AndonisK Νεοφερμένο μέλος Ο AndonisK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 17:08 Ο AndonisK έγραψε: #1 26-05-10 17:08 παιδια πιστευεται οτι θα ειναι ευκολες?εχω αρκετο αγχος!εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 21:21 Ο kostas (agia): #2 26-05-10 21:21 Μιλας για τις ενδοσχολικες εξετασεις......???? Τι δυσκολια να εχουν μωρε,ο σκοπος ειναι να γραψουμε καλα πανελλαδικες και ασε τις ενδοσχολικες στον κοσμος τους Ενταξει θα διαβασω και για τα μαθηματα αλλα δεν τρελαθω κιολας!! Τι ειδικοτητα εισαι φιλε μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AndonisK Νεοφερμένο μέλος Ο AndonisK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 21:25 Ο AndonisK έγραψε: #3 26-05-10 21:25 οχηματων οστωσο δεν με ενδιαφερουν οι πανελληνιες αλλα να βγαλω το απολυτηριο και το πτυχιο μου με ενα καλο βαθμο!εσυ δινεις πανελληνιες αυριο καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 22:25 Ο kostas (agia): #4 26-05-10 22:25 Α έτσι εξηγούνται όλα..... Εντάξει χαλαρά πιστεύω θα είναι τα πράγματα,Γ Λυκειου είσαι θα μας βοηθήσουνε οι καθηγητές. Ναι εγώ δίνω αύριο Μαθηματικά!! Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2010 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια πιστευεται οτι θα ειναι ευκολες?εχω αρκετο αγχος!εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 21:21 Ο kostas (agia): #2 26-05-10 21:21 Μιλας για τις ενδοσχολικες εξετασεις......???? Τι δυσκολια να εχουν μωρε,ο σκοπος ειναι να γραψουμε καλα πανελλαδικες και ασε τις ενδοσχολικες στον κοσμος τους Ενταξει θα διαβασω και για τα μαθηματα αλλα δεν τρελαθω κιολας!! Τι ειδικοτητα εισαι φιλε μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AndonisK Νεοφερμένο μέλος Ο AndonisK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 21:25 Ο AndonisK έγραψε: #3 26-05-10 21:25 οχηματων οστωσο δεν με ενδιαφερουν οι πανελληνιες αλλα να βγαλω το απολυτηριο και το πτυχιο μου με ενα καλο βαθμο!εσυ δινεις πανελληνιες αυριο καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 22:25 Ο kostas (agia): #4 26-05-10 22:25 Α έτσι εξηγούνται όλα..... Εντάξει χαλαρά πιστεύω θα είναι τα πράγματα,Γ Λυκειου είσαι θα μας βοηθήσουνε οι καθηγητές. Ναι εγώ δίνω αύριο Μαθηματικά!! Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2010 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιλας για τις ενδοσχολικες εξετασεις......???? Τι δυσκολια να εχουν μωρε,ο σκοπος ειναι να γραψουμε καλα πανελλαδικες και ασε τις ενδοσχολικες στον κοσμος τους Ενταξει θα διαβασω και για τα μαθηματα αλλα δεν τρελαθω κιολας!! Τι ειδικοτητα εισαι φιλε μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AndonisK Νεοφερμένο μέλος Ο AndonisK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 21:25 Ο AndonisK έγραψε: #3 26-05-10 21:25 οχηματων οστωσο δεν με ενδιαφερουν οι πανελληνιες αλλα να βγαλω το απολυτηριο και το πτυχιο μου με ενα καλο βαθμο!εσυ δινεις πανελληνιες αυριο καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 22:25 Ο kostas (agia): #4 26-05-10 22:25 Α έτσι εξηγούνται όλα..... Εντάξει χαλαρά πιστεύω θα είναι τα πράγματα,Γ Λυκειου είσαι θα μας βοηθήσουνε οι καθηγητές. Ναι εγώ δίνω αύριο Μαθηματικά!! Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2010 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
οχηματων οστωσο δεν με ενδιαφερουν οι πανελληνιες αλλα να βγαλω το απολυτηριο και το πτυχιο μου με ενα καλο βαθμο!εσυ δινεις πανελληνιες αυριο καλη επιτυχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 22:25 Ο kostas (agia): #4 26-05-10 22:25 Α έτσι εξηγούνται όλα..... Εντάξει χαλαρά πιστεύω θα είναι τα πράγματα,Γ Λυκειου είσαι θα μας βοηθήσουνε οι καθηγητές. Ναι εγώ δίνω αύριο Μαθηματικά!! Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουνίου 2010
Α έτσι εξηγούνται όλα..... Εντάξει χαλαρά πιστεύω θα είναι τα πράγματα,Γ Λυκειου είσαι θα μας βοηθήσουνε οι καθηγητές. Ναι εγώ δίνω αύριο Μαθηματικά!! Σε ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.