Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #741 15-05-13 17:19 καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η ~Melania~: #742 15-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μα αυτο θελω δεν ξερω για εσας αλλα εμας βαζουν πολυ π****α θεματα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο johnietraf: #743 15-05-13 18:22 ολα τα μαθηματα εχουν 4 θεματα ? εκτος αποο αρχαια εκθεση που ολοι ξερουμε πως θα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο Guest 781029: #744 15-05-13 18:22 Στις εξετάσεις πέφτει Ξενοφώντας συνήθως στα αρχαία, σε εμάς συγκεκριμένα είχε πέσει το κομμάτι που έλεγε για την πανωλεθρία των Αθηναίων στους Αιγός Ποταμούς με τον Κόνωνα που έσωσε κάτι πλοία κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:55 Ο Nikosagt έγραψε: #745 15-05-13 19:55 και εμεις ιστορια γραφουμε πρώτο μάθημα.!!! Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Εγώ λόγω proficiency δεν έχω στρωθεί ακόμα στο διάβασμα και ήλπιζα σε ένα εύκολο πρόγραμμα... Αμ δε! Τα πρώτα 4 κατά σειρά: Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία !! Click για ανάπτυξη... καλη σου επιτυχιααα!!! ποιο δίνεις.??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο Τάσος97 έγραψε: #746 15-05-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:35 Η ~Melania~: #742 15-05-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μα αυτο θελω δεν ξερω για εσας αλλα εμας βαζουν πολυ π****α θεματα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο johnietraf: #743 15-05-13 18:22 ολα τα μαθηματα εχουν 4 θεματα ? εκτος αποο αρχαια εκθεση που ολοι ξερουμε πως θα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο Guest 781029: #744 15-05-13 18:22 Στις εξετάσεις πέφτει Ξενοφώντας συνήθως στα αρχαία, σε εμάς συγκεκριμένα είχε πέσει το κομμάτι που έλεγε για την πανωλεθρία των Αθηναίων στους Αιγός Ποταμούς με τον Κόνωνα που έσωσε κάτι πλοία κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:55 Ο Nikosagt έγραψε: #745 15-05-13 19:55 και εμεις ιστορια γραφουμε πρώτο μάθημα.!!! Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Εγώ λόγω proficiency δεν έχω στρωθεί ακόμα στο διάβασμα και ήλπιζα σε ένα εύκολο πρόγραμμα... Αμ δε! Τα πρώτα 4 κατά σειρά: Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία !! Click για ανάπτυξη... καλη σου επιτυχιααα!!! ποιο δίνεις.??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο Τάσος97 έγραψε: #746 15-05-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: μα αυτο θελω δεν ξερω για εσας αλλα εμας βαζουν πολυ π****α θεματα Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο johnietraf: #743 15-05-13 18:22 ολα τα μαθηματα εχουν 4 θεματα ? εκτος αποο αρχαια εκθεση που ολοι ξερουμε πως θα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο Guest 781029: #744 15-05-13 18:22 Στις εξετάσεις πέφτει Ξενοφώντας συνήθως στα αρχαία, σε εμάς συγκεκριμένα είχε πέσει το κομμάτι που έλεγε για την πανωλεθρία των Αθηναίων στους Αιγός Ποταμούς με τον Κόνωνα που έσωσε κάτι πλοία κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:55 Ο Nikosagt έγραψε: #745 15-05-13 19:55 και εμεις ιστορια γραφουμε πρώτο μάθημα.!!! Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Εγώ λόγω proficiency δεν έχω στρωθεί ακόμα στο διάβασμα και ήλπιζα σε ένα εύκολο πρόγραμμα... Αμ δε! Τα πρώτα 4 κατά σειρά: Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία !! Click για ανάπτυξη... καλη σου επιτυχιααα!!! ποιο δίνεις.??