KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 20:47 Ο KostasTheGreek: #21 10-01-11 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Ναι,μονο στις στασεις των λεωφορειων Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι! Οσα Α και να βαλουνε μπροστα ανωτατοι δεν γινομαστε..Γινομαστε δηλαδη αλλα στα λογια και οχι στην πραξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #22 10-01-11 23:20 Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:35 Η pop corn έγραψε: #23 10-01-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Click για ανάπτυξη... Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Boom έγραψε: #24 10-01-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #25 10-01-11 23:41 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το Α στην αρχη του ΤΕΙ μας μάρανε... Βαλανε ένα Α και οκ γιναμε ανωτατοι... Το οτι μεσα στα ΤΕΙ επικρατει χαλι μαυρο απο ολες τις αποψεις δεν το βλεπουν..(και στα ΑΕΙ το ιδιο συμβαινει στα περισσοτερο τουλαχιστον απλως αναφερομαι στα ΤΕΙ μιας και αυτα ειναι στην συζητηση) Click για ανάπτυξη... Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:44 Η pop corn έγραψε: #26 10-01-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Ναι,μονο στις στασεις των λεωφορειων Click για ανάπτυξη... Οπως τα λες ειναι! Οσα Α και να βαλουνε μπροστα ανωτατοι δεν γινομαστε..Γινομαστε δηλαδη αλλα στα λογια και οχι στην πραξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:20 Ο Boom έγραψε: #22 10-01-11 23:20 Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:35 Η pop corn έγραψε: #23 10-01-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Click για ανάπτυξη... Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Boom έγραψε: #24 10-01-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #25 10-01-11 23:41 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το Α στην αρχη του ΤΕΙ μας μάρανε... Βαλανε ένα Α και οκ γιναμε ανωτατοι... Το οτι μεσα στα ΤΕΙ επικρατει χαλι μαυρο απο ολες τις αποψεις δεν το βλεπουν..(και στα ΑΕΙ το ιδιο συμβαινει στα περισσοτερο τουλαχιστον απλως αναφερομαι στα ΤΕΙ μιας και αυτα ειναι στην συζητηση) Click για ανάπτυξη... Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:44 Η pop corn έγραψε: #26 10-01-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:35 Η pop corn έγραψε: #23 10-01-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Click για ανάπτυξη... Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Boom έγραψε: #24 10-01-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #25 10-01-11 23:41 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το Α στην αρχη του ΤΕΙ μας μάρανε... Βαλανε ένα Α και οκ γιναμε ανωτατοι... Το οτι μεσα στα ΤΕΙ επικρατει χαλι μαυρο απο ολες τις αποψεις δεν το βλεπουν..(και στα ΑΕΙ το ιδιο συμβαινει στα περισσοτερο τουλαχιστον απλως αναφερομαι στα ΤΕΙ μιας και αυτα ειναι στην συζητηση) Click για ανάπτυξη... Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:44 Η pop corn έγραψε: #26 10-01-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Το ''Α'' που έβαλαν δεν είναι για την ισοτιμία στα πτυχία ΑΕΙ-ΑΤΕΙ; Κάτι τέτοιο είδα σε ένα θέμα. Click για ανάπτυξη... Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:39 Ο Boom έγραψε: #24 10-01-11 23:39 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #25 10-01-11 23:41 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το Α στην αρχη του ΤΕΙ μας μάρανε... Βαλανε ένα Α και οκ γιναμε ανωτατοι... Το οτι μεσα στα ΤΕΙ επικρατει χαλι μαυρο απο ολες τις αποψεις δεν το βλεπουν..(και στα ΑΕΙ το ιδιο συμβαινει στα περισσοτερο τουλαχιστον απλως αναφερομαι στα ΤΕΙ μιας και αυτα ειναι στην συζητηση) Click για ανάπτυξη... Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:44 Η pop corn έγραψε: #26 10-01-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Τα ίδια πράγματα διδάσκονται σε ΑΕΙ και (Α)ΤΕΙ για να υπάρχει ισοτιμία;; Υ.Γ Δεν το λέω για να υποτιμήσω τα ΤΕΙ...Είναι διαφορετικοί οι στόχοι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #25 10-01-11 23:41 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το Α στην αρχη του ΤΕΙ μας μάρανε... Βαλανε ένα Α και οκ γιναμε ανωτατοι... Το οτι μεσα στα ΤΕΙ επικρατει χαλι μαυρο απο ολες τις αποψεις δεν το βλεπουν..(και στα ΑΕΙ το ιδιο συμβαινει στα περισσοτερο τουλαχιστον απλως αναφερομαι στα ΤΕΙ μιας και αυτα ειναι στην συζητηση) Click για ανάπτυξη... Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:44 Η pop corn έγραψε: #26 10-01-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Το Α στην αρχη του ΤΕΙ μας μάρανε... Βαλανε ένα Α και οκ γιναμε ανωτατοι... Το οτι μεσα στα ΤΕΙ επικρατει χαλι μαυρο απο ολες τις αποψεις δεν το βλεπουν..(και στα ΑΕΙ το ιδιο συμβαινει στα περισσοτερο τουλαχιστον απλως αναφερομαι στα ΤΕΙ μιας και αυτα ειναι στην συζητηση) Click για ανάπτυξη... Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:44 Η pop corn έγραψε: #26 10-01-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Δεν ξέρω, ωστόσο ακόμα και διαφορετικά να διδάσκονται, παίρνοντας το πτυχίο μπορείς να ασκήσες το ίδιο επάγγελμα. Και στα ΑΕΙ δε διδάσκονται τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Μμμ...Δε νομίζω... Δεν υπαρχουν ίδια τμήματα σε ΑΕΙ με ΤΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #27 10-01-11 23:45 Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2011 στις 23:55 Ο KostasTheGreek: #28 10-01-11 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Να σου πω κατι....καλυτερα που δεν μας κανουν ανωτατους,ειμαι στο 4ο ετος,στη σχολη της πρωτη μου επιλογης και τοσα χρονια εκει μεσα,βλεπω να παμε απο το κακο στο χειροτερο καθε χρονο, απο ολες τις αποψεις.Με τι προσοντα να μας κανουν ανωτατους? Υπαρχουν και καλα τμηματα ΤΕΙ,αλλα τα καλα ειναι συνηθως στην επαρχια που ειναι πιο μαζεμενα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Η pop corn έγραψε: #29 11-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Γιατί βρε παιδιά, από τα ΑΕΙ βγαίνουν οι πανέξυπνοι, έτοιμοι να ασκήσουν επάγγελμα; Δε νομίζω. Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:07 Η bettina έγραψε: #30 11-01-11 01:07 Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:12 Η pop corn έγραψε: #31 11-01-11 01:12 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Αξίζουν απ' όσο ξέρω. Το "καλά" ΤΕΙ είναι υποκειμενικό. Ανάλογα τι σου αρέσει...πχ αν σου αρέσει το Λογοθεραπείας τότε είναι καλό, αν όχι τότε δεν είναι "καλό" για σένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:16 Η bettina έγραψε: #32 11-01-11 01:16 Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:27 Η pop corn έγραψε: #33 11-01-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σωστή η απάντηση σου !! Αν σου αρέσει κάτι τότε αξίζει..Αλλά σκέψου ένας άνθρωπος να πασχίζει να κάνει αυτό που θέλει και του αρέσει και να έρχεται κάποιος και να τα απαξιώνει όλα.. Click για ανάπτυξη... Απαξιώνει κανείς το όνειρό σου;; Να του τα "κόψεις" αυτά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπεις στον άλλο να σε επηρεάζει αρνητικά πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η σχολή που αγαπάς. Και δεν κατάλαβα, "κακό" επειδή είναι σε ΤΕΙ; Δεν νομίζω όμως ότι σαν επάγγελμα το βρίσκει κανείς απαξιωτικό...Αντίθετα, προσφέρει πολλά και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα...Πολλοί γονείς σήμερα απευθύνονται σε τέτοιους ειδικούς (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας...