Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:07 Ο Opiumjimmy: #1 15-03-23 18:07 Θα ήθελα να ρωτήσω για της επαγγελματικές προοπτικές ενός χημικού και ποιες είναι κερδοφόρες,με μέλλον και ποιες θεωρούνται ενδιαφέρουσες.Το μόνο ενδιαφέρον μου θα ήταν φυσικός που το αποφάσισα τώρα ή αστυνομικός κάτι που δεν μπορώ να περάσω τώρα(είμαι 3ο πεδίο και δεν έχω δώσει αθλήματα).Καμία συμβουλή για τα παραπάνω; Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:14 Ο Panzerkampfwagen: #2 15-03-23 18:14 Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου. Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:44 Ο Opiumjimmy: #3 15-03-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου. Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:45 Ο Panzerkampfwagen: #4 15-03-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Click για ανάπτυξη... Φίλε, πάρτο αλλιώς. Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:47 Ο Opiumjimmy: #5 15-03-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Φίλε, πάρτο αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Τι παρτο αλλιώς ποιο είναι το θέμα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:15 Ο Micro έγραψε: #6 15-03-23 19:15 Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να ρωτήσω για της επαγγελματικές προοπτικές ενός χημικού και ποιες είναι κερδοφόρες,με μέλλον και ποιες θεωρούνται ενδιαφέρουσες.Το μόνο ενδιαφέρον μου θα ήταν φυσικός που το αποφάσισα τώρα ή αστυνομικός κάτι που δεν μπορώ να περάσω τώρα(είμαι 3ο πεδίο και δεν έχω δώσει αθλήματα).Καμία συμβουλή για τα παραπάνω;
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:14 Ο Panzerkampfwagen: #2 15-03-23 18:14 Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου. Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:44 Ο Opiumjimmy: #3 15-03-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου. Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:45 Ο Panzerkampfwagen: #4 15-03-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Click για ανάπτυξη... Φίλε, πάρτο αλλιώς. Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:47 Ο Opiumjimmy: #5 15-03-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Φίλε, πάρτο αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Τι παρτο αλλιώς ποιο είναι το θέμα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:15 Ο Micro έγραψε: #6 15-03-23 19:15 Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου.
Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:44 Ο Opiumjimmy: #3 15-03-23 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου. Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:45 Ο Panzerkampfwagen: #4 15-03-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Click για ανάπτυξη... Φίλε, πάρτο αλλιώς. Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:47 Ο Opiumjimmy: #5 15-03-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Φίλε, πάρτο αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Τι παρτο αλλιώς ποιο είναι το θέμα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:15 Ο Micro έγραψε: #6 15-03-23 19:15 Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον. Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα. Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου. Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:45 Ο Panzerkampfwagen: #4 15-03-23 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Click για ανάπτυξη... Φίλε, πάρτο αλλιώς. Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:47 Ο Opiumjimmy: #5 15-03-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Φίλε, πάρτο αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Τι παρτο αλλιώς ποιο είναι το θέμα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:15 Ο Micro έγραψε: #6 15-03-23 19:15 Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα Click για ανάπτυξη... Φίλε, πάρτο αλλιώς.
Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 18:47 Ο Opiumjimmy: #5 15-03-23 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Φίλε, πάρτο αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Τι παρτο αλλιώς ποιο είναι το θέμα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:15 Ο Micro έγραψε: #6 15-03-23 19:15 Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Φίλε, πάρτο αλλιώς. Click για ανάπτυξη... Τι παρτο αλλιώς ποιο είναι το θέμα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.796 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:15 Ο Micro έγραψε: #6 15-03-23 19:15 Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:23 Ο Opiumjimmy: #7 15-03-23 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; Click για ανάπτυξη... Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:24 Ο Panzerkampfwagen: #8 15-03-23 19:24 inb4 the lock Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Opiumjimmy: #9 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: inb4 the lock Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:27 Ο Panzerkampfwagen: #10 15-03-23 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lilaloh waakaq Annou1 marspth bill09876 SoyN Joji angies το κοριτσι του μαη thenutritionist katia.m tsiobieman Pharmacist01 kiyoshi Mammy Nun Alexecon1991 Ιωάννης1234 Helen06 Opiumjimmy spring day Meow Scandal T C GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Opiumjimmy: Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;; Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα
Opiumjimmy Νεοφερμένο μέλος Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:29 Ο Opiumjimmy: #11 15-03-23 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα Click για ανάπτυξη... Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαρτίου 2023 στις 19:32 Ο Guest 198007: #12 15-03-23 19:32 Situation be like: Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω.