SICX
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω πηγα μονοημερη και καμια βλακεια δεν εκανα....

ελεγα οτι σιγα...αμα θες να πας εκδρομη μαζευεις την παρεα σου και πας οποτε θες ....δεν χρειαζεται να περιμενεις το σχολειο!
η αντιπερα οχθη ελεγε οτι δεν εινια το ιδιο γτ δεν θα ειναι ολη η ταξη μαζεμενη!
εγω ακομα το ιδιο πιστευω!
σιγα ....!
δεν εινια ολος ο κοσμος η πενταημερη....ασε που εκει κανουν κουμαντο οι του δεκαπενταμελες!
σιγα μην κατσω να μου φτιαξει το προγραμμα των διακοπων ενας οποιοσδηποτε με τα δικα του γουστα!

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Άντε να δούμε...
Gate4
Επιφανές μέλος

2.στο ιδιο ξενοδοχειο το βραδυ μετα την εξωδο προσπαθουσαμε να παμε ο ενας στο δωματιο του αλλου και οι καθηγιτες μας κυνιγουσαν μεχρι τα χαραματα XD
3.την 2η μερα ετυχε να ειναι ο τελικος κυπελλου(παο-αρης)και ηταν εκει ενα σχολειο απο τουμπα και μολις εφαγε γκολ ο αρης βγηκαμε ολοι στα μπαλκονια και φωναζαμε

4.το βραδυ απλα δεν μπορουσαμε να κουνηθουμε γιατι το ξενοδοχειο ηταν 5αστερο και υπηρχαν παντου σεκιουριταδες αλλα οκ

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Πλάκα κάνω...δίκιο έχεις!
solonas07
Δραστήριο μέλος

Πενθήμερη λέγεται παίδες,το "η" παίρνει δασεία.
Φίλε μου στη "δημοτικια" και το πενταήμερη σωστό είναι... Πλέον η γλώσσα έχει απλουστευθεί απίστευτα.
Χαίρομαι πάντως που σας αρέσει και πάνω απ' όλα γνωρίζετε κάποιοι τη αυθεντική ελληνική γλώσσα με τους ιδιωματισμούς και τα γλωσσικά φαινόμενα της...
Το πενθήμερη στα δικά μου αυτιά ακούγεται καλύτερα, αλλά και το πενταήμερη δεν είναι λάθος...

elenaki92
Δραστήριο μέλος

navarhos
Νεοφερμένο μέλος

Ετυχε να εχει η διευθυντρια μας,η οποια μας συνοδευε,τα γενεθλια της και μας πηγε σε ενα ρεμπεταδικο και του δωσαμε και καταλαβε.Οι αλλοι δυο καθηγητες που συνοδευαν ειχαν γινει τυφλα.Εκεινο το βραδυ εφαγαν το δουλεμα (και βρισιδι

Γ' Γυμνασιου 3ημερη στην Κεφαλλονια
Παραλιγο να πλακωθουμε με κατι Αργοστολιτες γιατι νομιζαν οτι ειμαστε απο το Ληξουρι.Τα μεσημερια παιρναμε ματι την καθηγητρια που εβγαινε στο μπαλκονι με το baby doll

Α' Λυκειου 2ημερη Αραχοβα
Λογω του περιορισμενου χρονου δεν καναμε πολλα πραγματα.Μονο,δυο συμμαθητες μου πηδηξαν στο διπλανο μπαλκονι νομιζοντας οτι μενω εγω διπλα τους,αλλα για κακη τους τυχη εμενε ο λυκειαρχης μας.
Β' Λυκειου 3ημερη στα Γιαννενα
Περασαμε super!Ειχαμε τις καλυτερες καθηγητριες συνοδους μαζι μας.Μεναμε σε 5αστερο υπερπολυτελες ξενοδοχειο.Το βραδυ παιζαμε κλεφτες/αστυνομους με τους securitαδες γιατι δεν παλουκωνομασταν στα δωματια μας.Τα απογευματα βαζαμε τερμα τη μουσικη και το διασκεδαζαμε μαζι με αλλα 3 σχολεια σε ενα χωρο με γκαζον μπροστα απο τα δωματια μας.Ετυχε να ειναι και Παρασκευη που γινονταν χαιρετισμοι και βαζαμε τερμα την TV που μετεδιδε τη λειτουργια και γινοταν χαμος με τις ψαλμωδιες.Ε ρε παρατηρησεις που ειχαμε φαει.Απορω πως δε μας εδιωξαν

Γ' Λυκειου 5ημερη Κρητη (Χανια-Ηρακλειο)
Το ξενοδοχειο ηταν ολο δικο μας,καθως μεναμε ολομοναχοι απεναντι απο το κεντρικο κτηριο.Εκει να δεις χαμος.Επισης μεθουσαμε πριν παμε στο club,αφου εκμεταλλευομασταν,γερα,τη δωρεαν ρακι που προσφεραν οι εστιατορες.Μετα να δεις ξεσαλωμα στο club (ποιος Γεωργαντας μ λες μετα...

