Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:31 Ο Jason Del Piero: #1.041 12-05-12 16:31 Ισως το φετινό να είναι μια καλή εξάσκηση για του χρόνου.....Ποιος ξέρει τι μας περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:48 Η *Maria (^_^)*: #1.042 12-05-12 16:48 Σφύξιμο... Γι'αυτό χρειαζόμαστε οργανωμένο διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο Jason Del Piero: #1.043 12-05-12 17:05 Διέκρινα πάντως ένα ποσοστό ψυχολογικής πίεσης φέτος από καθηγητές και γονείς...(δεν ξέρω αν συμβαίνει και στους υπόλοιπος)οι οποίοι προσπαθούν να σε βάλουν στο κλίμα των πανελλαδικών από φέτος κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Η *Maria (^_^)*: #1.044 12-05-12 17:08 Οι καθηγητές,ναι..μπορώ να πω ότι το έχουν αυτό...αλλά οι γονείς μου,προσωπικά,όχι (ακόμη)...μόνη μου μπαίνω στο κλίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο Go_for_it!: #1.045 12-05-12 17:22 Maria serres, πρώτον, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση Δεύτερον, επιμένω τόσο πολύ σε μαθήματα, όπως τα αρχαία, γιατί από εκεί περιμένω να μαζέψω τις όποιες μονάδες. Εξάλλου, υπάρχουν και μαθήματα με τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, με άριστα παραδείγματα την ιστορία και την έκθεση. Και η παραμικρή, λοιπόν, μονάδα από τα (υποτίθεται) "σίγουρα" για μένα τουλάχιστον μαθήματα μετράει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αλλάξω κατεύθυνση εξαιτίας τους...το μόνο που με κρατάει είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι και ο στόχος μου. Μου φαίνεται ή το φετινό πρόγραμμα είναι κάπως ζόρικο προς τη μέση; Οι ημερομηνίες είναι ίδιες για όλα τα σχολειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:39 Η *Maria (^_^)*: #1.046 12-05-12 18:39 Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισως το φετινό να είναι μια καλή εξάσκηση για του χρόνου.....Ποιος ξέρει τι μας περιμένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 16:48 Η *Maria (^_^)*: #1.042 12-05-12 16:48 Σφύξιμο... Γι'αυτό χρειαζόμαστε οργανωμένο διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο Jason Del Piero: #1.043 12-05-12 17:05 Διέκρινα πάντως ένα ποσοστό ψυχολογικής πίεσης φέτος από καθηγητές και γονείς...(δεν ξέρω αν συμβαίνει και στους υπόλοιπος)οι οποίοι προσπαθούν να σε βάλουν στο κλίμα των πανελλαδικών από φέτος κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Η *Maria (^_^)*: #1.044 12-05-12 17:08 Οι καθηγητές,ναι..μπορώ να πω ότι το έχουν αυτό...αλλά οι γονείς μου,προσωπικά,όχι (ακόμη)...μόνη μου μπαίνω στο κλίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο Go_for_it!: #1.045 12-05-12 17:22 Maria serres, πρώτον, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση Δεύτερον, επιμένω τόσο πολύ σε μαθήματα, όπως τα αρχαία, γιατί από εκεί περιμένω να μαζέψω τις όποιες μονάδες. Εξάλλου, υπάρχουν και μαθήματα με τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, με άριστα παραδείγματα την ιστορία και την έκθεση. Και η παραμικρή, λοιπόν, μονάδα από τα (υποτίθεται) "σίγουρα" για μένα τουλάχιστον μαθήματα μετράει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αλλάξω κατεύθυνση εξαιτίας τους...το μόνο που με κρατάει είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι και ο στόχος μου. Μου φαίνεται ή το φετινό πρόγραμμα είναι κάπως ζόρικο προς τη μέση; Οι ημερομηνίες είναι ίδιες για όλα τα σχολειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:39 Η *Maria (^_^)*: #1.046 12-05-12 18:39 Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σφύξιμο... Γι'αυτό χρειαζόμαστε οργανωμένο διάβασμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο Jason Del Piero: #1.043 12-05-12 17:05 Διέκρινα πάντως ένα ποσοστό ψυχολογικής πίεσης φέτος από καθηγητές και γονείς...