Είμαι δυσαρεστημένος από τα γραπτά μου μέχρι τώρα. Δεν ξεκίνησα καλά την χρονιά. Τα λάθη μου τα κατάλαβα την μέση της χρονιάς, στις διακοπές. Ξεκίνησα μετά τα Χριστούγεννα την πραγματική προσπάθεια όμως τα κενά ήταν μεγάλα. Έτσι επικεντρώθηκα μόνο στα μαθηματικά. Αποτέλεσμα? Έγραψα 18 μαθ. κατευθ (όχι και πολύ καλά, τα κενά που λέγαμε), 19,6 μαθ. γενικής (εδώ τα κάλυψα τα κενα) φυσική κατ γύρω στο 15-16 (γιατί είχα τεράστια κενά) χημεία γενικής 11 (πέρυσι είχα 20 στις εξετάσεις, απλά είπα να συγκεντρωθώ σε άλλα μαθήματα, κάτι το οποίο ήταν λάθος). Εντάξει στην χημεία το 80% των μαθητών έδωσαν λευκή κόλλα και το δικό μου 11 παίζει να είναι ο καλύτερος βαθμός εκτός απο τα 4 παιδιά της θετικής που γράψανε πολύ καλά...
Σήμερα κείμενα έγραψα αρκετά καλά, αλλά όχι άριστα. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήρα. Τεχν. επικοιν. πήρα 19+ σίγουρα.
Τώρα τρέχω να προλάβω τα άλλα μαθήματα, τα περισσότερα είναι θεωρητικά. Ελπίζω να τα πάω καλύτερα εκεί...
Δευτέρα Φυσική γενικής, Τρίτη δίκαιο, Τετάρτη ιστορία και μετά δεν θυμάμαι.
Καλή συνέχεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.