Τα ειπα οσο πιο περιληπτικα μπορουσα

Αυτες ειναι στιγμες που αξιζει να τις θυμασαι !
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

τα γνωστα...αναταλλαγη επισκεψεων στα δωματια,μπανιο στην πισινα με τα ρουχα,ξενυχτια μεχρι τις 6 το πρωι,σκυλοβαρεμα μεσα στα μουσεια

ωραια φαση,ξεγνοισια και οι καθηγητες ρε παιδι μου αλλοι ανθρωποι στις εκδρομες.πιο ανοιχτοι πιο προσχαροι,γελαστοι!
παντως αν ημουν τωρα τριτη λυκειου δεν πηγαινα πενταημερη,θα καθομουν να διαβασω

navarhos
Νεοφερμένο μέλος

1.Ναι ρε παιδι μου1.οι καθηγητες ρε παιδι μου αλλοι ανθρωποι στις εκδρομες.πιο ανοιχτοι πιο προσχαροι,γελαστοι!
2.παντως αν ημουν τωρα τριτη λυκειου δεν πηγαινα πενταημερη,θα καθομουν να διαβασω![]()

2.Ο ενθουσιασμος της 5ημερης σου φευγει την ημερα που γυρνας σπιτι σου και λες "Αυτο ηταν ?" και μετα λες "Δεν καθομουν να διαβασω καλυτερα..." .Τις στιγμες αυτες μαζι με τους συμμαθητες μου, ομως, δεν θα τις αλλαζα που να μου λεγανε "Αν δεν πας και κατσεις να διαβασεις περνας ΕΜΠ"...Τις ζεις μονο μια φορα στην ζωη σου και πιστευω ειναι πιο σημαντικες απο αυτες τις 5+ ημερες διαβασματος που θα χασεις.Το διαβασμα αναπληρωνεται.Οι ωραιες στιγμες στη ζωη ομως δεν αναπληρωνονται,ειναι μοναδικες,η καθεμια εχει ξεχωριστη σημασια.(Ολα αυτα γενικα μιλωντας.)
SICX
Διάσημο μέλος

navarhos
Νεοφερμένο μέλος

Χαχαχα...Και τελικα τι εγινε ?θυμαμαι 5ημερη (εξωτερικο) να μουντζωνουμε το ρεσεπσιονιστ για να δουμε πειραματικως αν ισχυει η μουτζα σαν διεθνης χειρονομια![]()
Εμεις,εκδρομη με το φροντιστηριο στη Γερμανια.Δειχναμε το ρολόι σε ενα καταστηματαρχη και του λεγαμε ______ τη μανα σου

Το μ@@@@@ς ειναι διεθνης βρισια πλεον.Ειπαν κατι παιδια εναν υπαλληλο σε πολκαταστημα ετσι και παραλιγο να καλεσει την ασφαλεια να τους πεταξει εξω.
Τι κωλοπαιδα που ειμαστε ρε

SICX
Διάσημο μέλος

greek συζητηση:
"ελα ρε μλκ!"
"ναι ρε μλκ"
"που εισαι ρε μλκ?"
"μλκ σε λεω γ*ματα ηταν"
"τι λε ρε μλκ? κριμα δν ηρθα κι εγω ρε μλκες!"

τελικα η μουτζα ειναι μονο ελληνικη χειρονομια
Gaspar
Περιβόητο μέλος

τις υπεξαιρέσεις χρημάτων του 15μελούς?
την αντίστροφη μέτρηση 150 μέρες πρίν?
την ανυπομονισία των συμμαθητών που περίμεναν την πενταήμερη νομίζοντας οτι θα γ****ουν, και τελικά επέστρεφαν με το π**λι στα χέρια?
τα ξενύχτια στα μπουζούκια?
παντως όσο περισότερο περιμένεις και σχεδιάζεις κάτι, τόσο το αποτέλεσμα δέν σε ικανοποιεί. τα καλλήτερα έρχονται εκεί που δέν το περιμένεις..
nPb
Επιφανές μέλος

όσοι δεν πήγαν 5ήμερη, έχασαν κάτι από την ζωή;

εξάλλου χάθηκε ο κόσμος αν δεν...ικανοποιήσουν το πουλί;

ο κόσμος βρωμάει από κοπέλες...και το σεξ υπάρχει παντού!
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

...Και περιμένεις μετά αυτοί οι άνθρωποι που τρώνε από τα χρήματα που με τα χίλια ζόρια δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους για να έχουν να θυμούνται μια σχολική εκδρομή, να σου καλλιεργήσουν παιδεία και πολιτισμό... Άντε γεια...
Υ.Γ. Δεν πήγα 5ήμερη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.