(δεν ξέρω αν συμβαίνει και στους υπόλοιπος)οι οποίοι προσπαθούν να σε βάλουν στο κλίμα των πανελλαδικών από φέτος κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Η *Maria (^_^)*: #1.044 12-05-12 17:08 Οι καθηγητές,ναι..μπορώ να πω ότι το έχουν αυτό...αλλά οι γονείς μου,προσωπικά,όχι (ακόμη)...μόνη μου μπαίνω στο κλίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο Go_for_it!: #1.045 12-05-12 17:22 Maria serres, πρώτον, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση Δεύτερον, επιμένω τόσο πολύ σε μαθήματα, όπως τα αρχαία, γιατί από εκεί περιμένω να μαζέψω τις όποιες μονάδες. Εξάλλου, υπάρχουν και μαθήματα με τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, με άριστα παραδείγματα την ιστορία και την έκθεση. Και η παραμικρή, λοιπόν, μονάδα από τα (υποτίθεται) "σίγουρα" για μένα τουλάχιστον μαθήματα μετράει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αλλάξω κατεύθυνση εξαιτίας τους...το μόνο που με κρατάει είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι και ο στόχος μου. Μου φαίνεται ή το φετινό πρόγραμμα είναι κάπως ζόρικο προς τη μέση; Οι ημερομηνίες είναι ίδιες για όλα τα σχολειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:39 Η *Maria (^_^)*: #1.046 12-05-12 18:39 Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διέκρινα πάντως ένα ποσοστό ψυχολογικής πίεσης φέτος από καθηγητές και γονείς...(δεν ξέρω αν συμβαίνει και στους υπόλοιπος)οι οποίοι προσπαθούν να σε βάλουν στο κλίμα των πανελλαδικών από φέτος κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:08 Η *Maria (^_^)*: #1.044 12-05-12 17:08 Οι καθηγητές,ναι..μπορώ να πω ότι το έχουν αυτό...αλλά οι γονείς μου,προσωπικά,όχι (ακόμη)...μόνη μου μπαίνω στο κλίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο Go_for_it!: #1.045 12-05-12 17:22 Maria serres, πρώτον, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση Δεύτερον, επιμένω τόσο πολύ σε μαθήματα, όπως τα αρχαία, γιατί από εκεί περιμένω να μαζέψω τις όποιες μονάδες. Εξάλλου, υπάρχουν και μαθήματα με τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, με άριστα παραδείγματα την ιστορία και την έκθεση. Και η παραμικρή, λοιπόν, μονάδα από τα (υποτίθεται) "σίγουρα" για μένα τουλάχιστον μαθήματα μετράει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αλλάξω κατεύθυνση εξαιτίας τους...το μόνο που με κρατάει είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι και ο στόχος μου. Μου φαίνεται ή το φετινό πρόγραμμα είναι κάπως ζόρικο προς τη μέση; Οι ημερομηνίες είναι ίδιες για όλα τα σχολειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:39 Η *Maria (^_^)*: #1.046 12-05-12 18:39 Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι καθηγητές,ναι..μπορώ να πω ότι το έχουν αυτό...αλλά οι γονείς μου,προσωπικά,όχι (ακόμη)...μόνη μου μπαίνω στο κλίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 17:22 Ο Go_for_it!: #1.045 12-05-12 17:22 Maria serres, πρώτον, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση Δεύτερον, επιμένω τόσο πολύ σε μαθήματα, όπως τα αρχαία, γιατί από εκεί περιμένω να μαζέψω τις όποιες μονάδες. Εξάλλου, υπάρχουν και μαθήματα με τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, με άριστα παραδείγματα την ιστορία και την έκθεση. Και η παραμικρή, λοιπόν, μονάδα από τα (υποτίθεται) "σίγουρα" για μένα τουλάχιστον μαθήματα μετράει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αλλάξω κατεύθυνση εξαιτίας τους...