Applepie Νεοφερμένο μέλος Η Applepie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Applepie έγραψε: #1 10-09-22 13:32 Γειά σε όλους, Είμαι μαθήτρια της Β' Λυκείου και σκέφτομαι να πάω σε ένα φροντιστήριο στα Εξάρχεια, αλλά έχω ακούσει ότι η περιοχή δεν είναι αρκετά ασφαλής. Γνωρίζετε εάν ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ! hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:39 Ο hl_amhxanos: #2 10-09-22 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Applepie: Γειά σε όλους, Είμαι μαθήτρια της Β' Λυκείου και σκέφτομαι να πάω σε ένα φροντιστήριο στα Εξάρχεια, αλλά έχω ακούσει ότι η περιοχή δεν είναι αρκετά ασφαλής. Γνωρίζετε εάν ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Στον Ηράκλειτο μάλλον εννοείς, μια χαρά είναι και εξαιρετικό φροντιστήριο, ένα σωρρό μαθητές βλέπω εκεί έξω, δεν πάθανε ποτέ τίποτα estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:28 Η estrela έγραψε: #3 10-09-22 21:28 κι εγω ηρακλειτο ημουν, μην ανησυχεις, μια χαρα ειναι. εξαλλου τα μαθηματα τελειωναν β λυκ το αργοτερο 8, οποτε δεν ηταν παρα πολυ αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kriskriss globglogabgalab Georgiaaa_ evge2345 Angelikaaa Aggel0sss Applepie ismember Helen06 spring day Sabrinaaa desp1naa angies sophiaa Philologist margik BillyTheKid Meow barkos Sherlockina Maynard ggl Scandal korlef estrela vasilis123321 SlimShady Miranda32 bruh_234 Apocalypse augustine Chemwizard Kitana Αναστασία197 χημεια4λαιφ User2350 kiyoshi tsiobieman oups Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σε όλους, Είμαι μαθήτρια της Β' Λυκείου και σκέφτομαι να πάω σε ένα φροντιστήριο στα Εξάρχεια, αλλά έχω ακούσει ότι η περιοχή δεν είναι αρκετά ασφαλής. Γνωρίζετε εάν ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ!
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:39 Ο hl_amhxanos: #2 10-09-22 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Applepie: Γειά σε όλους, Είμαι μαθήτρια της Β' Λυκείου και σκέφτομαι να πάω σε ένα φροντιστήριο στα Εξάρχεια, αλλά έχω ακούσει ότι η περιοχή δεν είναι αρκετά ασφαλής. Γνωρίζετε εάν ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Στον Ηράκλειτο μάλλον εννοείς, μια χαρά είναι και εξαιρετικό φροντιστήριο, ένα σωρρό μαθητές βλέπω εκεί έξω, δεν πάθανε ποτέ τίποτα estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:28 Η estrela έγραψε: #3 10-09-22 21:28 κι εγω ηρακλειτο ημουν, μην ανησυχεις, μια χαρα ειναι. εξαλλου τα μαθηματα τελειωναν β λυκ το αργοτερο 8, οποτε δεν ηταν παρα πολυ αργα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Applepie: Γειά σε όλους, Είμαι μαθήτρια της Β' Λυκείου και σκέφτομαι να πάω σε ένα φροντιστήριο στα Εξάρχεια, αλλά έχω ακούσει ότι η περιοχή δεν είναι αρκετά ασφαλής. Γνωρίζετε εάν ισχύει αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Στον Ηράκλειτο μάλλον εννοείς, μια χαρά είναι και εξαιρετικό φροντιστήριο, ένα σωρρό μαθητές βλέπω εκεί έξω, δεν πάθανε ποτέ τίποτα
estrela Νεοφερμένο μέλος Η estrela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:28 Η estrela έγραψε: #3 10-09-22 21:28 κι εγω ηρακλειτο ημουν, μην ανησυχεις, μια χαρα ειναι. εξαλλου τα μαθηματα τελειωναν β λυκ το αργοτερο 8, οποτε δεν ηταν παρα πολυ αργα.
κι εγω ηρακλειτο ημουν, μην ανησυχεις, μια χαρα ειναι. εξαλλου τα μαθηματα τελειωναν β λυκ το αργοτερο 8, οποτε δεν ηταν παρα πολυ αργα.