κλπ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:34 Η bettina έγραψε: #34 11-01-11 01:34 Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:40 Η pop corn έγραψε: #35 11-01-11 01:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bettina: Σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι..Απλώς θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι πολλοί απαξιώνουν έναν επαγγελματία από μια ταμπέλα (Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ) και δεν βλέπουν την ουσία του πράγματος..Μ αυτή τη νοοτροπία πολλά παιδιά εγκλωβίζονται στις ίδιες επιλογές... Click για ανάπτυξη... Βλακεία και πάλι βλακεία!! Αυτό είναι βέβαια ένα πολύ μεγάλο θέμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις, ώρα που είναι. Επειδή έχω σχολή αύριο και πρέπει να πάω για ύπνο, αρκούμαι προς το παρόν να σου πω έσυ να κάνεις αυτό που ΘΕΛΕΙΣ!!! Και μην τους ακούς! Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 01:42 Η bettina έγραψε: #36 11-01-11 01:42 Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και πάλι σωστή !!Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 07:23 Ο Pure_Seduction: #37 11-01-11 07:23 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Συμφωνω απολυτα φιλε μου. Χιλια χρονια να μην μας κανουν ανωτατους γιατι πολυ δεν αξιζει το ΤΕΙ να γινει ΑΤΕΙ.Μεσα στα ιδρυματα επικρατει Ο χαμος.Υπαρχουν τοσα πολλα θεματα τα οποια απασχολουν φοιτητες και καθηγητες και εκει οι υπευθυνοι του εκπαιδευτικου συστηματος δεν κοιτανε να τα επιλυσουνε αλλα εστιαζουν σε ανουσια θεματα,ενα απο αυτα ειναι το να προστεθει το Α μπροστα απο το ΤΕΙ. Ειμαι 2ο ετης και εχω αηδιασει πραγματικα με την κατασταση των πραγματων.Φανταζομαι εσυ σαν 4ο ετης τι θα εχεις τραβηξει και τι θα εχεις δει... Click για ανάπτυξη... φιλη* Ναι , η αληθεια ειναι οτι μπηκα στη σχολη γεματη χαρα και ενθουσιασμο να σπουδασω αυτο που με τοσο κοπο και αλλες τοσες θυσιες ονειρεομουν.Και βγαινω με μια μεγαααααααλη λυπη.Λυπη,οχι απο αποψη σπουδων,αν με ρωτας εξακολουθω να εχω τον ιδιο ενθουσιασμο που ειχα και οταν πρωτομπηκα για το αντικειμενο( ειμαι στο τμημα marketing στο ΤΕΙ Αθηνας),αλλα λυπη για αλλα θεματα,απο την αποψη οτι τιποτα δεν ειναι οργανωμενο,οτι ετρεξα ακομα και για δεδομενα πραγματα που δεν ηταν δικη μου δουλεια αλλα της γραμματειας,των καθηγητων ή του γραφειου διασυνδεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 08:40 Ο fockos έγραψε: #38 11-01-11 08:40 Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arvacon nikos nikolaou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bettina: Και ποια είναι τα καλά ΤΕΙ βρε παιδιά..Δηλαδή τμήματα σαν το Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας δεν αξίζουν?? Ερώτηση είναι γιατί την ψάχνω τη δουλεία.... Click για ανάπτυξη... Όταν οι επιστήμονες ψάχνουν για δουλειά και βρίσκουν δουλειά ως καθηγητές στην δευτεροβάθμια ή σε φροντιστήρια. οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 11:10 Ο Rempeskes: #39 11-01-11 11:10 οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οι εργοθεραπευτές και οι λογοθεραπευτές θα δουλεύουν άμεσα πάνω σε αυτό που σπουδάσανε βγάζοντας έναν πολύ καλό μισθό. Click για ανάπτυξη... Και ο Άγιος Βασίλης θα μας φέρει τα δώρα πέφτοντας από την καμινάδα. get real Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettina Εκκολαπτόμενο μέλος Η bettina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2011 στις 14:58 Η bettina έγραψε: #40 11-01-11 14:58 Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό ακριβώς get real ... Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορείς να επιλέξεις και να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.