το μόνο που με κρατάει είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι και ο στόχος μου. Μου φαίνεται ή το φετινό πρόγραμμα είναι κάπως ζόρικο προς τη μέση; Οι ημερομηνίες είναι ίδιες για όλα τα σχολειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:39 Η *Maria (^_^)*: #1.046 12-05-12 18:39 Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Maria serres, πρώτον, σε ευχαριστώ για την εμψύχωση Δεύτερον, επιμένω τόσο πολύ σε μαθήματα, όπως τα αρχαία, γιατί από εκεί περιμένω να μαζέψω τις όποιες μονάδες. Εξάλλου, υπάρχουν και μαθήματα με τα οποία δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις, με άριστα παραδείγματα την ιστορία και την έκθεση. Και η παραμικρή, λοιπόν, μονάδα από τα (υποτίθεται) "σίγουρα" για μένα τουλάχιστον μαθήματα μετράει. Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αλλάξω κατεύθυνση εξαιτίας τους...το μόνο που με κρατάει είναι η αγγλική γλώσσα, η οποία είναι και ο στόχος μου. Μου φαίνεται ή το φετινό πρόγραμμα είναι κάπως ζόρικο προς τη μέση; Οι ημερομηνίες είναι ίδιες για όλα τα σχολειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:39 Η *Maria (^_^)*: #1.046 12-05-12 18:39 Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι είναι ίδιες νομίζω οι ημερομηνίες... Σου είπα τι θα κάνεις και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Ουσιαστικά είναι απλές εξετάσεις όπως οι ενδοσχολικές που δίνουμε..απλώς ίσως μας τρομάζει το γεγονός ότι τα θέματα δε τα καθορίζουν οι καθηγητές μας,τους οποίους όσο να 'ναι ξέρουμε πως λειτουργούν.. Αν είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...θα έχουμε άγχος σίγουρα επειδή πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ότι οι Πανελλαδικές κρίνουν το μέλλον μας..και δε ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε! Με το άγχος όμως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι... Δε λέω,είναι δύσκολο να απαλλαχθούμε από αυτό,αλλά έστω να προσπαθήσουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:50 Η katerina16: #1.047 12-05-12 18:50 Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εμείς αρχίζουμε με Ιστορία-Λατινικά-Φιλοσοφία (Θεωρητική όπως καταλάβατε)...Βασικά εμείς το φτιάξαμε το πρόγραμμα,μετά έκαναν κάποιες αλλαγές οι καθηγητές αλλά εντάξει μωρέ αν εξαιρέσεις κάποια πραγματάκια ,καλούτσικο είναι...απλά όπως είπα και πιο πάνω φέτος δεν βολεύουν καθόλου οι μέρες...16 μαθήματα μέσα σε 14 ημέρες! Τράτζικ! ..αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 18:52 Η *Maria (^_^)*: #1.048 12-05-12 18:52 Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:19 Η katerina16: #1.049 12-05-12 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Εμάς ακόμη δε μας έχουν δώσει το πρόγραμμα :/ Πότε τελειώνετε Κατερίνα?? Click για ανάπτυξη... 19 Ιουνίου..ρε παιδιά όλοι τις ίδιες ημερομηνίες δεν έχουμε? (22 Μαίου-19 Ιουνίου) Αλλά αν γίνουν εκλογές λογικά όλοι θα πάμε παραπίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:31 Ο Jason Del Piero: #1.050 12-05-12 19:31 Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμείς τελειώνουμε 15...δεν τελειώνουν όλοι στις ίδιες ημερομηνίες νομίζω...απλά εξαρτάται το πόσα διπλά μαθήματα δίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:37 Η *Maria (^_^)*: #1.051 12-05-12 19:37 Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα θα γίνουν εκλογές... Ναιι..όλοι τις ίδιες ημερομηνίες έχουμε...σωστά! Εμείς δίνουμε 4 φορές διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 19:55 Ο Go_for_it!: #1.052 12-05-12 19:55 Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:00 Η katerina16: #1.053 12-05-12 20:00 Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς δίνουμε 2 φορές διπλά...και άστο καλύτερα να μην τα θυμάμαι! Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Εμείς δεν κάναμε καθόλου λυρική και δεν μας αφαίρεσαν τίποτα σχεδόν από γνωστό ..μόνο λίγο Δημοσθένη,τον οποίο τον αποκλείω εντελώς να πέσει..! Εγώ προσωπικά προτιμώ Λυσία...αλλά πολλή συζήτηση είχε γίνει τώρα τελευταία για Ισοκράτη και δεν μου αρέσει καθόλου! Από εισαγωγή ήθη,πάθη..τέτοια περιμένω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Ο Jason Del Piero: #1.054 12-05-12 20:03 Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:03 Η *Maria (^_^)*: #1.055 12-05-12 20:03 Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Μαΐου 2012 Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε εμείς κάναμε λυρική ποίηση.. Πιστεύω θα πέσει Λυσίας και από εισαγωγή ορισμοί λέξεων..(ήθη,πάθη,ενθυμήματα)... Εγω γράφω 2 μονά και τα υπόλοιπα διπλά.... Click για ανάπτυξη... Όλα διπλαααααααααά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:04 Ο Jason Del Piero: #1.056 12-05-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από espeonfan: Μισό μήνα γέρο διάβασμα και μετά καλοκαίρι! Καλή μας επιτυχία! προς θεωρητική: αρχαία γνωστό τι λέτε να βάλουν; στο δικό μας σχολείο μάλλον θα πέσει λυρική ποίηση (απ' όσα έχουμε κάνει δε βγήκε ούτε πρόταση για δείγμα... ... έχει και μια εισαγωγή...) επειδή όμως είναι απρόβλεπτοι, να αναδιατυπώσω την ερώτησή μου: τί θέλετε να πέσει; Click για ανάπτυξη... Ούτε σε εμάς κάναν λυρική....είναι SOS τα είδη και τα μέρη του ρητορικού στην εισαγωγή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:06 Η *Maria (^_^)*: #1.057 12-05-12 20:06 Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε μας έχουν δώσει ύληηηη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:07 Ο Jason Del Piero: #1.058 12-05-12 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Aris_PaP09 Chris00 iry Georgiaaa_ globglogabgalab Hdkskdydkdndjdj vade ck_chrysiis andro.mar ioanna2007 Corfu kitty karr Kanastasia_5883 Melilian2007 melina_51 jellojina Indecisive2 maria17022023 bill09876 ένας τυχαίος Jbb shezza94 Angelikaaa sotirislk Startx0 Μήτσος10 bibliofagos constansn Leo komm math2arch Chrisphys giannhs2001 Wonderkid george777 TheNorth psap2006 Aggel0sss Ματουλινι kanenas090 blissele Helen06 εχω κοκο ειμαι λοκο Alex2006 cinnamongirl onegreek Stavros o Arkas marinoudi Mariaathens Eleni12 beckyy menual Apocalypse Cat lady Ameliak Antonisbairac1 thesupreme Scandal Mouse SlimShady Σωτηρία Georgia110 EiriniS20 Φινεύς jims giorgosp97 American Economist pink_panther tinaskrd leo41 Lathy tsiobieman ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Όλα διπλαααααααααά??? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς... αλλά τελειώνω 15 Ιουνίου....βέβαια είναι δεδομένο ότι τα μαθήματα γενικής εκτός της έκθεσης,ιστορίας,κειμένων ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΧΤΟΥΝ γιατί θα μου φάνε χρόνο και ενέργεια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:08 Η *Maria (^_^)*: #1.059 12-05-12 20:08 Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 160 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 160 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 12 Μαΐου 2012 στις 20:13 Ο Jason Del Piero: #1.060 12-05-12 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Δε φοβάσαι για το πόσο θα γράψεις??? Click για ανάπτυξη... Με ενδιαφέρουν περισσότερο η κατεύθυνσή και τα μαθήματα που θα δώσω του χρόνου...το βλέπω σαν μια πρόβα generale για της πανελλαδικές...τώρα για τα υπόλοιπα...ας είναι καλά τα φιλαράκια που κάθονται απο μπροστά και πίσω που είναι θετικο-τεχνολογικοί και σκαμπάζουν και 5-10 πράγματα από θετικά μαθήματα γενικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.