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο Τάσος97 έγραψε: #746 15-05-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολα τα μαθηματα εχουν 4 θεματα ? εκτος αποο αρχαια εκθεση που ολοι ξερουμε πως θα ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:22 Ο Guest 781029: #744 15-05-13 18:22 Στις εξετάσεις πέφτει Ξενοφώντας συνήθως στα αρχαία, σε εμάς συγκεκριμένα είχε πέσει το κομμάτι που έλεγε για την πανωλεθρία των Αθηναίων στους Αιγός Ποταμούς με τον Κόνωνα που έσωσε κάτι πλοία κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:55 Ο Nikosagt έγραψε: #745 15-05-13 19:55 και εμεις ιστορια γραφουμε πρώτο μάθημα.!!! Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Εγώ λόγω proficiency δεν έχω στρωθεί ακόμα στο διάβασμα και ήλπιζα σε ένα εύκολο πρόγραμμα... Αμ δε! Τα πρώτα 4 κατά σειρά: Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία !! Click για ανάπτυξη... καλη σου επιτυχιααα!!! ποιο δίνεις.??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο Τάσος97 έγραψε: #746 15-05-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις εξετάσεις πέφτει Ξενοφώντας συνήθως στα αρχαία, σε εμάς συγκεκριμένα είχε πέσει το κομμάτι που έλεγε για την πανωλεθρία των Αθηναίων στους Αιγός Ποταμούς με τον Κόνωνα που έσωσε κάτι πλοία κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:55 Ο Nikosagt έγραψε: #745 15-05-13 19:55 και εμεις ιστορια γραφουμε πρώτο μάθημα.!!! Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Εγώ λόγω proficiency δεν έχω στρωθεί ακόμα στο διάβασμα και ήλπιζα σε ένα εύκολο πρόγραμμα... Αμ δε! Τα πρώτα 4 κατά σειρά: Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία !! Click για ανάπτυξη... καλη σου επιτυχιααα!!! ποιο δίνεις.??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο Τάσος97 έγραψε: #746 15-05-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εμεις ιστορια γραφουμε πρώτο μάθημα.!!! Αρχική Δημοσίευση από aek-in-2010: Εγώ λόγω proficiency δεν έχω στρωθεί ακόμα στο διάβασμα και ήλπιζα σε ένα εύκολο πρόγραμμα... Αμ δε! Τα πρώτα 4 κατά σειρά: Άλγεβρα, Φυσική, Αρχαία, Ιστορία !! Click για ανάπτυξη... καλη σου επιτυχιααα!!! ποιο δίνεις.??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο Τάσος97 έγραψε: #746 15-05-13 21:36 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. Αλλά τώρα μιλάς για τις περσινές εξετάσεις ή για τα φετινά διαγωνίσματα; Γιατί όπως και να έχει θα είναι αλλιώς διαμορφωμένα σε σχέση με το Γυμνάσιο. Click για ανάπτυξη... απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:40 Η ~Melania~: #747 15-05-13 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: απο τα διαγωνισματα το ειδα, αλλα ρωτησα κιολας τι θεματα βαζουν στα Αρχαια στο σχολειο μας Click για ανάπτυξη... Ε αλλάζουν οι καθηγητές και τα ''συστήματα'', μην απελπίζεσαι. Άμα γράψεις πάνω από δέκα θα με θυμηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Η Εχέμυθη έγραψε: #748 15-05-13 21:49 Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 12:50 Ο Τάσος97 έγραψε: #749 16-05-13 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Δεν ειμαι η μονη ρε παιδια που σκυλοβαριεται να διαβασει Αρχαια ετσι....δε τα αντεχω!