mirk
Νεοφερμένο μέλος
Η mirk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 95 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

17-11-08

12:27
Κάνει κανείς ενισχυτική στο σχολείο; Η ερωτηση δεν ειναι μονο για οσους πάνε Γ τάξη αλλα και Α και Β. Αν ναι κάνετε και φροντιστήρια ή μόνο ενισχυτική;Πως σας φαινεται?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marizza92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα.

17-11-08

14:53
Εγώ κάνω μόνο ενισχυτική Αλγευρα- Γεωμετρία και είναι πολύ καλά είμαστε 3 πα;ιδία στο ένα τμήμα και 4 στο άλο και είναι λες και κάνουμε φροντιστήριο. Ο ένας(άλγεβρα) φέρνει και δικές του ασκήσεις και η άλλη (γεωμ) αν το επιτρέπουν οι συνθηκες μας προχοράει παρακάτω.Αν θες δοκίμασέ το δεν έχεις να χάσεις τπτ. αρκεί να έχεις καλό καθηγητη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chara7909
Νεοφερμένο μέλος
Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

18-11-08

16:01
εγω πηγαινα στην πρωτη λυκειου κ ηταν πολυ καλα!!
ειδικά ο χημικος που ειχα ηταν θεος...
αλλα το προβλημα ειναι οτι τα φορντιστηρια ξεκινανε πιο πριν απο τα σχολεια κ γι'αυτο βρισκονται πιο μπροστα ενω η ενισχυτική αργοτερα κ υπαρχει μια διαφορα με το σχολειο...
αλλα γενικα 8εωρω οτι αυτο δεν ειναι σημαντικό πρόβλημα..το προβλημα είναι οτι οι μαθητές, οι καθηγητές, η οικογένεια κ γενικά ο σύστημα απαξιώνει σε ενα μεγάλο βαθμο αυτό το προγραμμα, το οποίο σε αλλη χωρα θα λειτουργούσε πολύ καλά ..άψογα!!!
ειδικά ο χημικος που ειχα ηταν θεος...
αλλα το προβλημα ειναι οτι τα φορντιστηρια ξεκινανε πιο πριν απο τα σχολεια κ γι'αυτο βρισκονται πιο μπροστα ενω η ενισχυτική αργοτερα κ υπαρχει μια διαφορα με το σχολειο...
αλλα γενικα 8εωρω οτι αυτο δεν ειναι σημαντικό πρόβλημα..το προβλημα είναι οτι οι μαθητές, οι καθηγητές, η οικογένεια κ γενικά ο σύστημα απαξιώνει σε ενα μεγάλο βαθμο αυτό το προγραμμα, το οποίο σε αλλη χωρα θα λειτουργούσε πολύ καλά ..άψογα!!!
alex92
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 60 μηνύματα.

18-11-08

16:26
Εγώ πηγαίνω και φέτος μόνο Ενισχυτική. Έχω πάρει όλα τα βασικά μαθήματα (Κατεύθυνσης, τα αντίστοιχα Γενικής Παιδείας και Έκθεση) και προχωράμε πολύ καλά. Πιστεύω πως αν ο μαθητής είναι σωστός στις υποχρεώσεις του μπορεί να ανταπεξέλθει κάλλιστα χωρίς τη βοήθεια του φροντιστηρίου.
mirk
Νεοφερμένο μέλος
Η mirk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 95 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

18-11-08

21:45
κι εγω σκεφτομαι του χρονου να μην παω φροντιστηριο αλλα για γ λυκειου δεν ξερω αν θα ειναι αρκετο. καλο ειναι το επιπεδο δηλαδη;οι καθηγητες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...