prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

το δικό μου πρόβλημα ήταν τα μπουζούκια. και αυτό γιατί όλη η τάξη ήθελε να πάει μπουζούκια-σκυλάδικα το βράδυ, ενώ εγώ τα σιχαίνομαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

βιοεπιστήμονα, η ορθογραφία σου τα σπάει!![]()
παρατηρείται γενικώς μια τάση τα 15-17χρονα κοριτσάκια να θέλουν να είναι σαν 25χρονες...και οι 25χρονες να μοιάζουν σαν 15-17χρονα κοριτσάκια...
όχι τίποτε άλλο, αλλά θα την πέσουμε σε καμία 25χρονη που τελικά θα είναι 15-χρονο και θα μας πάνε μέσα για αποπλάνηση ανήλικης,..και όλα τα συναφή![]()
ζήτα ταυτότητα πρώτα

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και χαιρομαι πολυ που ενας ανθρωπος με συγχαιρει για τη μουσικη που ακουω και δεν την αποκαλει "ηλιθια"
SICX
Διάσημο μέλος

Καλησπερα...
Εχω ενα θεματακι με το τι θα συναντησω στις εξωδους της 3ημερης...το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι πολυ του εξω και φυσικα του αναλογου ντισιματος...ολα τα κοριτσια παντα πριν τις 3ημερες τρεχουν και δεν φτανουν για να βρουν τα μινι φορεματα και τα αναλογα 12ποντα που θα βαλουν κατι που εγω δεν κανω ουτε τρελενομαι στην ιδεα γιατι δεν εχω βαλει ποτε τιποτα απο τα δυο και ουτε θελω
αφου δεν με αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Οταν λοιπον θα βγουμε ειμαι σιγουρη οτι θα νιωσω εξω απο τα νερα μου γιατι ουτε υπαρχει περιπτωση να χορεψω εκει(ετσι και αλλιως χορευω αθλια και με το χορο δεν τα παω τοσο καλα..)δεν ξερω τι θα κανω με ολα αυτα σκευτικα καποια στιγμη να μην παω αλλα δεν μπορεσα γιατι αυτα δεν χανονται...ετσι αποφασισα μαλον να παω και να βαλω τζιν και ετσι και θα δω πως θα περα...
Εσεις τι λετε??????????
ε αμα σας πανε στον πανταζη στα μπουζουκια

χαχαχα ελα μωρε μη σκας, το ντυσιμο ειναι το τελευταιο που μετραει αληθινα, και κυριως δν ειναι αυτο με το οποιο μετραμε μια γυναικα αν θελεις

Dias
Επιφανές μέλος

και να βγαίνει και εύκολα?φορεμα ναι(κοντο κοντο) αλλα οχι μαυρο. ενα κοκκινο ή ασπρο ειναι τα καλυτερα κατα προτιμηση στραπλεσσ!!!!!!!

SICX
Διάσημο μέλος

μαυρο και εισαι μια χαρα....σε αδυνατιζει κιολα..
(θεε μου τι συζηταμε!

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

αι ρε

Gaspar
Περιβόητο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Εκεί όμως, να έχει το αγόρι άγχος τι θα φορέσει, γιατί αλλιώς........απο το γλέντι με τα τσιγάρα, τα ιπτάμενα λουλούδια, τα κλαρίνα,και τις χοντρές να χορευουν στα τραπέζια,καλύτερα το 2ο γλέντι στο ξενοδοχέιο. τουλάχιστον εκεί δέν θα έχει άγχος και τι να φορέσει
![]()

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

γιατί αλλιώς καλά γεννητούρια![]()
Υπάρχουν και χειρότερα...και καλα στεφανα![]()
SICX
Διάσημο μέλος

μη το λες γινονται και τερατογεννησεις

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπερα...
Εχω ενα θεματακι με το τι θα συναντησω στις εξωδους της 3ημερης...το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι πολυ του εξω και φυσικα του αναλογου ντισιματος...ολα τα κοριτσια παντα πριν τις 3ημερες τρεχουν και δεν φτανουν για να βρουν τα μινι φορεματα και τα αναλογα 12ποντα που θα βαλουν κατι που εγω δεν κανω ουτε τρελενομαι στην ιδεα γιατι δεν εχω βαλει ποτε τιποτα απο τα δυο και ουτε θελω
αφου δεν με αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!Οταν λοιπον θα βγουμε ειμαι σιγουρη οτι θα νιωσω εξω απο τα νερα μου γιατι ουτε υπαρχει περιπτωση να χορεψω εκει(ετσι και αλλιως χορευω αθλια και με το χορο δεν τα παω τοσο καλα..)δεν ξερω τι θα κανω με ολα αυτα σκευτικα καποια στιγμη να μην παω αλλα δεν μπορεσα γιατι αυτα δεν χανονται...ετσι αποφασισα μαλον να παω και να βαλω τζιν και ετσι και θα δω πως θα περα...
Εσεις τι λετε??????????
σε οσα club και μπουζουκια πηγα, ποτε μα ποτε δεν φορεσα φουστες,γοβες κτλ
παντα τζιν,σταρακι και t-shirt αν δεν γουσταρεις απλα μην ντυνεσαι ετσι,κανενας δεν σε υποχρεωνει!

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά τη θεωρώ γελοία αυτή την αναστάτωση του στυλ "τι φορεμα θα βάλω,τι γόβα,πώς θα βαφτω και μπλα μπλα μπλα........"

Άσε που κατά τη γνώμη μου είναι τρομερά αντιαισθητικό να βλέπω 16χρονα και 17χρονα κοριτσάκια με γόβες στις οποίες κάνουν πραγματικά υπερπροσπάθιες να περπατήσουν και με ρούχα πουδεν τα φοράνε αλλά αυτά τις φοράνε.Είναι σα μικρομέγαλα.
Μη γίνεις κάποια άλλη.Έχεις το δικό σου στυλ και με αυτό θα πας στο club.

Δε θα καταλήξει το θέμα στο σεξ;

Βάλε κάτι να νιώθεις άνετα. Να το φοράς και να μη σε φοράει.
Μια παρατήρηση. Με χάλασε που είπατε ξέκωλο κτλ, λογικό δεν είναι να χλευάζουν και οι κοπελιές το πιο casual;
Δηλαδή εμείς να τις σχολιάζουμε αλλά αυτές όχι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.