Ειδικα αυτη η συντακτικη αναλυση σημερα στο λαιμο μου εκατσε... Click για ανάπτυξη... ααα εγω ευτυχως μεταφραση και συνταξη δεν εχω θεμα Μονο γραμματικη θα διαβασω 2-3 αρχικους χρονους. Ουσιαστικα και επιθετα ειμαι οκ. Αυτα τα ρηματα μια ζωη -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 13:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #750 16-05-13 13:31 Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθες βαριόμουνα και εγώ πάαααααρα πολύ και τα άφησα στη μέση. Σήμερα όμως στρώθηκα, παρόλο που βαριέμαι, και έβγαλα θουκυδίδη, ξενοφώντα, συντακτικό, γραμματική,εισαγωγικές είχα κάνει το πάσχα. Μόνο λεξιλογικά μου έμειναν. Κατά τα άλλη μια επανάληψη και τέλειωσα. ουφφφφφφφφφφφφ Τουλάχιστον σήμερα θα δω eurovision semi final τρώγοντας γύρο και θα αποζημιωθώ για την κούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 17:44 Ο Guest 019112: #751 16-05-13 17:44 Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επιτυχία και καλό κουράγιο παιδιά! Και εμείς με αρχαία ξεκινάμε την Τρίτη! Ευτυχώς τα κείμενα που μας έχουν βάλει είναι σχετικά εύκολα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:51 Η Vivian. έγραψε: #752 16-05-13 20:51 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ποιος αλλος γραφει ιστορια πρωτο μαθημα? ειμαι στην πολη κρατος και μεχρι τωρα εχω σερι χωρις να εχει αφεραισει υλη Click για ανάπτυξη... εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 20:53 Η ~Melania~: #753 16-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: εγωωω!!έχω τελειώσει την Αίγυπτο και την αρχή του μυκηναϊκού πολιτισμού... Πέμπτη γράφουμε..θα προλάβω άραγε;; Click για ανάπτυξη... Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:01 Η Vivian. έγραψε: #754 16-05-13 21:01 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Γράφετε πρώτο μάθημα την Πέμπτη; Click για ανάπτυξη... ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:03 Η ~Melania~: #755 16-05-13 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ωωω ναι...εσεις ποτε αρχιζετε; Click για ανάπτυξη... Την Τρίτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:07 Η Vivian. έγραψε: #756 16-05-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Την Τρίτη. Click για ανάπτυξη... ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η ~Melania~: #757 16-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: ενταααξει καλε..για δυο μερουλες διαφορα;;γραφουμε ομως για δυο σχεδον εβδομαδες καθε μερα και τελειωνουμε 13/6 Click για ανάπτυξη... Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:19 Η Vivian. έγραψε: #758 16-05-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Και πιο αργά αρχίζετε και πιο νωρίς τελειώνετε . Εμείς τελειώνουμε στις 14, αλλά έχουμε αρκετά κενά, δεν έχω παράπονο. Μια μέρα θα γράψουμε και τις 2 βάρδιες, Αγγλικά την 1η και Αρχές Οικονομίας την 2η. Click για ανάπτυξη... (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:21 Η ~Melania~: #759 16-05-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: (Σημείωση: Αρχίζουμε Πέμπτη γιατί Τρίτη είναι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην περιοχή μου είναι αργία ) Και εμείς γράφουμε 2 βάρδιες...Αρχαία και Αγγλικά στις 28/5...Αν και κάποιοι δεν ήθελαν γιατί έλεγαν οτι δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν και τα δύο μαζί... Click για ανάπτυξη... Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 21:27 Η Vivian. έγραψε: #760 16-05-13 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αααα μια χαρά σας έκατσε. Εεε, εντάξει, Αγγλικά δεν είναι τίποτα. Αλλά για αυτή την εξέταση έχουμε μια μέρα μόνο. Και Αρχές Οικονομίας σε μία μέρα δεν βγαίνει, άρα θα διαβάσω από πιο πριν. Click για ανάπτυξη... Όντως Αρχές η ύλη δεν βγαίνει σε μια μέρα...και είναι και πολλά... Αναγκαστικά κάποια κεφάλαια πρέπει να βγουν πιο πριν...αλλιώωωως.....Κλάφ'τα Χαράλμπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.