Εξήγηση πτώσης βάσης Ιατρικού ΣΣΑΣ κατά 3537 μόρια

christina141

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.
εεεε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχμ Δεν το δήλωσαν όσοι είχαν υψηλούς βαθμούς ίσως; :what:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η ΣΜΥ που έπεσε κοντά 5000:P

μια ειδικη κατηγορια επεσε, που αφορα παιδια που εχασαν τους γονεις τους σε πολεμο ή κατι τετοιο
προφανως δεν υπηρχαν υποψηφιοι σ αυτη την κατηγορια

η σμυ ήταν μεγάλη εκπληξη που έπεσε τόσο, για να πάει 9000 πάει να πεί οτι μείνανε και κενές θέσεις.

η σσασ που έπεσε τόσο δέν μου κάνει εντύπωση, γιατί αυτή που έπεσε ήταν η ειδηκή κατηγορία οπου οι υποψήφιοι ειναι λίγοι και είναι συνηθησμένες τέτοιες μεταβολές στην βάση.

η κατηγορια αυτη νομιζω οτι αναφερεται σε μαθητες που εχουν χασει τους γονεις τους στον πολεμο
και αλλα συναφη.

το ιδιο με την αλεκα ειπα αλλα τωρα το ειδα

μια ειδικη κατηγορια επεσε, που αφορα παιδια που εχασαν τους γονεις τους σε πολεμο ή κατι τετοιο

Αυτο ακριβως:)

Νομίζω ότι η πτώση στη σμυ οφείλεται στο ότι φέτος για πρώτη φορά εφαρμόσθηκε το μέτρο του δείκτη μάζας σώματος άρα πολλοί έμειναν έξω λόγω βάρους.

+1:no1::no1:

Παιδια εγω εδινα στη σμυ τα αθληματα φετος(δεν περασα εκει:))και υπηρχε παρα πολυ μεγαλη αποχη...Μιλαμε γυρω στο 30-40% εμφανιστηκε....Επισης σχεδον ολα τα παιδια εκει ηθελαν μονο τη βεβαιωση για Αστυνομια.Ομως η Αστυνομια αυξησε ΠΟΛΛΕΣ θεσεις(επεσε και 1000 μορια)ετσι πηγαν ολοι αυτοι εκει...Επισης αυτοι που ηταν να γραψουν 12 και 13 χιλιαρικα γραψαν παραπανω(λογω θεματων)οποτε διαλεξαν καποια αλλη σχολη...Εγινε το μπαχαλο(εδωσε και η σμυ θεσεις φετος) οποτε kapoof....-5080 μορια
Toυλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back