αυτό που έπαθα σήμερα δεν υπήρχε...πραγματικά,είναι φριχτό να το ζεις...εντάξει,θα ακουστώ υπερβολική,αλλά εγώ μια χρονιά ιδιαίτερα έκανα και στενοχωρέθηκα για τα μαθήματα και τα λεφτά που πήγανε χαμένα,ενώ αν τα έκανα αυτά επαναληψη όπως προεβλεπα σημερα,θα εγραφα ενα 17...πάω το πρωί στο σχολείο,να'χω μάθει όλο το δίκαιο και τελευταία στιγμή μετα την προσευχη μαθαίνω ότι γράφουμε γεωμετρία..εν τω μεταξύ άλλα πόσα άτομα σαν κι εμένα ιδέα δεν είχαν..όσοι το ήξεραν,το ήξεραν,ο καθένας τα δικά του έλεγε..οι μισοί διαβασαν δίκαιο κι οι άλλοι μισοί γεωμετρία...ναι,δε μετράει το μάθημα αυτό,αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι το δούλευα μια χρονιά με την καθηγήτριά μου κι έδινα λεφτά στα ιδιαίτερα (είναι και δύσκολοι οι καιροί,ακόμα περισσότερο με στενοχωρεί επομένως που δεν πιάσαν τόπο),ε τότε καταντάει τραγικό..αν την αντιμετώπιζα σαν τη φυσική γενικής που δεκάρα δεν έδωσα (θεωρητική ειμαι αλλωστε) και δεν ασχοληθηκα,τωρα απλα θα γελουσα..θα ελεγα καλυτερα,με ξεκουρασαν κιολας..αλλα απο τη στιγμη που το παρακολουθουσα το μαθημα,τα πραγματα παιρνουν αλλη τροπη...αισχος απλα,αντι να μας μαζεψουν να μας ενημερωσουν ολους μαζι να μας πουν αλλαγες στο προγραμμα,εκατσαν και μας αφησαν σε αναμμενα καρβουνα..παααλι καλα δηλαδη που μου ειπαν απο την ταξη μου οτι αυριο γραφουμε αντιγονη κι οχι δικαιο..δεν ειναι να το ψαχνει κανεις,μετα απο αυτο ειδικα ειμαι σε υπερενταση τερμα!