παίρνουμε Καλημέρα Κώστα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:07 Η Deutsch... Lover: #1.169 17-06-13 13:07 Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:08 Η Italian dream...: #1.170 17-06-13 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κωστα μαζι εμεις και εγω τοτε! Εσυ σκασμενο καλα να παθεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:10 Η Deutsch... Lover: #1.171 17-06-13 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Click για ανάπτυξη... μην κλαις... Κατσε να τα παρω εγω να ζησω και μετα θα κλαψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:11 Ο The little musician boy: #1.172 17-06-13 13:11 Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Η Deutsch... Lover: #1.173 17-06-13 13:13 Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εχω περιεργεια να δω αν ερθει η φιλολογος μου και αν ναι τι θα πει στην μανα μου! Εγω παιζω παιδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η Italian dream...: #1.174 17-06-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: Ναι έχετε άγχος για τα αποτελέσματα;Εγώ πιο πολύ περιέργεια Πι.Ες Θέλετε να ανοίξετε δωματιο στο τσατ όπως την προηγούμενη φορά; Click για ανάπτυξη... Εγω δεν εχω αγχος, ποτε δεν εχω αγχος, ακομα κι αν δινω τις πιο σημαντικες εξετασεις στην ζωη μου, ποτε δεν νιωθω αγχος... Δεν ξερω αν αυτο λεγετα και αναισθησια Κι εγω πιο πολύ περιεργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:16 Ο The little musician boy: #1.175 17-06-13 13:16 καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:18 Η Italian dream...: #1.176 17-06-13 13:18 Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από The little musician boy: καθόλου αναισθησία Εγώ πρώτη φορά είναι το πήγα χαλαρά Click για ανάπτυξη... Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:19 Η Deutsch... Lover: #1.177 17-06-13 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Παντως αυτο που ολοι οι απουσιολογοι, ενω ξερουν οτιδεν θα υπαρχει βαθμος μικροτερος απο 19, αντε 18, εχουν πιο πολύ αγχος απο εμας και λενε και θα πεθανω θα πεθανω, ειναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικο Click για ανάπτυξη... Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:21 Η Italian dream...: #1.178 17-06-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria.sxb nicole1982 Yolooo Fanimaid123 Scandal eukleidhs1821 Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ειμαι απουσιλογος και θα εχω βαθμους κατω απο 18 Click για ανάπτυξη... Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Deutsch... Lover: #1.179 17-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ναι? Σε ποσα μαθιηματα? Σε 2??? Μην μας δουλευετε ρε... Click για ανάπτυξη... ειμαι η απουσιολογος που ολη την χρονια δεν διαβαζα τιπτα αλλο εκτος απο μαθηματικα, γερμανικα και φυσικη ια ια ια ια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 13:51 Ο The little musician boy: #1.180 17-06-13 13:51 το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το πιο τραγικό νομίζω είναι με εμένα Εγώ κάνω παρεα με την απουσιολόγο και στο τμήμα μας δυστυχώς μόνο εμείς είμαστε αυτοί που κάνουμε μάθημα και αλλα δύο κορίτσια που είναι πως θα ξυπνήσουν Και τέλος πάντων πρώτο τρίμηνο έβγαλα 19,2 και αυτή 19,9 και δεύτερο και οι δύο 20.Και μου λέει σε μια φάση:"Ξέρεις κάτι σε ζηλεύω;" και λέω "Γιατί; :O " και μου λέει γιατί εισαι τόσο χαλαρός και τα πας τόσο καλά και θέλω να καταλήξω ότι η άλλη φίλη μου και αυτή απουσιόλος στο άλλο τμήμα ούτε που της καίγεται καρφάκι...επομένως είναι αναλόγως τον άνθρωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.